danci1973 Objavljeno Julij 23, 2005 Opozori Objavljeno Julij 23, 2005 Michelin Power Day Za 300 EUR dobiš par Michelin gum (lahko tudi slick), s katerimi potem lahko voziš po progi (uporaba Micheln gum je obvezna). Udeleženci bodo glede na izkušnje razdeljeni v tri skupine, ki se bodo na progi menjavale na 30 minut. V ceno je všteta tudi montaža gum, menda pa tudi prehrana... Organizator... Gre kdo? D.
gody01 Objavljeno Julij 23, 2005 Opozori Objavljeno Julij 23, 2005 a se je treba prijavit kaj ← Ja, seveda... Prijavnica je na organizatorjevi strani (2. link). D.
urosh Objavljeno Julij 23, 2005 Opozori Objavljeno Julij 23, 2005 (popravljeno) Zveni mamljivo :hmm: ...jest bi šel :? ...jest grem :kva2: PS: Če kdo bolj obvlada nemško, naj prevede ta formular Popravljeno Julij 23, 2005. Popravil urosh
danci1973 Objavljeno Julij 24, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2005 (popravljeno) Zveni mamljivo :hmm: ...jest bi šel :? ...jest grem :kva2: PS: Če kdo bolj obvlada nemško, naj prevede ta formular ← Morda bom utegnil zvečer kaj prevest, čeprav bi raje, da vprašaš konkretno, česar ne razumeš... Sicer pa bi bilo zelo kul, če bi se malo zmenli pa da bi nas blo več Slovenčkov, da ne bova z bratom tam sama. D. Popravljeno Julij 24, 2005. Popravil danci1973
danci1973 Objavljeno Julij 24, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2005 Evo, formular z dodanimi približnimi prevodi: michelin.pdf Drugi del oz. drugi formular pa govori predvsem o tem, da se udeležiš tega na lastno odgovorons, da se odrečeš odškodninskim tožbam proti organizatorju ali upravitelju proge, da si odgovoren za škodo, ki jo povzročiš na progi ali tretji osebi, da odgovarjaš tudi za vse svoje spremljevalce, bla bla bla... D.
nikoleta Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 Ali se je že kdo prijavil ? Ali je še čas ? Tud jaz bi šel pa morda bi našel še kakšnega. Fly a greš ?
urosh Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 Evo, formular z dodanimi približnimi prevodi: michelin.pdf Drugi del oz. drugi formular pa govori predvsem o tem, da se udeležiš tega na lastno odgovorons, da se odrečeš odškodninskim tožbam proti organizatorju ali upravitelju proge, da si odgovoren za škodo, ki jo povzročiš na progi ali tretji osebi, da odgovarjaš tudi za vse svoje spremljevalce, bla bla bla... D. ← Danci, svaka čast :OK: . Drugače sem pa dobil tale mejl, ko sem se zanimal o postopku nakazila. Če prav razumem, samo pridem s kešem na panonio :? No Problem. You only have to come to the Pannoniaring. You get a tyre-set and the Pannoniaring-day for Euro 300.- What tyres you need? Pilot Power? Power Race? Slick? What size? regards D.Berger Berger Motorsport GmbH Pressbaum, Austria 0043(0)2233-536 11 Mo.,Mi.,Do.,Fr. 9-12 & 14-18 www.berger-motorsport.com www.akrapovic.at
danci1973 Objavljeno Julij 25, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 Danci, svaka čast :OK: . Drugače sem pa dobil tale mejl, ko sem se zanimal o postopku nakazila. Če prav razumem, samo pridem s kešem na panonio :? No Problem. You only have to come to the Pannoniaring. You get a tyre-set and the Pannoniaring-day for Euro 300.- What tyres you need? Pilot Power? Power Race? Slick? What size? regards D.Berger Berger Motorsport GmbH Pressbaum, Austria 0043(0)2233-536 11 Mo.,Mi.,Do.,Fr. 9-12 & 14-18 www.berger-motorsport.com www.akrapovic.at ← A mi lahko zaupaš, na kateri mail si jim pisal? Jaz sem jim namreč pisal na mail, ki je naveden na 'Pannonia Ring Termin-Kalender', pa sem dobil nazaj odgovor, da ta mail ne obstaja!? D.
fp4492 Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Ola! @urosh: A to pomeni, da se prijaviš, pol pa prineseš dnar s seboj na Panoniaring? LP
danci1973 Objavljeno Julij 26, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Danes sem poslal mail na 'berger@berger-motorsport.com' in dobil ta odgovor: Leider sind keine Plätze mehr frei. mfG D.Berger Še prevod: Žal ni več prostih mest. :devil: Če pomislim, da sem jim poslal mail že prejšni teden, samo na napačen mail (ki sem ga dobil na Pannoniaring.com)! In tudi prijavnico sem že izpolnil! :fight2: D.
urosh Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Ola! @urosh: A to pomeni, da se prijaviš, pol pa prineseš dnar s seboj na Panoniaring? LP ← Če prav razumem, ja. Zdejle sem naročil gume na berger@berger-motorsport.com in upam na najboljše. Sicer nam pa še vedno ostane Marija Reka :naughty: .
fp4492 Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 Tako, js sem poslal prijavnico kar na ta mail, tako kot je reku urosh, zdej bomo pa vidl. Upam, da bo slo ... LP
fp4492 Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 Oj! Na zalost sem tudi jaz dobil enak odgovor kot ti, danci ... Pa drugic :(
joe1 Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 hmmm jst sem poslal po faxu in ni se nobenega odgovora :hmm:
premza Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 Katerega dela stavka NI VEČ PROSTIH MEST pa ne razumete? :hmm:
urosh Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 Zaenkrat še nisem dobil odgovora. Če ga ne dobim, grem gor.
The Doc. Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 Zaenkrat še nisem dobil odgovora. Če ga ne dobim, grem gor. ...tole je pa tud zadnja objava urosh-a............ matr, a je mogu it na to blesavo golico :cry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se