Dani Objavljeno Avgust 23, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2014 Laptimer, display včasih postane črn, podarim. Brez aku. Lp D
slash218 Objavljeno September 22, 2014 Opozori Objavljeno September 22, 2014 Prodaja kdo "Qstarz BT-Q818XT 10Hz"? Lp, GG
3ninja Objavljeno September 26, 2014 Opozori Objavljeno September 26, 2014 Prodaja kdo "Qstarz BT-Q818XT 10Hz"? Lp, GG jaz-45€ rabljen 3x
MiriGSX600 Objavljeno September 26, 2014 Opozori Objavljeno September 26, 2014 http://www.ebay.com/itm/1-6-Inch-V3-Vehicles-Car-Motorcycle-Bike-Digital-Race-Lap-Timer-Tracking-Day-HOT-/261486803850?pt=Race_Car_Parts&hash=item3ce1d3fb8a&vxp=mtr bi bil dober za na grobnik?
lmperator Objavljeno September 28, 2014 Opozori Objavljeno September 28, 2014 Ne. Ga imam in ne dela. Ne ujame signala, ko se pelješ po ciljni.
kasti Objavljeno September 29, 2014 Opozori Objavljeno September 29, 2014 Ne. Ga imam in ne dela. Ne ujame signala, ko se pelješ po ciljni. Prehitro se pelješ...
Profi Objavljeno Oktober 5, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2014 Čisto dober je, le senzor na motorju je precej zahteven in mora biti višinsko pravilno obrnjen. Meni je v začetku tudi nagajal, pa sem ugotovil, da je bil na mestu kjer sem postavil lučko precej preveč v tla obrnjen, sedaj imam dva, zase in za sina in oba delata brez napak.
alex86 Objavljeno November 22, 2014 Opozori Objavljeno November 22, 2014 Kupim Qstarz BT-Q818XT 10Hz. Ali kakšen drug lap timer. Na PM prosim
Rok Jamnik Objavljeno November 24, 2014 Opozori Objavljeno November 24, 2014 Če se vam gre, da imate do stotinke natačno pol se vam splača lap timer kupt drgač mate pa za androida,os na marketu aplikacijo Race Chrono kjer izberete progo, in vam izmer čas, hitrost itd. vse na podlagi gpsa. Razlika je pa v stotinkah v primerjavi z lap timerji Je pa res da morte imet telefon na motorju...jst sm uporabu silvertape in ni blo problema
svobodnaptica01 Objavljeno November 24, 2014 Opozori Objavljeno November 24, 2014 Če se vam gre, da imate do stotinke natačno pol se vam splača lap timer kupt drgač mate pa za androida,os na marketu aplikacijo Race Chrono kjer izberete progo, in vam izmer čas, hitrost itd. vse na podlagi gpsa. Razlika je pa v stotinkah v primerjavi z lap timerji Je pa res da morte imet telefon na motorju...jst sm uporabu silvertape in ni blo problema Dokler ne greš v šoder je vse ok, potem je pa telefona škoda. bentley 1
bentley Objavljeno November 24, 2014 Opozori Objavljeno November 24, 2014 Lahko tudi brez silvertape-a, das telefon v kombinezon.
k0ci Objavljeno November 24, 2014 Opozori Objavljeno November 24, 2014 ziher se na bolhi dobi kak starejši telefon ki mu je ali crknil zvočnik, mikrofon,... in tega ni škoda
Rok Jamnik Objavljeno November 25, 2014 Opozori Objavljeno November 25, 2014 Aja pozabu oment ja da je fajn imet en telefon ki ti ga ni škoda...v kombinezon dat je pa mal nevarno če padeš
bojc84 Objavljeno November 25, 2014 Opozori Objavljeno November 25, 2014 Nazadnje sem ga imel v pajacu, pa ni najbolje lovil. Mogoče bi bilo bolje če bi bil na motorju. Bom tudi sam v bližnji prihodnosti kupil tale Qstarz ali kaj podobnega, da bo meritev bolj merodajna. Pa ne govorim samo o času kroga, verjetno bi se pri 10x hitrejšem sprejemniku dalo zelo lepo odčitat tudi hitrosti ter linije v posameznih ovinkih. Pol dam pa Jermanu za en krog pa vidm kje delam največje napake
Spider™ Objavljeno December 3, 2014 Opozori Objavljeno December 3, 2014 mi smo tudi na marofu probavali race chrono, meni je v pajacu lepo lovil kroge, kolegu pa isti telefon sploh ni zaznal niti enega. Ve kdo kateri pajaci so"gpsproof"?
condor Objavljeno December 8, 2014 Opozori Objavljeno December 8, 2014 mi smo tudi na marofu probavali race chrono, meni je v pajacu lepo lovil kroge, kolegu pa isti telefon sploh ni zaznal niti enega. Ve kdo kateri pajaci so"gpsproof"? jst sm mel GPS v grbi, pa nikol ni blo problema p.s. če pa kdo rabi pa prodam Qstarz BT-Q818XT GPS za 40€, lahko pa dam zraven tud en telefon ki ga ni škoda, pa še baterijo ma predelano na kabel, dam komplet za 50€
BenX Objavljeno December 12, 2014 Opozori Objavljeno December 12, 2014 jaz mojega galaxy s4 uporabljam kar na stojalu za telefone, da sproti vidim kak sem "hiter"! sem tudi že 2x uspel zletet s proge, pa telefonu ni nič. Race Chrono je taboljša aplikacija. jaz sem si še pot v službo in nazaj nastavil. start, cilj in nekaj vmesnih časov. malo za šalo, malo za res, da vidim, ker odsek mi bolj leži in keri manj.
condor Objavljeno December 13, 2014 Opozori Objavljeno December 13, 2014 jaz mojega galaxy s4 uporabljam kar na stojalu za telefone, da sproti vidim kak sem "hiter"! sem tudi že 2x uspel zletet s proge, pa telefonu ni nič. Race Chrono je taboljša aplikacija. jaz sem si še pot v službo in nazaj nastavil. start, cilj in nekaj vmesnih časov. malo za šalo, malo za res, da vidim, ker odsek mi bolj leži in keri manj. vse lepo in prav, dokler neboš za brezveze razbil še telefona raje enega katerega ni škoda mi je pa Race Chrono v kombinaciji z qstarz q818xt po primerjavi z transponderji na pistah pokazal največ 0,02s odstopanja bojc84 1
rockson Objavljeno Marec 10, 2015 Opozori Objavljeno Marec 10, 2015 če kupuješ navaden lap timer, prodam čisto novega nerabljenega po nabavni ceni + six pack seveda: http://www.ebay.co.uk/itm/Lap-timer-Infrared-Ultrared-Racing-Track-Day-w-10-Interval-Time-Transmitter-V3-/271218566640?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3f25e2e5f0 lp, rok
MaticICE Objavljeno April 2, 2015 Opozori Objavljeno April 2, 2015 Kupim BT-Q818XT 10Hz, če bi se ga kdo rad znebil.
Spider™ Objavljeno Junij 7, 2016 Opozori Objavljeno Junij 7, 2016 Ma se kdo za prodat zunanji gps za telefon?
Spider™ Objavljeno September 18, 2016 Opozori Objavljeno September 18, 2016 Ob 7. 6. 2016 at 15:58, Spider™ pravi: Ma se kdo za prodat zunanji gps za telefon? še vedno iščem gps, če ima kdo...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se