Skoči na vsebino

Priporočene objave

• 5 tedne pozneje...
Objavljeno

Prodaja kdo "Qstarz BT-Q818XT 10Hz"?

Lp, GG

Objavljeno

Prodaja kdo "Qstarz BT-Q818XT 10Hz"?

Lp, GG

jaz-45€ rabljen 3x

Objavljeno

jaz-45€ rabljen 3x

ZS

Objavljeno

Ne.

Ga imam in ne dela. Ne ujame signala, ko se pelješ po ciljni.

Objavljeno

Ne.

Ga imam in ne dela. Ne ujame signala, ko se pelješ po ciljni.

Prehitro se pelješ... :kva2:

Objavljeno

Čisto dober je, le senzor na motorju je precej zahteven in mora biti višinsko pravilno obrnjen. Meni je v začetku tudi nagajal, pa sem ugotovil, da je bil na mestu kjer sem postavil lučko precej preveč v tla obrnjen, sedaj imam dva, zase in za sina in oba delata brez napak.

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Če se vam gre, da imate do stotinke natačno pol se vam splača lap timer kupt drgač mate pa za androida,os na marketu aplikacijo Race Chrono kjer izberete progo, in vam izmer čas, hitrost itd. vse na podlagi gpsa. Razlika je pa v stotinkah v primerjavi z lap timerji ;)

Je pa res da morte imet telefon na motorju...jst sm uporabu silvertape in ni blo problema :)

Objavljeno

Če se vam gre, da imate do stotinke natačno pol se vam splača lap timer kupt drgač mate pa za androida,os na marketu aplikacijo Race Chrono kjer izberete progo, in vam izmer čas, hitrost itd. vse na podlagi gpsa. Razlika je pa v stotinkah v primerjavi z lap timerji ;)

Je pa res da morte imet telefon na motorju...jst sm uporabu silvertape in ni blo problema :)

Dokler ne greš v šoder je vse ok, potem je pa telefona škoda.

Objavljeno

ziher se na bolhi dobi kak starejši telefon ki mu je ali crknil zvočnik, mikrofon,... in tega ni škoda

Objavljeno

Aja pozabu oment ja da je fajn imet en telefon ki ti ga ni škoda...v kombinezon dat je pa mal nevarno če padeš :)

Objavljeno

Nazadnje sem ga imel v pajacu, pa ni najbolje lovil. Mogoče bi bilo bolje če bi bil na motorju. Bom tudi sam v bližnji prihodnosti kupil tale Qstarz ali kaj podobnega, da bo meritev bolj merodajna. Pa ne govorim samo o času kroga, verjetno bi se pri 10x hitrejšem sprejemniku dalo zelo lepo odčitat tudi hitrosti ter linije v posameznih ovinkih. Pol dam pa Jermanu za en krog pa vidm kje delam največje napake :OK:  

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

mi smo tudi na marofu probavali race chrono, meni je v pajacu lepo lovil kroge, kolegu pa isti telefon sploh ni zaznal niti enega. Ve kdo kateri pajaci so"gpsproof"? :D

Objavljeno

mi smo tudi na marofu probavali race chrono, meni je v pajacu lepo lovil kroge, kolegu pa isti telefon sploh ni zaznal niti enega. Ve kdo kateri pajaci so"gpsproof"? :D

jst sm mel GPS v grbi, pa nikol ni blo problema

p.s.

če pa kdo rabi pa prodam Qstarz BT-Q818XT GPS za 40€, lahko pa dam zraven tud en telefon ki ga ni škoda, pa še baterijo ma predelano na kabel, dam komplet za 50€ :)

Objavljeno

jaz mojega galaxy s4 uporabljam kar na stojalu za telefone, da sproti vidim kak sem "hiter"! :)

sem tudi že 2x uspel zletet s proge, pa telefonu ni nič.

Race Chrono je taboljša aplikacija.

jaz sem si še pot v službo in nazaj nastavil. start, cilj in nekaj vmesnih časov.

malo za šalo, malo za res, da vidim, ker odsek mi bolj leži in keri manj.  :yea1:

Objavljeno

jaz mojega galaxy s4 uporabljam kar na stojalu za telefone, da sproti vidim kak sem "hiter"! :)

sem tudi že 2x uspel zletet s proge, pa telefonu ni nič.

Race Chrono je taboljša aplikacija.

jaz sem si še pot v službo in nazaj nastavil. start, cilj in nekaj vmesnih časov.

malo za šalo, malo za res, da vidim, ker odsek mi bolj leži in keri manj.  :yea1:

vse lepo in prav, dokler neboš za brezveze razbil še telefona

raje enega katerega ni škoda

mi je pa Race Chrono v kombinaciji z qstarz q818xt po primerjavi z transponderji na pistah pokazal največ 0,02s odstopanja

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Ima kdo GPT mogoče za prodat?

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Kupim BT-Q818XT 10Hz, če bi se ga kdo rad znebil. :)

• 1 leto pozneje...
  • 3 mesecev pozneje...
Objavljeno
Ob 7. 6. 2016 at 15:58, Spider™ pravi:

Ma se kdo za prodat zunanji gps za telefon?

še vedno iščem gps, če ima kdo...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!