Noise Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 Midva z Jaso sma tud gor :D B) Na odru? :yea1:
vismaior Objavljeno November 6, 2005 Opozori Objavljeno November 6, 2005 slike pa so super :eek: (marco croatia)pa veš zakaj ker sem tudi jaz gori :yea1: (železo bo zgnililo rože pa zrasle :P )L.P
stigmata Objavljeno November 12, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 12, 2005 Na odru? :yea1: :hmm: ... :rolleyes: :slap: :BUA: NE!
vismaior Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 ptujčani na vaši forumski strani se pa ravno nič ne dogaja :zzz:( kaj ste tak (ne)aktivni :kva2: )
stigmata Objavljeno Januar 23, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 23, 2006 Zakaj pa to tu gor pizdiš namesto na njihovi strani al pa kje drugje? Ta na sliki pa je celo enemu od kurentov podoben :D
loyo Objavljeno Januar 23, 2006 Opozori Objavljeno Januar 23, 2006 alora sprejmem kritiko. Zal ni casa za kaki pametn updejt, tudi materijala fantje ne posiljajo. Prva resna stvar bo report iz Elefanten treffen. Dva nasa se ze pripravljata na odhod :OK: lp Loyo
travac Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 Kupim Dvd od Motozbora Mk Kurent iz leta 2005
loyo Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 DVDje ima Marco. Kontaktiraj njega. Tudi mi smo jih kupili od njega. Nas official snemalec pa zal se ni uspel dostaviti placanih CDjev. Se malo pa bo na "Wall of Shame" lp Loyo
stigmata Objavljeno Januar 30, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 Kupim Dvd od Motozbora Mk Kurent iz leta 2005 Zakaj pa rabiš ti to? :hmm: P.s. a snemali da so?
Provokator Objavljeno Februar 4, 2006 Opozori Objavljeno Februar 4, 2006 Ne spuščaj se v razpravo kUrent - kOrant :slap: ker na našem koncu smo haklik na te zadeve nikak se ne mormo zmenit kak je prav .) Ja draga Stigmata, saj oba veva, da korant izhaja iz vaškega okolja. In tam (oz. tu) mu rečemo korant. Ptujčani si seveda lastijo nekega ptujskega kurenta, ki pa ga še, po pravici povedano nikoli nisem videl. Po ptuju skačejo samo naši koranti iz Ptujskega polja. Ko je moj foter bil še mlad in je tudi sam bil korant, so hoteli iti na Ptuj, pa jih je pri gostilni Lužnik ustavil miličnik, vsem znani Holc, ki jim ni dovolil, da bi šli v mesto. Šele kasneje, ko so na Ptuju ugotovili, da bi se s pustnimi navadami nas kmetekov dalo kaj zaslužiti, so pričeli s kurentovanjem. Tak da že kar nekaj desetletij kmeteki veselo tekamo po Ptuju za špricer in kranjsko, medtem, ko veljaki ob šampanjcu in kaviarju filozofirajo o tem, katero ime je pravo....... In zdaj sem tak :topic: kot že dolgo ne.
Marco Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 (popravljeno) DVDje ima Marco. Kontaktiraj njega. Tudi mi smo jih kupili od njega. DVDje mozete naruciti od Gogija na tel. +385989488674, ali od Borisa na email boris.kovac@vodatel.net , a nekoliko Dvda imaju i MK Kurenti pa kontaktirajte njih... Popravljeno Februar 8, 2006. Popravil Marco
Thundercat Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 Naslov teme je jasen, držite se je! Lp, Tc
_THUNDER_ Objavljeno Marec 23, 2006 Opozori Objavljeno Marec 23, 2006 kurenti imamo novo spletno stran, kjer boste našli vtise s srečanj in napovednik dogodkov... MK Kurent
Lobo Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 Iz kolendarja dogodkov: Moto srečanje Kdaj: 28.07 - 30.07.2006 Organizator: MK Kurent Kraj dogodka: Ptuj Država: Slovenija Telefon: (041) 757 217 Ker je vse skup nekam tiho, me zanima: Bo ali ne bo srečanje? In kje bo, če bo?
