hirabbit Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 ...ha a BMW-ju počas idej zmanjkuje? :kva2: ....že prejšenmodel je mel auspuhe kt Ducati spodej...evo in tud ta ga ma kt D999... :grrr :grrr :grrr ... ← glej glej...pa tudi hondi zmanjkuje idej...aja pa kawasakiju tudi...ajej... al pa je avspuh pod sedežem postal modna smernica?? bu :blink:
kađiva Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 glej glej...pa tudi hondi zmanjkuje idej...aja pa kawasakiju tudi...ajej... al pa je avspuh pod sedežem postal modna smernica?? bu :blink: ← ...ne ne ne zastopiš ti mene,...poglej mal oblikovno auspuhe,...prejšnji model je mel dva ovalna rora pod zicom,tko kt Ducati,...ta prototip ima zlo zlo podoben auspuh kot 999 in s tem tudi zlo podoben nosilec za tablico in žmigovce .) ...se ti ne zdi,....japonci imajo mal drgač vse skup
hirabbit Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 ...ne ne ne zastopiš ti mene,...poglej mal oblikovno auspuhe,...prejšnji model je mel dva ovalna rora pod zicom,tko kt Ducati,...ta prototip ima zlo zlo podoben auspuh kot 999 in s tem tudi zlo podoben nosilec za tablico in žmigovce .) ...se ti ne zdi,....japonci imajo mal drgač vse skup ← nosilc je skoraj isti ja...ampak kej dosti drugače itak nimaš kaj nardit... oblika avspuha pa se meni niti ne zdi podobna, mogoče iz profila. Te dve luknje ki so ena nad drugo pa so samosvoje (čeprav so mi...hm...grde)
viggen Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 :lol1: zanimivo mi je to, da je bil moj moped ob nakupu cenejši od vsake R1 in RSV in podobnih brenčačev, tam se pa nobeden ne špana s to puhlico, kako se bemfle drage.. In zakaj je pri vsem tem Aprilia RSV brenčač?? :blink:
Špilferderber Objavljeno Avgust 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 (popravljeno) In zakaj je pri vsem tem Aprilia RSV brenčač?? :blink: ← saj vsi brnijo. sem te užalil? Popravljeno Avgust 5, 2005. Popravil Špilferderber
viggen Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 saj vsi brnijo. sem te užalil? ← Ma ne, ne, saj bo........ :closedeyes: No, kakorkoli, BMW korajžno fura samosvoj dizajn, ki razen detajlov je za moje pojme zelo originalen in glede na njegove poslovne rezultate fantje očitno vedo kaj delajo. Moje skromno mnenje. :hmm:
3nity Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 Saj vem, da je off topic :doze: Fotoshop Johna Meloya: hood! :wub: How much would you pay for this? Too much. Waaaay too much. Good lord that's a fine looking bike. BMW should hire him. Seriously.
Kölm Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 Saj vem, da je off topic :doze: hood! :wub: ← Ja če bi pa tkole zghledal, bi pa že blo neki.
Osama Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 Meni pa je tak kot dejansko izgleda (1200S) ful lep. Ne vem zakaj naj bi vsi motorji izgledali kot besni kiborgi?
Špilferderber Objavljeno September 29, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 29, 2005 nove barve.. BMW R 1150 GS Adventure Editionsmodell "25 Jahre Boxer GS" in še ena srkčana bemflica neznanega imena..
SiR Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 uuu lepa ... 20th anniversary je bila pa rdeče bela ... jo je imel kolega :D
Špilferderber Objavljeno September 29, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 29, 2005 mah.. ta belo modra kombinacija paše bemflicam.. :grim
robberrt Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 jajaja tale adventure takale kombinacija z navigacijo, touratech kovčki, alarmom, obvezno box protectorji, stranskimi lučmi, mogoče še xenon namesto navadne luči, meglenke pa vsako leto 2 meseca časa in lep kupček denarja pa samo vooooozzttt se, ukrajina, nordkap, rusija, africa...povsod it...
Zdrawc Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 jajaja tale adventure takale kombinacija z navigacijo, touratech kovčki, alarmom, obvezno box protectorji, stranskimi lučmi, mogoče še xenon namesto navadne luči, meglenke pa vsako leto 2 meseca časa in lep kupček denarja pa samo vooooozzttt se, ukrajina, nordkap, rusija, africa...povsod it... ← Iz tvojih ust v božja ušesa..... O:-)
XDR Objavljeno September 30, 2005 Opozori Objavljeno September 30, 2005 Meni osebno pa je full všeč K 1200LT. Tak nekam družinski motorček mi zgleda. sem se mel priliko peljat (oz. ga peljat), pa sem mel zadaj še kolega (okoli 90 kg), pa skoraj nisem vedo da mam koga zraven. RES CARSKI MOTOR :worship:
bmwslo Objavljeno Oktober 1, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2005 Novi F 800 S Vir (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)
SiR Objavljeno Oktober 1, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2005 Novi F 800 S Vir (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) ← ta motocikel ima že svojo temo ... BMW F 800 S.
Špilferderber Objavljeno Oktober 17, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 17, 2005 Custom :lol1: 1982 R65 tank in 2005 novo srce..
Pudla Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 Ovo bi trebao biti novi Adventure.
Špilferderber Objavljeno Oktober 26, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 uradna objava in slike so že zunaj! :topic: pa še moj desktop :devil:
Pudla Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 BMW je najavio predstavljanje novog R1200S. (17-20 November at EICMA Milan show) Teaser Rasprava na R1100S forumu
Noise Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 BMW je najavio predstavljanje novog R1200S. (17-20 November at EICMA Milan show) Teaser Rasprava na R1100S forumu Prav zanima me, zakaj ga niso predstavili v Birminghamu, kot so obljubili... :blink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se