SuperMotard Objavljeno Avgust 6, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2005 Lep pozdrav. Zanima me kje bi se lahko v sloveniji dobilo/narocilo omenjeni vplinjac. Imamo sploh slovenskega zastopnika za Keihin? Ze vnaprej se vam lepo zahvaljujem za informacije. LP
D.J. Objavljeno Avgust 6, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2005 binca iz foruma vem da je enkrat montiral fcrje na en svoj motor, ne vem če glih 41 probi tut v motorjetu in drugih zastopnikih, ki nosijo rezervne dele al pa rabljenga na ebay zastopnika verjetno ni
strom Objavljeno Avgust 7, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2005 Kawasaki vem da ma keihine... pa honda al suza... en od teh. Probi pri zastopnikih. Cenej varianta pa ebay. LP
GUMY Objavljeno Avgust 7, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2005 (popravljeno) Sigurno ga dobiš kot rezervni del za KTM (660SMC, 625SMC, 525EXC,.. ), vendar verjetno ni prav poceni. Popravljeno Avgust 7, 2005. Popravil GUMY
SuperMotard Objavljeno Avgust 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 Hvala za vse odgovore. Če pa morda zveste še za kaj novega se pa priporpčam. LP
ceco Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 http://www.allensperformance.co.uk/keihin-carburettors.htm Telefoniraj, napiši mail, pošlji fax. Vsi v Angliji kupujejo pri njemu in so z njegovimi storitvami zelo zadovoljni (mislim da je tudi edini distributor) Cene bodo najboljše tam najbrže, ker ima Keihin tovarno in podružnico na Škotskem. Drugače pa zašalopress: Imaš srečo, da rabiš 1 uplinjač. Jaz bi, če bi rabil, naročal njih šest (resda le 28). Čečo
stuhec Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 za keri motor pa rabis ta fergazer ?
gidl Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 Zanima me kje bi se lahko v sloveniji dobilo/narocilo omenjeni vplinjac. ← enega novega lahko dobiš pri meni...cena na PM
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se