stigmata Objavljeno Julij 21, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 Iz kolendarja dogodkov: Moto srečanje Kdaj: 28.07 - 30.07.2006 Organizator: MK Kurent Kraj dogodka: Ptuj Država: Slovenija Telefon: (041) 757 217 Ker je vse skup nekam tiho, me zanima: Bo ali ne bo srečanje? In kje bo, če bo? Lobo, zadnje tedne te preej skrbi za ta zbor :hmm Motozbor BO in to na istem placu kot lani, v Žamencih- malo ven iz ptuja. Mislim, da bodo kurenti postavli table in če se boš peljal iz ptuja v smeri ormoža, da te bo pričakal kak smerokaz, verjetno tam nekje pri eni pumpi ;) lahko pa prideš na ptuj, pa gremo skup tja :D
Lobo Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 ... lahko pa prideš na ptuj, pa gremo skup tja :D :OK: Na tebe se pa človek res lahko zanese. Se bomo zmenli.
president Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 žal nas verjetno ne bo. mi ponavadi vračamo obiske. vseeno pa vam želimo uspeh
stigmata Objavljeno Julij 22, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 žal nas verjetno ne bo. mi ponavadi vračamo obiske. vseeno pa vam želimo uspeh A tud sem si prišo pljuvat?Pa pojdi že nekam vrnit ta obisk pa daj mir :slap: (a si že kdaj pomislil na to, da si mogoče sam kriv da nikoga ne vidiš pr vas :drunk: ;) :D )
MARJA Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 A tud sem si prišo pljuvat?Pa pojdi že nekam vrnit ta obisk pa daj mir :slap: (a si že kdaj pomislil na to, da si mogoče sam kriv da nikoga ne vidiš pr vas :drunk: ;) :D ) In zakaj bi bil kriv. Razsvetli nas, nevedno ljudstvo motoristično.
stigmata Objavljeno Julij 22, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 (popravljeno) In zakaj bi bil kriv. Razsvetli nas, nevedno ljudstvo motoristično. O, a si prišo kulega branit :D? ;) vzroki? Lahko da je imelslabe sončne špegle B), skozi katere ni nič videl. Lahko da ima slab vid in ne nosi špeglov, lahko da ga sploh na vašem zboru ni blo in možnost ki je bila v prejšnjem postu tud miščjena je da je mogoče kaj spil in je imel zamegljen pogled. To pa je tud vse kare bi pomislila oz sem mislila tak da se ne bi kdo kr na tešče po nepotrebnem razburjal :naughty: In brez skrbi nikoga ne branim in nikoga nimam (preveč) grdo! O:-) Popravljeno Julij 22, 2006. Popravil stigmata
soncy Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 A tud sem si prišo pljuvat?Pa pojdi že nekam vrnit ta obisk pa daj mir :slap: (a si že kdaj pomislil na to, da si mogoče sam kriv da nikoga ne vidiš pr vas :drunk: ;) :D ) nikogar? :kva2: prav velik nas je blo in fajn smo se imel :010
MARJA Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 O, a si prišo kulega branit :D? ;) vzroki? Lahko da je imelslabe sončne špegle B), skozi katere ni nič videl. Lahko da ima slab vid in ne nosi špeglov, lahko da ga sploh na vašem zboru ni blo in možnost ki je bila v prejšnjem postu tud miščjena je da je mogoče kaj spil in je imel zamegljen pogled. To pa je tud vse kare bi pomislila oz sem mislila tak da se ne bi kdo kr na tešče po nepotrebnem razburjal :naughty: In brez skrbi nikoga ne branim in nikoga nimam (preveč) grdo! O:-) Po pregledu spiska 46 moto klubov, tega ni na spisku.
stigmata Objavljeno Julij 22, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 Po pregledu spiska 46 moto klubov, tega ni na spisku. ne se jezit, saj naz nisem pr klubu, sem samo lokal patriot B)
president Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 @ stiqmata jest imoji fantje smo že bili na kurentih in to že davno,ko mogoče ti še nisi slišala za njih.(predvidevam,da si ženskega spola).vidim,da v sceni moto klubov nič ne veš. veš obstaja nenapisano pravilo,saj včasih je tko bilo.da si pač vračamo obiske. mi mk kurente kljub temu spoštujemo.v bistvu spoštujemo vse. problem je v bistvu samo ta ,da je v sloveniji vse več klubov,ki so na začetku vsi fool zagnani .po kakšen letu pa nikjer nobenga več ne vidiš. klub so pa še. se pač eni skoz trudjo drugi pa skoz manj. smo bili zadnjič na enmu zboru že kar starega kluba:pa nihče od članov ni znal sploh povedat kaj imajo v programu. :hmm: eno je pa tudi to tu gor na foumu,da vsak navija za svoje.druge pa spluva. imejmo se radi :beer2: :love1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se