jetman Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 Kdaj pa je oz je bla dirka :? Včeraj (sobota), 14.00 CET. Vem tudi jaz sem slučajno dopoldan prižgal Eurosport in videl, da je že 125cc dirka.
Aless Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 Včeraj (sobota), 14.00 CET. Vem tudi jaz sem slučajno dopoldan prižgal Eurosport in videl, da je že 125cc dirka. Potem niso vedno dirke ob nedeljah :?
jose Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 Potem niso vedno dirke ob nedeljah :? ..zgleda da res ne :D
pogi Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 mal se umir :grim honda ima tričetrt tabora na hondicah :grim pa kwa so nardil :eek: lahko pridejo k nam njive branat :lol1: :lol1: :lol1: dajmo Rossija nazaj na Hondo al pa kr na Ducatija. A mislte da nebi več zmagoval :? seveda bi, Yamaha bi bla pa spet to kar je bila brez Rossija <_<
_đuro_ Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 dejstvo je da je yamaha brez rossija en povprečn motor v motogp klasi kot je recimo zdaj kawasaki. drgač pa gooooooooooooooo yamaha :OK: :OK: :OK:
DRmare Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 dajmo Rossija nazaj na Hondo al pa kr na Ducatija. A mislte da nebi več zmagoval :? seveda bi, Yamaha bi bla pa spet to kar je bila brez Rossija <_< Ja imaš prav - samo Rossi je trenutno v naši štali! Sicer se pa kar tolažite, če bi bila Yanmaha TAKO zanič je tudi Rossi nebi obudil od mrtvih! KAPIŠ... On je le klasa zase. Samo za njim prihajajo naspedirani mladci - skratka zanimive predstave se nam obetajo tudi v prihodnje!
Petzl Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 Ja imaš prav - samo Rossi je trenutno v naši štali! Sicer se pa kar tolažite, če bi bila Yanmaha TAKO zanič je tudi Rossi nebi obudil od mrtvih! KAPIŠ... On je le klasa zase. Samo za njim prihajajo naspedirani mladci - skratka zanimive predstave se nam obetajo tudi v prihodnje! Ja, on je klasa zase. Nobena ekipa v motogp ni ZANIC! Roko na srce... brez cloveka, ki ne zna povedat kje manjka motorju nobena ekipa ne more uspet, najbolj me razkacijo izjave dolocenih oseb tukaj v smislu "kok ma honda tabora blablablabla." Pa se nekej... ce bi bla yamaha v motogp res tak STROJ kot jo vsi klele opevate se edwards nebi vozu okol 9ga mesta (kje je ze lansko leto koncal sezono?? :lol1: ). Tko da puste ze enkrat osebne stvari kaj vozite in kaj ne, a ste za rossija al za yamaho? jest sm za rossija in brez njega lahko yamaha njive branta...ane Advokat :nono: ....mislm da je to jasno kot beli dan, ce bi bil pri ducatiju ostali ne bi mel sans (yamaha ne bi bla tut pol tok dobrga kokr je pa zej honda!), ce bi bil pr kawasakiju, bi pa zmagoval kawasaki. tko.. zej me pa spluvite :P
gebre Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 Pa še zmerej je Kawasaki boljši od Yamahe :grim
SiR Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 zaka je bla pa dirka dans in ne u3 :? ker je bla tokrat v soboto in ne v nedeljo ... ;)
Jure007 Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 mal se umir :grim honda ima tričetrt tabora na hondicah :grim pa kwa so nardil :eek: lahko pridejo k nam njive branat :lol1: :lol1: :lol1: same blesave honde, da bi pa kej pametnga pokazal, pa ne :grim sploh pa yamaho se neda z hondo primerjat .) honda je kot vigradov cekret proti yami :grim Sam kok mate prot hondam eni zdej za govort. A ko je kraljeval Doohan, pa kasnej Rossi, so ble honde alfa in omega vsega. In ste pluval čez vse ostale motorje :doze: Če bi šu Rossi vozt v Suzukija in bi zmagoval pa bi se spet eni in isti najdl k bi govoril kok je Yamaha zanič, pa kok Honda...Kr neki.
