jose Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 jutri ob 9.45 bo na evrošportu posnetek dirke .)
eMBe Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 jutri ob 9.45 bo na evrošportu posnetek dirke .) jose :OK: dolgujem Ti :beer2:
DDEAN1 Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 Uf, danes je pa bil dan. Bravo ''naši''. Prav tako kapo dol pred Danijem (čeprav ga ne maram) BTW ali ve kdo kolikšen je zaostanek za Haydnom ? LP
SiR Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 Uf, danes je pa bil dan. Bravo ''naši''. Prav tako kapo dol pred Danijem (čeprav ga ne maram) BTW ali ve kdo kolikšen je zaostanek za Haydnom ? LP ne boš verjel - MotoGP ima svojo spletno stran, tam pa celo rezultate! www.motogp.com :)
P182 Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 BTW ali ve kdo kolikšen je zaostanek za Haydnom ? Rossi-26, Pedrosa-24 in, kakšno so rezultati? sem spal ... ne boš verjel - MotoGP ima svojo spletno stran, tam pa celo rezultate! www.motogp.com :) ...
SiR Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 ... takoj po dirki jih še ne objavijo, običajno traja kakšno uro, da jih posodobijo. ;)
Schmid87 Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 v 125ccm so bli pa kr spektakularni padci :D :eek: sem pogledal posnetke na motogp.com :) hehe [pri tem se morm vedno zahvalt binetu za user & pass] hvala :OK:
Kelly Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 Nekje sem prebrala, da se Biaggi dogovarja za drugo leto z ekipo D'Antin ducati. Kaj kdo ve kaj o tem? (mal mi je čudno, ker Max se je vedno pritoževal nad motorjem, pa je imel že kaj boljšega)
Schmid87 Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 sem slišal to ja.. vendar so pa govorise tudi da bo šel v superbike :) tko da ne smemo prehitevat dogodkov :D
nowfak Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 VALE je spet pokazow cewmu svetu, da si zasluži doktorski naziv :worship: , take dirke res ni blo že en cajt :grim
<=YaMaHa=> Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 V 125 je en italjanar izvedu en zloooo zanimiv padec :kva2:
Rude Boy Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 V 125 je en italjanar izvedu en zloooo zanimiv padec :kva2: ma nič posebnega ! na startu je prehitro spustil sklopko, padel z motorja, motor se je zapeljal v naslednjega katerega je prav tako "razjahalo" motor pa odbilo po pisti naprej, nakar je še s polno startno brzino priletel tretji se poskušal zapeljati preko ležečega motorja, žal ni šlo, katapult je svoje opravil ! :kva2: no ja še kar pestro ! ampak so vsi odcapljali po obeh nogah ! :OK:
ernessto73 Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Nak. Po moje je mislil na tisti padec v tretjem krogu, ko je Iannone nagazil na Pasinijev motor, ki je nesrečno obtičal na progi takoj za ovinkom. S svojim motorjem vred je izvedel pravi salto mortale in potem prav nesrečno pristal direktno na rit (auch, trtica :xx: ).
DolencT Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Kokr jst vem je Biaggi že potrjen za prvega voznika Suzuki SBK ekipe,sam piše pa v MotoSi-ju neki tut da naj bi vozil za neko švicarsko ekipo ki pride 2007 v MotoGp :?
<=YaMaHa=> Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Nak.Po moje je mislil na tisti padec v tretjem krogu, ko je Iannone nagazil na Pasinijev motor, ki je nesrečno obtičal na progi takoj za ovinkom. S svojim motorjem vred je izvedel pravi salto mortale in potem prav nesrečno pristal direktno na rit (auch, trtica :xx: ). :yes: :yes: :yes: Hudo dober crash :kva2: Seveda ne privoščim ampak za pogledat je pa zlo zanimivo...
-Jani- Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Kokr jst vem je Biaggi že potrjen za prvega voznika Suzuki SBK ekipe,sam piše pa v MotoSi-ju neki tut da naj bi vozil za neko švicarsko ekipo ki pride 2007 v MotoGp :? Od kod ti to, da naj bi bilo potrjeno?
mišel Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Po moje bo Rossi leta 2008 pristal pri Ducati-ju :D :grim
SiR Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Po moje bo Rossi leta 2008 pristal pri Ducati-ju :D :grim jp, ko bo firma zlezla iz rdečih številk in se trudila z bogato paleto novih invoativnih modelov, bo potrebovala tudi hud uspeh MotoGP in Rossi bi jim to lahko dal :)
motoristek Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Zdaj posnetek na eurosport2 :worship:
nowfak Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Po moje bo Rossi leta 2008 pristal pri Ducati-ju :D :grim Z Valetom bodo sigurno meli naslov!!! :grim
Schmid87 Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 http://youtube.com/watch?v=SjFBg1_csqc za vse tiste ki niste gledali dirke al pa če si šeenkrat hočte ogledat zadnje 3 kroge :OK: res da jezk ni najbol poslušljiv.. zastopil sem več ali manj "na milimetre" :D hehe.. konec koncev. vredno ogleda :)
BINCA Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 v 125ccm so bli pa kr spektakularni padci :D :eek: sem pogledal posnetke na motogp.com :) hehe [pri tem se morm vedno zahvalt binetu za user & pass] hvala :OK: B) ;)
motoristek Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Jaz sem zdaj gledal celo tekmo :OK: kakšna dirka :worship:
batzajla Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 http://youtube.com/watch?v=SjFBg1_csqc za vse tiste ki niste gledali dirke al pa če si šeenkrat hočte ogledat zadnje 3 kroge :OK: res da jezk ni najbol poslušljiv.. zastopil sem več ali manj "na milimetre" :D hehe.. konec koncev. vredno ogleda :) uff,so pa šle kocine po konc :kva2: noro,res :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se