DuBy Objavljeno Avgust 3, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 :lol1: ne no pa nebomo spali??? :grupni: :grupni: :grupni: :grupni:
jozicag Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 ne, ne... Tako "spat"... joj joj... :whistle: a drgač pa takoj poštudirate na..... :love1: lp se vidimo...na piru :beer2: :beer2: :music1: :OK:
pirrulz Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 se vidimo...na piru :beer2: :beer2: :music1: :OK: ← to si razlagam kot javno obljubo, da plačaš pir. :grim :devil: O ti nesrečna duša, sploh ne veš, v kaj se spuščaš. :evilgrin:
Zdrawc Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 O ti nesrečna duša, sploh ne veš, v kaj se spuščaš. :evilgrin: videt res ne..... :drunk: :whistle:
Lobo Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 to si razlagam kot javno obljubo, da plačaš pir. :grim :devil: O ti nesrečna duša, sploh ne veš, v kaj se spuščaš. :evilgrin: ← ... Po rokah mi hodijo prekleti kroniki ...
pirrulz Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 ... Po rokah mi hodijo prekleti kroniki ... ← eh? :hmm: :eek:
Amigo Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 gre kdo s Ptujskega konca, ki pozna pot?
pirrulz Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 gre kdo s Ptujskega konca, ki pozna pot? ← Korekt. :grim
pirrulz Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 Aja pa še nekaj - je kateri od domorodcev, ki ste tu gor, zadnje čase kaj ritko v jezero namakal? Kake so kaj temperature vodice? :hmm:
Zdrawc Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 Tam okrog 20 stopinj že mora imet, al. B)
APAČI Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 Ne bom rekel nič drugega kot to da ni pretirano za rit namakat no vsaj meni ni. .)
pirrulz Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 Ne bom rekel nič drugega kot to da ni pretirano za rit namakat no vsaj meni ni. .) ← aha okej. :fredy:
bna Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 apaci riders malo rekleme bi pa že lahko naredili saj sploh ne vemo kdo igra pa kaj vse se bo dogajalo pa kakšen plakat bi lahko kdo objavil na forumu malo se organizirajte :hmm:
APAČI Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Naša najboljša reklama je dobro vzdušje in vsakoletno zadovoljstvo motoristov, kar se pa programa tiče nej bo pa presenečenje. :grim
ixs Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Dejte Loch Nessyja nafutrat! :D Pa kakšen grelc v jezero! :D
Zdrawc Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Dejte Loch Nessyja nafutrat! :D ← Gor majo Ivarčke gade, so hujš kot Nessy :grim Za gretje imajo pa itak šnopc'c B)
ixs Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 To so gadje, ne pa Nessy:) Šnopc je pa zakon...če ne drucga proti zmrzali zihr! Prnesem en flaškon whiskeya za pregnati tremo pred postavljanjem šotora! In da se mi želodec privadi na Laško! Če se kdo prijavi za požirek...črni Ducati Monster.....7 sek. po prihodu, ker ga potem ne bo več! :OK:
Zdrawc Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 To so gadje, ne pa Nessy:) .....7 sek. po prihodu, ker ga potem ne bo več! mater :angry2: , jaz bom zihr prepozn, bom okrog 20h šele gor :slap:
klimbra Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Še mal pa štartamo!!!!!!! Hladno LAŠKO pa tut upam,da že čaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mirko36 Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Prihajamo iz Dolenske. Srečno :yea1: :yea1: :yea1:
Zdrawc Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 :naughty: ← Špil, lepa Boka kotorska :OK:, sam jakna pa do semle po švicu smrdi :devil:
Alla Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Še mal pa štartamo!!!!!!! Hladno LAŠKO pa tut upam,da že čaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ← A se mi je samo zdelo, ali ste se mimo Vranskega peljali malo pred sedmo? K se mi zdi, da sem tebe videla, ko sem v bifejčku ob cesti sedela. :rolleyes: Alla B)
kađiva Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 ...a naju z Mausom pa nis nikjer vidla,... :hmm: ...sva šla tud mim Vranskega,...pa tud na Ivarčkem sva bla,sam takrat še nobenga ni blo od znanih,sam domačini so bli,lokalci...drgač pa plac je fenomenalen....edin se mi zdi da zna bit zlo mraz tam :grim .... lp cagiva
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se