hotschko Objavljeno Junij 22, 2007 Deli Objavljeno Junij 22, 2007 al pa boljši motor ... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Junij 22, 2007 Deli Objavljeno Junij 22, 2007 par dni nazaj iz anga ovinka vn, pa zanic cesta...na sreco nisem ubrisal po tleh ampak sem se po srecnem naklucju brez stabilizatorja nekako resil. ni mi pa jasno kako. dejansko je Death wobble....tut shit maker, ker sm se skor posrau od strahu heh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Junij 22, 2007 Deli Objavljeno Junij 22, 2007 Jooooj, dons sm to doživu, na cesti Naklo proti Podbrezjam, tako kot je napisal že ustanovitelj te teme... sem mislu da me bo z motorja dol vrgl, pa samo iskal sm kam bi lahko zapeljal na desno v travo (levo od mene pa 2 šleparja, eden za drugim), hitrost pa okoli 110-120km/h :wacko: :wacko: :wacko: Spredn konc mi je tko metal da ni res, fotr k je pa za mano vozu je pa reku da je zadn konc tud opletov skor pol metra ke pa sm :wacko: :wacko: po kkšnih 200m lovljenja se je pa nekak samo uštimal :ninja: :ninja: No pa smo trije na isti cesti, hitrost okrog 140-150, gume 208rr... izšlo se je lepo (no ja boksarce so nafukale :D) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 Veliko o blažilnikih krmila v članku --- ne spreglej... http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=3999 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rokecc Objavljeno April 19, 2008 Deli Objavljeno April 19, 2008 Doživim vsak dan, vsaj nekajXkrat.... 'Litraš, 8000rpm + fulgas - stabilizator = :kva2: :grim Zabavno!!Zato pa na nobenem od motorjev ni stabilizatorjef. Pa vozimo vse! Cesta. pista. :yea1: :kva2: :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno April 19, 2008 Deli Objavljeno April 19, 2008 mislim da vi vsi zamenjujete pojma tank slapper in shimmy......če doživiš tank slapper, pomeni da ti ročke krmila udarjajo v tank, kar pa dvomim da je bilo pri vas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se