Brrrm Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 quote: sicer pa... z 8,9k DEM si ne Ljudstvo, niso DEM že malo passee? Poskusite z EUR ali USD ali CHF ali SIT. Brrrm
Chebi Objavljeno Maj 15, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 Se je pa prov nenormalno odvatit od teh "nasih" orlov, mi je kr mal zal da jih ni vec...smrc... Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo...
ramb0 Objavljeno Maj 20, 2002 Opozori Objavljeno Maj 20, 2002 /quote Ljudstvo, niso DEM že malo passee? Poskusite z EUR ali USD ali CHF ali SIT. Brrrm /quote dazn't meter :) lazje razmislam v markah. kupujem pa itak v sitnih... Speed king
Guleb Objavljeno Maj 23, 2002 Opozori Objavljeno Maj 23, 2002 Zdravo, a mogoče kdo ve kako se sedi na teh treh konjičkih? Sam sem peljal samo Monster 600, pa sem bil malo prevelik zanj (190+ cm, 100 kg). Sem noge komaj stlačil pod tank-luknjo... LPG
hotschko Objavljeno Maj 23, 2002 Opozori Objavljeno Maj 23, 2002 quote: Zdravo, a mogoče kdo ve kako se sedi na teh treh konjičkih? Sam sem peljal samo Monster 600, pa sem bil malo prevelik zanj (190+ cm, 100 kg). Sem noge komaj stlačil pod tank-luknjo... LPG Novi monstri imajo izrez pod tankom sedaj večji in na njega sedaj pašejo tudi 190+ šoferji. Prej je bila zgornja meja okoli 185, sedaj pa ni več problema. Probaj kakšnega novega, da vidiš razliko. hotschko
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se