pogi Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 PEDROSA neverjetno!!!!!!! :yea1: :yea1: :yea1: kje ste zdaj tisti ki ste na začetku dvomili vanj :angry: :lol: Rossi pa letos nima sreče in kot kaže je 8. zaporedni naslov še kako daleč :blink: <_< :glare:
niet Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 (popravljeno) to sezono pa nima sreče :doze: gibernauitis :glare: ne vem ce bo rossi sel drugo leto v F1, vedoc, da se ne poslavlja kot prvak.... Popravljeno Maj 14, 2006. Popravil niet
Jure Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 Zaspal dirko! :wacko: Drugače pa čestitke Pedrosi, sem pa vseeno nekako upal, da bo Nicky danes na najvišji stopnički :) Škoda za Rossija, težka bo letos.. .)
bu5a Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 a se je rossiju slucajn odsraufu tazadn kolo :blush: :blink: :angry: :BUA: ... prokleta slamparija pri yamahi... JAJCA!!!!!! Rossiju je en konc prednje gume manjkal ko je spelu iz boksov :eek:
jetman Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 Repsol Honda izgleda kar močna letos. Šefi so navdušeni, da so se znebili BaDmaxa in ga zamenjali z malim Špancem. :OK: Rossi :slap:
pogi Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 Razlog za rossijev odstop je tukaj, mehaniki pa so brez razloga menjali zadnjo gumo in niso opazili da yamahi manjka prednji blatnik :slap: :slap: :slap:
-Jani- Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 Mehanikom je Rossi pač signaliziral, da je nekaj narobe z zadnjo gumo... Se je pa takoj vidlo, da je še vedno 'čutil', da je nekaj narobe, ko je zapuščal bokse - samo Uccio je opazil luknjo, ker je spredaj stal in je nato krilil z rokami, samo je Rossi že odpeljal. :P
misty Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 kamerman je luknjo tudi opazil ... dosti prej, preden je Rossi speljal ;)
smeško Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 za tole dirko pa lahko rečemo, da je imel rossi smolo - verjetno je strehca ob "zapuščanju" motorja naredila takole luknjo v gumo škoda :unsure:
-Jani- Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 kamerman je luknjo tudi opazil ... dosti prej, preden je Rossi speljal Ja, in kaj naj bi Kameraman storil :) Sicer pa je ni opazil 'dosti prej' ampak sekundico al dve preden je Rossi speljal, ko se je premaknil malo nazaj (...in speljal) - torej istočasno kot ljubi :P za tole dirko pa lahko rečemo, da je imel rossi smolo - verjetno je strehca ob "zapuščanju" motorja naredila takole luknjo v gumo Ja, verjetno to, ali pa morda obratno...?
Red Arrow Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 tudi če bi rossi ostal v dirki, dvomim, da bi prišel na stopničke...
sava Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 ej folk a so na TVju prenosi tekm (125ccm). če so, na kirmu programu pa kdaj?
TinaRR Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 (popravljeno) Razlog za rossijev odstop je tukaj, mehaniki pa so brez razloga menjali zadnjo gumo in niso opazili da yamahi manjka prednji blatnik :slap: :slap: :slap: danes so bli rossijevi mehaniki za en k....c, jaz bi jih vse na cesto zmetala :devil: Honde pa :yea1: :OK: Popravljeno Maj 14, 2006. Popravil TinaRR
jetman Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 ej folk a so na TVju prenosi tekm (125ccm). če so, na kirmu programu pa kdaj? Točno tam kjer MotoGP in 250ccm, le da bolj zgodaj :D Ponavadi je štart (v Evropi) 125cc ob 11h. Jaz prenos vidim le na Eurosport.
sava Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 torej so prenosi na eurosportu? nism še gledu tekme 125setk, pa si res želim vidt...hehe
jose Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 tudi če bi rossi ostal v dirki, dvomim, da bi prišel na stopničke... ...saj pa je tik pred težavami bil takoj za Hopkinsom in Edwardsom in bi ju ziher prehitel, če ne bi imel smole z gumo :doze:
Gionni Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 torej so prenosi na eurosportu? nism še gledu tekme 125setk, pa si res želim vidt...hehe Dans se mi zdi, da 125k niso kazali...
Brdaus Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 Dans se mi zdi, da 125k niso kazali... :grim So so, mal kasnej so bli posnetki na Eurosportu... pa 250 tut. :)
The Doc. Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 ....aja....če je iz 19ga na 4to mesto pršu, se pravi da je slab? kaki loji ste nekteri ejjj.... brezskrbi, spet bo svetovni prvak, komot lahk stavmo :D ....z hondo se mi pa potegnte nekam, sreča da majo danija .)
P182 Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 mogoče je lahk pa Dani vesel ker ima Hondo
TinaRR Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 ....z hondo se mi pa potegnte nekam, sreča da majo danija .) :kva2: pa ja de :P . Mogoče je pa Rossi lahko nesrečen ker so yamahini mehaniki tako zelo šlampasti :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se