Lemona Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Sem slišala da utegne bit na Pagu motozbor pa me zanima kje točno...
Lucky Objavljeno Julij 30, 2005 Opozori Objavljeno Julij 30, 2005 Sem slišala da utegne bit na Pagu motozbor pa me zanima kje točno... ← Na Motori.hr sta omenjena dva zbora, pa noben ni na Pagu.
Zdrawc Objavljeno Julij 30, 2005 Opozori Objavljeno Julij 30, 2005 Sem slišala da utegne bit na Pagu motozbor pa me zanima kje točno... ← ne vem če je to glih motozbor, bol kot en piknik B) jaz tak al tak ne morm it, ker mam druge obveznosti :cry:
Frips Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 Včeraj se vrnil iz Novalje. Mi je g.čoperist (faca prava :OK: ) pred COCOMO-m osebno povedal za ta zbor, ki se bo dogajal v Sv.Duhu (par km iz Novalje v smeri Šimuni-Pag)
ixs Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 mislim da gre za slovenski piknik na Pagu in da so "dežurni krivci" MK Kevder! Da ne bo kdo res "zbora" iskal!!! Zna pa biti fešta!!
Zdrawc Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 ja Kevdri majo fešto dol, sm govoril zadnč z njimi bodo mal feštali od petka do ponedeljka :yea2: :beer2: :beer1:
Frips Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 So v soboto zvečer bli že kr oreng v elementu :OK: :beer2:
Zdrawc Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 So v soboto zvečer bli že kr oreng v elementu :OK: :beer2: ← :eek: Kolkr jih jaz poznam so vedno u elementu. :kva2: :devil: :whistle: :wacko:
triker Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 Danes sem se peljal iz njihove lipe pa sem videl enega kevdra s sopotnico, da piči v tisto smer-zna nekaj biti na tem da bo res fešta!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se