-Jani- Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 ... se edwards nebi vozu okol 9ga mesta (kje je ze lansko leto koncal sezono?? :lol1: Na 4. mestu .)
eMBe Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 Langus :OK: mal :topic: imel sem že vse motorje od Kravasakijev Bmwejev Suzukijev največ Yamah :grim honde pa nobene v 35 letnem stažu motoriranja :grrr pa nobene ne bo doma :grrr zakaj že :hmm: ( ker je kup železja nč vrednega)
pogi Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 Langus :OK: mal :topic: imel sem že vse motorje od Kravasakijev Bmwejev Suzukijev največ Yamah :grim honde pa nobene v 35 letnem stažu motoriranja :grrr pa nobene ne bo doma :grrr zakaj že :hmm: ( ker je kup železja nč vrednega) Yamaha rocks, zato ker lahko rezervne dele kupiš kar v Big Bangu :lol1: :lol1: :lol1: http://www1.yamaha.com.sg/ :lol1:
DRmare Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 Če ste pri ženskah tako načelni, da vztrajate samo pri eni potem vam pa res ni pomoči dragi zagovorniki HOND! :slap: :lol1: Tako, kot ste poraženi na pisti isto se vam dogaja na Motosvetu...... :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1:
Petzl Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 Če ste pri ženskah tako načelni, da vztrajate samo pri eni potem vam pa res ni pomoči dragi zagovorniki HOND! :slap: :lol1: Tako, kot ste poraženi na pisti isto se vam dogaja na Motosvetu...... :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: Lej stric mare... ne dojames pointa, se enkrat preberi moj zgornji post pa ga mogoce bos. Naj ti se enkrat razlozim kaj hocem povedat... Ni fora kateri motor vozis, ker ima v koncni fazi zelo malo skupnega z motogp strojem, point je, da ce imas fenomenalnega dirkaca ki zna tud povedat kje motorju manjka si zmagov (tko k je rossi), tko da...stay on topic pa ne primerjej hond pa zensk skp :grrr , pa ne dajat na ogenj ker ne bos odkril tople vode, samo smetis vse skupaj! :topic: me pa strasno zanima kater motor vozis in kolk "hond pa yamah" si meu, k si tak strokovnjak :kva2:
Jure007 Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 Če ste pri ženskah tako načelni, da vztrajate samo pri eni potem vam pa res ni pomoči dragi zagovorniki HOND! :slap: :lol1: Tako, kot ste poraženi na pisti isto se vam dogaja na Motosvetu...... :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: Tok glede Honde in njenih porazov... Honda GRAND PRIX WORLD CHAMPIONS 500CC 2003 Valentino Rossi 1 Winner 2002 Valentino Rossi 1 Winner 2001 Valentino Rossi 1 Winner 1999 Alex Criville 1 Winner 1998 Michael Doohan 1 Winner 1997 Michael Doohan 1 Winner 1996 Michael Doohan 1 Winner 1995 Michael Doohan 1 Winner 1994 Michael Doohan 1 Winner 1989 Eddie Lawson 1 Winner 1987 Wayne Gardner 1 Winner 1985 Freddie Spencer 1 Winner 1983 Freddie Spencer 1 Winner 1965 Ralph Bryans 1 Winner Honda GRAND PRIX WORLD CHAMPIONS 350CC 1967 Mike Hailwood 1 Winner 1966 Mike Hailwood 1 Winner 1965 Jim Redmond 1 Winner 1964 Jim Redmond 1 Winner 1963 Jim Redmond 1 Winner 1962 Jim Redmond 1 Winner Honda GRAND PRIX WORLD CHAMPIONS 250CC 1997 Max Biaggi 1 Winner 1992 Luca Cadalora 1 Winner 1991 Luca Cadalora 1 Winner 1989 Alfonso Pons 1 Winner 1988 Alfonso Pons 1 Winner 1987 Anton Mang 1 Winner 1985 Freddie Spencer 1 Winner 1967 Mike Hailwood 1 Winner 1966 Mike Hailwood 1 Winner 1963 Jim Redmond 1 Winner 1962 Jim Redmond 1 Winner 1961 Mike Hailwood 1 Winner Honda GRAND PRIX WORLD CHAMPIONS 125CC 2003 Daniel Pedrosa 1 Winner 1999 Emillo Alzamora 1 Winner 1998 Kazuto Sakata 1 Winner 1996 Haruchika Aoki 1 Winner 1995 Haruchika Aoki 1 Winner 1993 Dirk Raudies 1 Winner 1991 Loris Capirossi 1 Winner 1990 Loris Capirossi 1 Winner 1966 Luigi Taveri 1 Winner 1964 Luigi Taveri 1 Winner 1962 Luigi Taveri 1 Winner 1961 Tom Phillis 1 Winner Honda WORLD SUPERBIKE CHAMPIONS AND TOP FINISHERS 2002 Colin Edwards 1 Winner 2001 Colin Edwards 2 2000 Colin Edwards 1 Winner 1999 Colin Edwards 2 1998 Aaron Slight 2 1997 John Kocinski 1 Winner 1997 Aaron Slight 3 1996 Aaron Slight 3 1995 Aaron Slight 3 1994 Aaron Slight 3 1990 Stephane Maertens 3 1989 Fred Merkel 1 Winner 1989 Stephane Maertens 2 1988 Fred Merkel 1 Winner
BILKO Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 Ne vem, če bodo pri Ducatiju sploh zainterisirani za Rossija. Glede na trenutne razmere, ne kaže tako. Če bo Ducati ostal celotno sezono v taki formi, bo še Rossi prosil, če lahko gre k ducatiju, da si povrne slavo. :D No, potem pa se lahko uresniči tvoja želja. .) TI PA SI DEBILKO JONNI. A MISLIŠ DA ČE JE ROSSI ENKRAT PADEL DA PA JE ZDAJ IZGUBIL SLAVO? DAJ MALO PRESPI IN PREMISLI NO DA SE NE BOŠ PREVEČ OSMEŠIL!!!
