greenninja Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 Hmmm, niste malo skrenili s teme? :hmm: En čisto mičken.. :P No,a bo zaj kaj s kurentov ali ne? Ali pa se že internet motoristi mislite sfajtat pa preložit planiran termin za nedoločen čas? :P :grrr Lp. Če bom v okolici uletim. Mogoče. Ali pa ne.
stuhec Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 A tud sem si prišo pljuvat?Pa pojdi že nekam vrnit ta obisk pa daj mir :slap: (a si že kdaj pomislil na to, da si mogoče sam kriv da nikoga ne vidiš pr vas :drunk: ;) :D ) :D :) :lol1:
Miha Z. Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 (popravljeno) no dejte že enkrat mir z tem sranjem :angry2: :angry2: nikogar? :kva2: prav velik nas je blo in fajn smo se imel :010 tako je :OK: :yea1: FAJN SMO SE MELI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ODLIČEN MOTO ZBOR!!!!!!!!!! naslednje leto spet pridem ok?! stigmata [attachmentid=76862][attachmentid=76862][attachmentid=76862] :headbang: zbor bo po moje sigurno.....sam ni pa nobenga vabila objavljenga :? al ga sam jest ne najdem........tud na njihovi strani ga ni........... Popravljeno Julij 24, 2006. Popravil Miha Z.
loyo Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 (popravljeno) zbor bo po moje sigurno.....sam ni pa nobenga vabila objavljenga :? al ga sam jest ne najdem........tud na njihovi strani ga ni........... Jeba, totega Mk-Kurent web masterja je treba prebutat, pa bo :blush: Zbor bo !!!! lp Loyo www.mk-kurent.si Popravljeno Julij 24, 2006. Popravil loyo
stigmata Objavljeno Julij 24, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 (popravljeno) stigmata [attachmentid=76862][attachmentid=76862][attachmentid=76862] :headbang: zbor bo po moje sigurno.....sam ni pa nobenga vabila objavljenga :? al ga sam jest ne najdem........tud na njihovi strani ga ni........... :baa: :rolleyes: :kva2: v glavnem PRIDEMO (in pripeljemo "okrepitev")!!!!!!!!!!!!- upam da ne bom za kakim voglom bita :hmm: :fight1: Popravljeno Julij 24, 2006. Popravil stigmata
Lobo Objavljeno Julij 25, 2006 Opozori Objavljeno Julij 25, 2006 ... stigmata [attachmentid=76862][attachmentid=76862][attachmentid=76862] :headbang: ... Zakaj že :blink: ?
stigmata Objavljeno Julij 25, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 25, 2006 Zakaj že :blink: ? glede na to da se poznava, ti bom ganjena globoko v srce stvar razložila na 4 oči v soboto :blush: ti pa raje napiši al prideš sam al prpelješ še podmladek :hmm:
_THUNDER_ Objavljeno Julij 25, 2006 Opozori Objavljeno Julij 25, 2006 ŽENSKE (in ostali ljubitelji golih moških teles)!!!!!! NAPOVEDUJEMO TUDI MOŠKI STRIPTEASE!!!!!!! :devil: :devil: :devil: :devil: vljudno vabljeni....... :OK:
Miha Z. Objavljeno Julij 25, 2006 Opozori Objavljeno Julij 25, 2006 :eek: fak :SS :SS :SS :SS :SS :slap: :lol1: ne bom gledu :nono:
bandy Objavljeno Julij 25, 2006 Opozori Objavljeno Julij 25, 2006 U U U pridem ni panike pa še ker zraun pje bomo šraufali tm pr kurentih se more kr kj dogajat majo ideje če ne pa na nega banditosa po možnosti HOT. je dobr kaj praute. ste probal že pa že ja. solo ridersi gremo na zbor
stigmata Objavljeno Julij 25, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 25, 2006 (popravljeno) ŽENSKE (in ostali ljubitelji golih moških teles)!!!!!! NAPOVEDUJEMO TUDI MOŠKI STRIPTEASE!!!!!!! :devil: :devil: :devil: :devil: vljudno vabljeni....... :OK: :010 :010 saj sem vedla da se lahko zanesem na vas, če bi mi to omenil v vinici bi rekla da ziher pridem ne pa verjetno! :slap: (upam da bo to profi stiptease in ne performance kakega alkoholiziranega bikera B) ) Popravljeno Julij 25, 2006. Popravil stigmata
