elbarto Objavljeno September 2, 2005 Deli Objavljeno September 2, 2005 :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno September 2, 2005 Deli Objavljeno September 2, 2005 (popravljeno) Se prepoznate oziroma jih prepoznate? :P :huh: tile so bencin ukradli!!!! ( no ja, un odzadaj..) Eni so vzeli zadevo namesto heca smrtno resno.. Popravljeno September 2, 2005. Popravil elbarto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno September 2, 2005 Deli Objavljeno September 2, 2005 :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno September 2, 2005 Deli Objavljeno September 2, 2005 Gume so kljub temu da so švicale in jim ni bilo lahko, vzdržale Za po cesti je profil še na svojem mestu, za naslednjih 170 km po Grobniku pa ne vem no... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno September 2, 2005 Deli Objavljeno September 2, 2005 :huh: tile so bencin ukradli!!!! ( no ja, un odzadaj..) ← :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anA Objavljeno September 3, 2005 Deli Objavljeno September 3, 2005 Potem hvala Ani za pridno držanje vode (ponovno)... ... pa ker je tvoj nahrbtnik prenašala... :grim ... no ampak nekako sem morala odslužit tiste štiri kroge... :whistle: šerpi kat&anA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno September 3, 2005 Deli Objavljeno September 3, 2005 Z ni šel bolje od prasičke... :P ← :rolleyes: če mu neb benza sfalilo ne bi ti kle takih neumnosti pisu :rolleyes: :photo: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 3, 2005 Deli Objavljeno September 3, 2005 ... pa ker je tvoj nahrbtnik prenašala... :grim ... no ampak nekako sem morala odslužit tiste štiri kroge... ← ...tudi za to, ja... hvala... :004 ... no ja, odslužila si tudi... ehehehehe.... :P če mu neb benza sfalilo ne bi ti kle takih neumnosti pisu ← ...vsak izgovor je dober... :P :naughty: :whistle: :yea2: ...sicer pa... mal egota mi še morš pustit, ne ga čist pohodit, no... :lol1: :lol1: :lol: :lol: :D :D :D :whistle: :yea2: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno September 4, 2005 Deli Objavljeno September 4, 2005 (popravljeno) SLIKE SO GOR NA SPODNJI POVEZAVI! :) GROBNIK 01.09.2005 p.s. Niso po vrstnem redu, ker nekaj upload nagaja. Sorry. Popravljeno September 4, 2005. Popravil master 007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno September 4, 2005 Deli Objavljeno September 4, 2005 Nekaj za gušt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno September 4, 2005 Deli Objavljeno September 4, 2005 (popravljeno) Kdo pa je nesrecnez z rumenim suzukijem, ki je mel podobno smolo kot jest na grobniku... Ampak bolj gledam slike od njegovga gsx-ra, vidm da je moja r1 odnesla samo z sminkerskimi praskami... A njemu je kej... LP;Rock Popravljeno September 4, 2005. Popravil Rock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno September 4, 2005 Deli Objavljeno September 4, 2005 Plastika bo kmalu nova, drugače hujše zgleda, kot je bilo res. Levi crashpad mu je rešil veliko. Njemu ni nič. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 da nebo prerekanj, dirka je tudi bila ← Rezultati? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Rezultati? ← v klasi Z750 sem prepričljivo zmagal :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 še kej fotk? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Šovinisti... Sem komu stopila na žulj s postom, ki ste mi ga izbrisali? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 :topic: a to tale post? :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 :topic: a to tale post? :topic: ← Jep... Mal narobe sem vidla (očitno sem se preveč razburila...).. Se posipam s pepelom O:-) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 samo brez panike.....s štirimi karticami sem včeraj naredila okrog 700 slikic.....sicer niso vse najboljše, so pa zato ostale toliko boljše...... :P Bilo mi je zeloooo žal, da nisem prišla s svojim motorjem, tako da, drugo leto pa res.......(sem že rekla predlani)....... LP D ← Še vedno čakamo na tvojih 700 slik. :) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno September 9, 2005 Deli Objavljeno September 9, 2005 Še vedno čakamo na tvojih 700 slik. :) .) ← Par mojih :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno September 9, 2005 Deli Objavljeno September 9, 2005 :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno September 9, 2005 Deli Objavljeno September 9, 2005 (popravljeno) Pa še kamikaza v boksih :wub: Aja.. spodaj desno je 208rr po 8 krogih :slap: Popravljeno September 9, 2005. Popravil maXXXimum Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno September 9, 2005 Deli Objavljeno September 9, 2005 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 9, 2005 Deli Objavljeno September 9, 2005 :photo: ← ... lej pozerja... zraven pozerskega motorja... :lol1: :naughty: :whistle: :yea2: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno September 10, 2005 Deli Objavljeno September 10, 2005 Še vedno čakamo na tvojih 700 slik. :) .) četrt jih je itak neuporabnih :cry: .......so pa na računalniku.... :P :P .....ko bo čas, bodo na El.B. spletni strani, LP D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se