DRmare Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 Lej stric mare... ne dojames pointa, se enkrat preberi moj zgornji post pa ga mogoce bos. Naj ti se enkrat razlozim kaj hocem povedat... Ni fora kateri motor vozis, ker ima v koncni fazi zelo malo skupnega z motogp strojem, point je, da ce imas fenomenalnega dirkaca ki zna tud povedat kje motorju manjka si zmagov (tko k je rossi), tko da...stay on topic pa ne primerjej hond pa zensk skp :grrr , pa ne dajat na ogenj ker ne bos odkril tople vode, samo smetis vse skupaj! :topic: me pa strasno zanima kater motor vozis in kolk "hond pa yamah" si meu, k si tak strokovnjak :kva2: Mal si se zmotil - sem že ATA! S tvojim mnenjem se popolnoma strinjam - res ni važno, kaj voziš, važna je pripadnost, duša motorista, motiv, talent in na koncu tudi material in tehnika stroja! Brez zamere, malo sem hotel razburit Hondaše, saj veš, da človek vidi reakcije. Sem na Yamahi - samo v vednost in tako bo tudi ostalo.... Jure - seznam Hondinih zmag je veličasten in samo kapo dol.... Kot sem napisal - razumem POINT in sm hotel samo malo provocirati (vidim, da uspešno) Pa brez zamere Mare
BILKO Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 Bojim se da so časi Rossija in yamahe minili... :( BOJIM SE DA IMAŠ TI VROČINO!!!! :devil: :devil:
DRmare Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 (popravljeno) TI PA SI DEBILKO JONNI. A MISLIŠ DA ČE JE ROSSI ENKRAT PADEL DA PA JE ZDAJ IZGUBIL SLAVO? DAJ MALO PRESPI IN PREMISLI NO DA SE NE BOŠ PREVEČ OSMEŠIL!!! Hotel si napisati, da je bil sesut od zadaj....... Rossija bodo prosili, njemu ni treba prosjačit, se mi zdi! Gionni - ti si ga pa fino pihnil v vakum.... Popravljeno April 9, 2006. Popravil DRmare
SiR Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 fantje dajte jih lepo na mizo pa da zmerimo, kdo ma večjega :P
Jure007 Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 fantje dajte jih lepo na mizo pa da zmerimo, kdo ma večjega :P A jezik? :P
Gionni Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 TI PA SI DEBILKO JONNI. A MISLIŠ DA ČE JE ROSSI ENKRAT PADEL DA PA JE ZDAJ IZGUBIL SLAVO? DAJ MALO PRESPI IN PREMISLI NO DA SE NE BOŠ PREVEČ OSMEŠIL!!! Hotel si napisati, da je bil sesut od zadaj....... Rossija bodo prosili, njemu ni treba prosjačit, se mi zdi! Gionni - ti si ga pa fino pihnil v vakum.... :slap: Ljudje, kaj pa je vam? A ne znate celoten forum prebrat? (@BILKO: zate to sigurno velja, ker se vidi, da ne poznaš pravil - ne vem zakaj moraš kričat!?) Kaj pa tole: KLIK! Če nista opazila, je v mojem odgovoru veliko "če" -jev. Pač sanjaril sem, kaj bi se zgodilo, če bi ble vse tekme podobne tekmi v Jerezu. Zdej, ko je Rossi zmagu, ste pa spet vsi pametni :lol: :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se