Gregs Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 He he Gregs, če fotke objavimo, boš moral na poglobljen pogovor v Psihološko čistilnico ... :grim ← ... to moram itaq... :lol1: Samo ko gledam te slike... :eek: Jaoooooooooo.... res mi je žal, da me ni bilo, ampak družina ima prednost pred ogledovanjem brhkih mladenk... :lol1: :lol: :blush: :whistle:
Gregs Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 Godfather in Tadej v akciji :yea2: :yea2: :yea2: ← Pazita na roke... :whistle: :naughty: :lol1: :lol:
Gregs Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 ← Goddi, samo pazi, da Katjuška ne vidi teh slikic... :whistle: ... ker bo potem.... :fight2: ... pa :slap: ... pa boš potem ti :headbang: ... pa boš moral dosti :004 in :K in :winkiss: ... da bo spet :love1: in :wub: ... :P
Gregs Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 ...ma vsakič sem dobil kako fajn punco, ki mi ga je podržala... To Gorazd, jebač!!! :yea2: :yea2: :yea2: :P :naughty: :whistle: O:-)
Vale Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 To Gorazd, jebač!!! :yea2: :yea2: :yea2: :P :naughty: :whistle: O:-) ← Ti maš pa čudno definicijo za jebača :eek:
Gregs Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 Ti maš pa čudno definicijo za jebača :eek: ← Šala mora biti... :whistle:
GorazdH Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 (popravljeno) ja kej vem, sej lahko da smo kej govorili...če se nismo poznali pa nč za to...sem bil eden redkih preživelih, ki so bli pokonci in niso šli spat...smo bli dol pred bifejem in ene 3 ure smeha. en lep pozdrav vsem ukop :yea1: aja, mislim, da sn vale na videz spoznal...je sedela gor še s tremi na unih tavelikiš štengah pr kraju...ma sm mel drugo bjondo na čez, pa drugič :afro1: :yea1: Popravljeno Avgust 29, 2005. Popravil GorazdH
Gregs Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 je sedela gor še s tremi na unih tavelikiš štengah pr kraju...ma sm mel drugo bjondo na čez, pa drugič ← .... samo, da ni bla... :hmm: :nono: :whistle: :lol1:
peter1 Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 še nekaj slik iz Zelenega gaja ...................bilo je ok :OK: :kva2: :kva2: :SS
Hellenca Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 Godfather - drugič se rajš zmenva da ti "poziram", ne da me slikaš, ko nisem ravno pri sebi :blush: (no, se vsaj po fotkah spomnim kaj sem počela).
.T. Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 (no, se vsaj po fotkah spomnim kaj sem počela). ← A tega se spomniš :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Hellenca Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 Veš da se spomnim tvojega "objema"... :)
SiR Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 sj se ne morm odločit, kdo od vaju je bolj perverzn na fotkah :D
Godfather Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 še nekaj slik iz Zelenega gaja ................... ← no kje so :hmm:
Dolfe Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 Ja blo je SEHR GUT! Naslednje leto pridem spet :yea2: :yea2:
klimbra Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 ... to moram itaq... :lol1: Samo ko gledam te slike... :eek: Jaoooooooooo.... res mi je žal, da me ni bilo, ampak družina ima prednost pred ogledovanjem brhkih mladenk... :lol1: :lol: :blush: :whistle: ← Napača.....................družina te počaka......brhke mladenke pač ne!!!!! Sožalje :doze:
Gregs Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 Napača.....................družina te počaka......brhke mladenke pač ne!!!!! Sožalje ← ...napača, klimbra, velika napača... ... ko bi tebe sestra obiskala po 9 letih in bi prvič videl nečaka, bi se ti jebalo za vse neznane brhke mladenke... :grim (razen ene znane .) ) :lol1: (malo za hec, malo za res)... :whistle:
travac Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 My lucky T-shirt worked.... :whistle: :whistle: :whistle: ← WANTED Katera je tale bjonda punca?
Godfather Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 Išči jo v Postojno če se ne motim pod imenom Tereza. :beer2:
travac Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 Išči jo v Postojno če se ne motim pod imenom Tereza. :beer2: ← Hvala za pomoč.Če si na sliki zraven nje ti ,dobiš od mene na prvem motozboru od mene za rundo.
lasagna Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 Hvala za pomoč.Če si na sliki zraven nje ti ,dobiš od mene na prvem motozboru od mene za rundo. ← Tudi, če bi osebek na levi bil pokrit s plahto, bi vedeli za koga gre, saj je komaj katera dobra bejba brez njega na sliki. P.S. še vedno nisem ugotovil, ali je losion after brijanje, ali majčka, ali obrit jezik. Bom 1x vprašal. :)
Godfather Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 Tudi, če bi osebek na levi bil pokrit s plahto, bi vedeli za koga gre, saj je komaj katera dobra bejba brez njega na sliki. P.S. še vedno nisem ugotovil, ali je losion after brijanje, ali majčka, ali obrit jezik. Bom 1x vprašal. :) ← Za to sliko sem pa glavni krivec jaz ker sem jo ogovoru pa se je pol z Tadejem slikala. :yea2: Tadej pa je zrihtu to ma sva bla vesela
.T. Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 P.S. še vedno nisem ugotovil, ali je losion after brijanje, ali majčka, ali obrit jezik. ← Ja my lucky T-shirt je! :OK: Tadej
lasagna Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 Ja my lucky T-shirt je! :OK: Tadej ← Smells like testosterone :hooray:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se