Matex_46 Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Al pa naj jim dajo tricikle za gonit. :P MotoGP testing ja saj so imeli neke načrte, tu imate top secret video :blink:
Stroj Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Ja pa dej ne morš to tko no :grrr
P182 Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 Da tema ne zamre... Melandri je podalšal pogodbo z Gresinijem za leto 07'
fossil Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 nočv vas iz debate vrštr, sam a kdo ve kdaj je ju3 trening oziroma v nedelo dirka?? - večen roblem :cry:
joe1 Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 nočv vas iz debate vrštr, sam a kdo ve kdaj je ju3 trening oziroma v nedelo dirka?? - večen roblem :cry: naslednji vikend .)
Schmid87 Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 nočv vas iz debate vrštr, sam a kdo ve kdaj je ju3 trening oziroma v nedelo dirka?? - večen roblem :cry: drug tedn so motorji :) ta tedn je formula1.. tiste k to zanima je pa F1 ob 7:00 :)
Arrabbiata Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 Melandri je podalšal pogodbo z Gresinijem za leto 07' Kaj pa Elias, a so mu namenil sedež v naslednji sezoni, kljub slabim rezultatom?
P182 Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 Kaj pa Elias, a so mu namenil sedež v naslednji sezoni, kljub slabim rezultatom? Baje D'antinu diši Eliasov sponzorski denar
-Jani- Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 Itak da mu, ko se mu pa izogibajo tako dirkači kot tudi sponzorji - MotoGP Foggy :D Yamaha tut ne pove, kaj bo z Edotom, pa drugi Ducati je še glavno vprašanje (tudi v navezi z Nakanom/Kawasakijem in morebitnim prestopom njega k KM Hondi)
-Jani- Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 (popravljeno) Biaggi na Kawasakiju? :eek: Wtf. nikjer ne najdem nič... :wacko: Če je pa že kao vse podpisano s Suzukijem v WSB, pa 'gasilsko' slikco so že naredili pa vse... :D Popravljeno Oktober 8, 2006. Popravil -Jani-
P182 Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 Biaggi na Kawasakiju? :eek: Wtf. nikjer ne najdem nič... :wacko: Kje si pa to sprasku :eek:
igorzx Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 Tud jaz sem slisal...na eurosportu...je rekel cist na brzino, da sploh nisem bil preprican, ce sem prav slisal. Ocitno sva ze dva slisala
-Jani- Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 Tud jaz sem slisal...na eurosportu...je rekel cist na brzino, da sploh nisem bil preprican, ce sem prav slisal. Ocitno sva ze dva slisala Jap, tako je - danes med prenosom WSBK, tut js sem prvo mislil, 'that my mind's playing tricks on me' :D , ampak torej nisem edini... Potem pa je povedal isto tudi komentator na nemškem Eurosportu (med prenosom taiste - prve - dirke WSBK danes, s katerim pa potem zaradi rdeče zastave kmalu po štartu ni bilo nič. ) Tako da :wacko: Sej ni 1. april :blink: Ker ama nikjer ne zasledim ničesar v tej smeri. :krneki:
P182 Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 Ja dons so res zaj... s prenosom, k.... fuzbal :headbang: Če je to komentator reku se je ziher kej zareku, ko je neki omenju da je Corser zarad Biaggia zvisu pr Suzukiju, si je našel sedež pri yamahi kjer je zvisu Pitt ta pa nej bi se spogledoval z Kawasakijem
-Jani- Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 (popravljeno) Ja dons so res zaj... s prenosom, k.... fuzbal :headbang: Ja no, s prenosom so 'zajebali', ker je enmu spustlo olje al neki na začetku in je bla potem rdeča zastava in so pucali potem pol ure, tako da so verjetno rajši dali posnetek malo fuzbala, ker cele dirke potem zaradi nadaljnjega sporeda ne bi mogli prenašat (ne vem, kaj je bilo pozneje v planu za prenos)... Če je to komentator reku se je ziher kej zareku, ko je neki omenju da je Corser zarad Biaggiazvisu pr Suzukiju, si je našel sedež pri yamahi kjer je zvisu Pitt ta pa nej bi se spogledoval z Kawasakijem :grrr Nice try :D , ampak dvomim, da se je zareko komentator - kot sem zgoraj napisal, sta to povedala tako angleški kot tudi nemški komentator med tem prenosom, pa tudi igorzx zgoraj pravi, da je slišal... :P Kolkor se spomnem, je reku neki v smislu, da se je 'Mad Max Biaggi' premislil in se je dogovoril s Kawasakijem v MotoGP-ju za naslednjo sezono in tako spraznil eno mesto in odprl kar nekaj opcij za prestope (drugih)... Btw. zdej sem malo preletel tuje forume in so tudi drugi zasledili tole, samo nikjer pa ni ničesar uradnega - my guess: Biaggi je podpisal z Alstare Suzuki pogodbo, ki ima nekakšno določilo, da je zanj neobligatorna, v kolikor se pojavi možnost nastopanja v MotoGP ekipi... Torej - ne pravim, da se bo to zgodilo, ampak nekaj pa le mora biti na celi zadevi :) Popravljeno Oktober 8, 2006. Popravil -Jani-
igorzx Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 Ja jani, tud jaz sem isto zasledil...se mi zdi, da neki bo na tem, se posebej, ker je na hrvaskem motoplusu tudi pisalo...tam so se pa ze veckrat take cudne variante izkazale za resnicne
P182 Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 Ja no, s prenosom so 'zajebali', ker je enmu spustlo olje al neki na začetku in je bla potem rdeča zastava in so pucali potem pol ure, tako da so verjetno rajši dali posnetek malo fuzbala, ker cele dirke potem zaradi nadaljnjega sporeda ne bi mogli prenašat (ne vem, kaj je bilo pozneje v planu za prenos)... :grrr Vem da se je razlil olje, sem gledal :grim , če mene vprašaš bi lahk posnetek k.... fuzbala skenslal, kot znajo to narest ko zvečer čakaš posnetek dirke pa se tenis "slučajno" mal zavleče pa ga nkol ne prekinejo Ja tale Biaggi je pa res en skrivnosten patron, me res zanima kaj je zdej s tem Kawasakijem :hmm:
-Jani- Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 Ja tale Biaggi je pa res en skrivnosten patron, me res zanima kaj je zdej s tem Kawasakijem :hmm: Ja, možno je seveda: Nakano npr. sklenil deal z JIR Hondo, Biaggi--->Kawasaki, (Gibbers ostane pri Ducatiju)... Mogoče je pa samo AW .) :rolleyes:
2Bad Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 Glede Biaggija je tukaj nekaj na temo, da se vrača v motoGP! CLICK Očitno je Max res pravi "tip" za motoGP! :lol1: CLICK
mitiž46 Objavljeno Oktober 11, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 Ma biaggi smrdi!!! Še za marelo držat ni zadost dober. :P
P182 Objavljeno Oktober 11, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 (popravljeno) prišel je dan resnice... Popravljeno Oktober 11, 2006. Popravil P182
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se