leila Objavljeno Julij 25, 2006 Opozori Objavljeno Julij 25, 2006 ŽENSKE (in ostali ljubitelji golih moških teles)!!!!!! NAPOVEDUJEMO TUDI MOŠKI STRIPTEASE!!!!!!! :devil: :devil: :devil: :devil: vljudno vabljeni....... :OK: :kva2: Pikola....zopet bo težka odločitev, kam jo mahnit... B)
Miha Z. Objavljeno Julij 25, 2006 Opozori Objavljeno Julij 25, 2006 :010 :010 saj sem vedla da se lahko zanesem na vas, če bi mi to omenil v vinici bi rekla da ziher pridem ne pa verjetno! :slap: (upam da bo to profi stiptease in ne performance kakega alkoholiziranega bikera B) ) mogoče bom pa jest tisti alkoholiziran biker :devil: bejži vedet :devil: :devil: :devil:
leila Objavljeno Julij 25, 2006 Opozori Objavljeno Julij 25, 2006 :010 :010 saj sem vedla da se lahko zanesem na vas, če bi mi to omenil v vinici bi rekla da ziher pridem ne pa verjetno! :slap: (upam da bo to profi stiptease in ne performance kakega alkoholiziranega bikera B) ) Klinc....pa tudi, če bo to biker malo pod gasom....samo, da se bodo moje očke vsaj za malenkost spočile.... :closedeyes: :D
wind Objavljeno Julij 25, 2006 Opozori Objavljeno Julij 25, 2006 (upam da bo to profi stiptease in ne performance kakega alkoholiziranega bikera B) ) Pirrulz ze trenira... :grim
Lobo Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 Pirrulz ze trenira... :grim Kaj trenira? Striptiz ali alkoholiziranost?
vapotek Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 Pirrulz ze trenira... :grim Tigraste tangice za prvi izhod je že nabavil, pospešeno pa išče še črne lakaste z neti. :grim Mu lahko kdo pomaga?
stigmata Objavljeno Julij 26, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 (popravljeno) Pirrulz ze trenira... :grim če trenira striptease- odpovedujem udeležbo! :slap: (nothing persnal) - me pa zanima če ga ti treniraš da to veš?:hmm: a muziko mata tud že zbrano? Britney Spears- Baby, baby(al tak nekak) :lol1: Tigraste tangice za prvi izhod je že nabavil, pospešeno pa išče še črne lakaste z neti. :grim Mu lahko kdo pomaga? Nete bomo že nabavli ampak lakaste tangice... kaj ko bi kr črno vrečko za smeti zrezali... pa če je že tak, mam jaz srebrni flomaster, pa nete narišemo, saj se v temi ne bo tak vidlo :kva2: po povrhu pa še naj obleče tisti njegov mantlček :D Popravljeno Julij 26, 2006. Popravil stigmata
SiR Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 če trenira striptease- odpovedujem udeležbo! :slap: (nothing persnal) - me pa zanima če ga ti treniraš da to veš?:hmm: a muziko mata tud že zbrano? Britney Spears- Baby, baby(al tak nekak) :lol1: Nete bomo že nabavli ampak lakaste tangice... kaj ko bi kr črno vrečko za smeti zrezali... pa če je že tak, mam jaz srebrni flomaster, pa nete narišemo, saj se v temi ne bo tak vidlo :kva2: po povrhu pa še naj obleče tisti njegov mantlček :D dunajskega mu čez tiča poveznite, pa bo :devil:
_THUNDER_ Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 obljubljamo profi striptease.... .) aja pa za moške lesbo-show + presenečenje (kaj je pa to, pa še meni ne povejo)
vapotek Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 dunajskega mu čez tiča poveznite, pa bo :devil: Si ti ja nor, si ga bo sam bek vgrizno! ....+ presenečenje (kaj je pa to, pa še meni ne povejo) Že majo razlog za to. Na tvojem mestu bi me blo malo strah. :grim
stuhec Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 glede na to da se poznava, ti bom ganjena globoko v srce stvar razložila na 4 oči v soboto :blush: ti pa raje napiši al prideš sam al prpelješ še podmladek :hmm: a bos meni tut kj povedala ? :( :doze:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se