ixs Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Spodaj je en modri tekst pa je mal pretemen...kje to dogaja?!?! Pa koliko je kampiranje?? Bolj nč jasn!
lipica Objavljeno Avgust 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Spodaj je en modri tekst pa je mal pretemen...kje to dogaja?!?! Pa koliko je kampiranje?? Bolj nč jasn! ← Se opravicujem zaradi barv drugace pa evo:.................... Kampiranje je zastonj, normalno!!!!
Nata Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 (popravljeno) vej pa bar napijšte ge tou je .... lujdeki ne vejo vse na pamet .... :) po mojem skromnem mnenju bo to nekje blizu Križevec pri Ljutomeru ... :? pa toti plakat - dečki što je mel te bajne ideje ? človek pol ne razmi ... :blink: Popravljeno Avgust 5, 2005. Popravil Nata
ixs Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 No sej to je un temno moder tekst spodaj...mislim ja da piše Križevci pri Ljutomeru .....pa še nekaj! Ali bo to ostalo neznanka!? Ali bo Hrabri mišek rešil svet! To in še več boste izvedeli v naslednjem postu! PS: ne bom vam povedal da je na koncu past!! :D
lipica Objavljeno Avgust 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 No sej to je un temno moder tekst spodaj...mislim ja da piše Križevci pri Ljutomeru .....pa še nekaj! Ali bo to ostalo neznanka!? Ali bo Hrabri mišek rešil svet! To in še več boste izvedeli v naslednjem postu! PS: ne bom vam povedal da je na koncu past!! :D ←
stuhec Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 ce ne bo takrat ze sneg, pa vidimo se tako in tako, bomo v iglu spali .)
greenninja Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 Če bo vreme in bomo v bližini pridemo pogledat.
decaf Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 Če bo vreme in bomo v bližini pridemo pogledat. ← Pa mal XXX-e poslušat .) :D
MAČKON Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 (popravljeno) Danes v petek Popravljeno Avgust 19, 2005. Popravil MAČKON
MAČKON Objavljeno Avgust 21, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2005 (popravljeno) Sobota Popravljeno Avgust 21, 2005. Popravil Thundercat
MAČKON Objavljeno Avgust 21, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2005 (popravljeno) Še ena Po navodilih šefov, sem odstranil goloto Lp,Tc. :D Popravljeno Avgust 21, 2005. Popravil Thundercat
greenninja Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 Z Decafom bila malo v petek, pojedla hamburger, prisluhnila xxxom, pa šla.
Godfather Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 Še ena Po navodilih šefov, sem odstranil goloto Lp,Tc. :D ← Je pa tema ki je namenjena za take fotke After midnight, Slači punce na moto zborih
Robert Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 Ta link mi ne dela :cry: ← Mogoče nimaš le dostopa do te kategorije .) Pozdrav od Roberta
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se