simonsi Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 Iskreno privoščim zmago rosiju. Pa zadnji krog sem že čisto na robu kavča sedel :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sava Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 dirka iwn...hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 verjetno ena izmed najboljših dirk do zdaj v motoGP :kva2: :kva2: :kva2: Rossi :worship: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 ..skoz celo dirko blo zanimivo, na začetku dvoboj Rossi-Gibernau, pol malo zatišja, pa napaka Rossija na koncu ciljne ravnine in zdrs na peto pozicijo, v dveh krogih se prebije nazaj na drugo in pol v finišu dirke dvoboj s Capirossijem, kateremu čestitke za res dobro odpeljano dirko :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 :OK: Bravooooooooo! Rosi je carrrrrrrrrrrrrrrrr! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 capirossi pa škrat :) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 Maaaaater, ej...!!!? Sem mislu', da mi bo srce odpovedu! :o :o :o Iz normalnega, se mi je na 135 dvignu puls... :eek: Sem zmeru'! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 :OK: :kva2: :OK: :kva2: :OK: :kva2: :OK: :kva2: :OK: :kva2: :OK: :kva2: VALENTINO ROSSI, VALE, VALENTINIK, ROSSIFUMI, THE DOCTOR, IL DOTORE, 46 :OK: :kva2: :OK: :kva2: :OK: :kva2: :OK: :kva2: :OK: :kva2: :OK: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 ROSSI :OK: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: lol ... a je kdo drgac vidu k so kazal od ducatija tribuno na začetku: usi mahajo z rdečm pa belm tablcam da so ducati napisal po pa vidš umes enga k maha z rumeno 46 kapco :lol1: :devil: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 Upajmo na čimveč takih dirk :OK: Čestitke Rossiju, Lorisu, Nikiju, Stonerju, Melandriju, Gibrenavu in Pedrosi, da so nam uprizorili res odlično dirko .) Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 Toooooooo !!! Zmagal smo !!! Gooo Rossi :OK: :OK: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 Eeee ... Kaj zdaj, Rossi je fag al ne? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 :worship: :worship: :worship: :worship: Rossi :worship: :worship: :worship: :worship: Pa tudi Capirossi in Hayden sta bila ful norca danes :OK: :OK: :OK: :OK: FULL HUDA DIRKA :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 mi jue čisto vseeno kdo zmaga dokler take napete dirke gledam. kapo dol vsem udeleženim!!! sem pa vesel da je rosiju ratalo, bi bilo dolgčas če se nebi za prvenstvo mogel borit :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 Eeee ... Kaj zdaj, Rossi je fag al ne? :hmm: Slišal sem že nemalo tračev, da naj bi bil... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 Eeee ... Kaj zdaj, Rossi je fag al ne? :hmm: zakaj? kaj bi mu dal al kaj??? :eek: do you find him atractive??????? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
seby7 Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 (popravljeno) ne pozabi da se je pedrosa takrat ustel pri izbire gum... vsi so vozili medium, edin on soft, ker je racunal na dez...sicer pa... pocajmo se dobrih 12 ur in vse bo jasno :OK: ahm je jasno ja .) iz 8 mesta po katastrofalnem štartu se je capirossi boril za zmago do zadnjih metrov.. FORZA ROSSO!!!! :OK: :OK: :yea1: aja skoraj pozabil... capirex leads the world championship :OK: Popravljeno Junij 4, 2006. Popravil seby7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 Stonerjev padec :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 Sej sem vam povedal da bo dotore zmagu... :P Well done! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 fotofinish v 125: :eek: (-0.001s) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 zakaj? kaj bi mu dal al kaj??? :eek: do you find him atractive??????? :devil: :eek: :eek: Stari ne ga srat. :fredy: KAJ TI TE JE???? :wacko: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 rezultati dirke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 rossi :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 Huda dirka! :OK: Še bolša bi pa bila, če bi Nickyu ratalo na koncu prit na 2. mesto :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-Jani- Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 tisti, k o gumah teoretizirajo ... so lahko dons vidl, kako se z mehko sprednjo na najhitrejši pisti odpelje do zmage ... tut z 20 kg več ;) Meaning? Dirka :OK: Casey :cry: Še sreča, da se ni poškodoval... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se