Mačica Objavljeno April 17, 2002 Deli Objavljeno April 17, 2002 No, jaz mislim , da mi bo do junija uspelo nardit kakšn kilo kilometrov, tko da se zagrebem za junijski termin: dopoldan, da ne bo pomote jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno April 17, 2002 Deli Objavljeno April 17, 2002 Jaz se prijavljam za 8.6. ob 14.uri. Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Maj 21, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 21, 2002 quote:Seznam prijavljenih za Nadaljevalni trening Sole varne voznje 8.6.: dopoldne (ob 8. uri): 1. Noise Data 2. Zoolo 3. Gregs 4. Mat 5. Climber 6. Macica popoldne (ob 14. uri): 1. KaficBiker 2. Pepe 3. Desmo 4. 5. 6. 21.09. dopoldne (ob 8. uri): 1. Brrrm 2. Easyrider 3. RAN ? V nadaljevalnem tecaju Leganove sole varne voznje 8.6.02 popoldne so se vedno na voljo tri prosta mesta. Vabljeni k udelezbi! Prijavite se cimprej. ---------------- "jest nc kriva" ... Perla Popravil/a - Perla dne 22/05/2002 ob 16:19:18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Maj 21, 2002 Deli Objavljeno Maj 21, 2002 JEST TUT če je možno ker nisem dal še osnovnega skozi. Ampak mislim da se sem se dobro odrezal v soboto Sonce naj sveti vsak dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Maj 22, 2002 Deli Objavljeno Maj 22, 2002 Perla... prosim... brisi 8.6. Viragica... tenx... mogoce spomladi... I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Maj 22, 2002 Deli Objavljeno Maj 22, 2002 quote: Perla... prosim... brisi 8.6. Viragica... tenx... mogoce spomladi... I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Vragec?! No ja Zoolo upa da bo imel sestavljen motor do 8.6. heh, life sucks and than U fly! ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Maj 27, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 27, 2002 Bi se se kdo zelel udeleziti SVV II. Doslej prijavljenim sporocam, da bom akontacijo 8.000 SIT pobirala v sredo, 29.5. na Tromostovju ali v OLP-ju ali kjerkoli me ze najdete (041 233 117). quote:Seznam prijavljenih za Nadaljevalni trening Sole varne voznje 8.6.: dopoldne (ob 8. uri): 1. Noise Data 2. Gregs 3. Mat 4. Climber 5. Macica 6. popoldne (ob 14. uri): 1. KaficBiker 2. Pepe 3. Desmo 4. Zoolo 5. 6. ---------------- "jest nc kriva" ... Perla Popravil/a - Perla dne 27/05/2002 ob 14:59:54 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Maj 27, 2002 Deli Objavljeno Maj 27, 2002 Perla daj me na popoldne v soboto 8-ga, hej bolje par ur rezerve kot ostati brez motorja! (no ja upam da bo) ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Maj 27, 2002 Deli Objavljeno Maj 27, 2002 Perla, dobis... ce ne, pa te pridem obiskat... saj sem reden gost.... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Junij 7, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 7, 2002 quote: Seznam prijavljenih za Nadaljevalni trening Sole varne voznje 8.6.: dopoldne (ob 8. uri): 1. Noise Data 2. Gregs 3. Mat 4. Climber popoldne (ob 14. uri): 1. KaficBiker 2. Pepe 3. Desmo 4. Zoolo Jutri ne bo vec dezja in se vidimo na poligonu v Tacnu. Udelezencem zelimo uspesen trening. ---------------- "jest nc kriva" ... Perla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 Perla, hvala, se vidimo! ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Junij 11, 2002 Deli Objavljeno Junij 11, 2002 Mater, "Brane Rides Again", ...oz. model me je spet prepriču, da je bilo pametno odštet tisto ceno ene zavorne ročke za nadaljevalni trening. Heh, ... no ja itaQ, da me zanima oz. kumi čakam na tretji in zadnji del, če bo uspel, ki naj bi se dogajal na letališki-pisti in ob primernih hitrostih, da ne bo šel najem infrastrukture v zrak za brez veze. Heh, ma ja Pure fun, dober trening, še boljša družba. Zoolo The Horrible! ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 11, 2002 Deli Objavljeno Junij 11, 2002 Najvažnejše spoznanje minulega tečaja: ko bom velik, bom Brane Legan PEPE Za svež dah in bleščeče bel nasmeh - WC NET, belilni gel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 11, 2002 Deli Objavljeno Junij 11, 2002 To si se potem Pepe v soboto Materi Zemlji poklonil s čisto novimi rokavičkami na rokah. Spoštljivo, ni kaj. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 11, 2002 Deli Objavljeno Junij 11, 2002 quote: To si se potem Pepe v soboto Materi Zemlji poklonil s čisto novimi rokavičkami na rokah. Spoštljivo, ni kaj. Brrrm Mojster BrrrMW, takele pripombe pa prav blažilno vplivajo na moje težave z inkontinenco PEPE Za svež dah in bleščeče bel nasmeh - WC NET, belilni gel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Junij 11, 2002 Deli Objavljeno Junij 11, 2002 Super je bilo - definitivno SE SPLAČA. N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno Junij 13, 2002 Deli Objavljeno Junij 13, 2002 A je potrebno iti na vse šole lepo po vrsti, al se da kaj preskočit ? Pa ne okol govort ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Junij 13, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 13, 2002 ... na vse šole lepo po vrsti ... ---------------- "jest nc kriva" ... Perla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno Junij 13, 2002 Deli Objavljeno Junij 13, 2002 Zgleda dam mogu na sezono 2003 počakat ... ... ! Pa ne okol govort ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno Junij 13, 2002 Deli Objavljeno Junij 13, 2002 Ejga IKe,kot star racer se boš šel pa tehniko vožnje in ostalga učit al kaj,svaka čast!Še en dobr primer,da se človk še vedno lahko kej nauči in tud spodbuda vsem ostalim,ki mislimo,da že vse obvladamo ,skratka le tko naprej,pa bomo prežvel tud v prometu,pa da bo takih člankov kot današnji v delu čim manj;bravo!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno Junij 13, 2002 Deli Objavljeno Junij 13, 2002 Billy ... popolnoma pravilno - za učenje ni nikoli prepozno ! Če sem odkrit, se mi ne gre toliko za tehniko, a me vseeno zanima, ali se lahko vseeno še nekaj naučim ... bolj pa me zanima sam prikaz in način učenja, ali kako bi rekli drugače ... profesionalen pristop in način učenja z vsemi pripadajočimi pripomočki. Velikokrat se zgodi, vsaj meni se je, da bi lahko nekomu pomagal ali svetoval, pa tega nisem pravilno naredil oziroma sem porabil kar nekaj časa, razlagal nekaj kar nekoga zmede in bil zadovoljen, da smo se na koncu ujeli, za kaj pravzaprav gre. Ugotavljam namreč, da velikokrat pozabim na detajle, ki sami po sebi sodijo v osnovo vožnje in rokovanja, pa tega marsigdo ne ve, ali pa ne poveže pravih stvari. Star pregovor pravi, da se celo življenje učimo ... poleg tega pa se moramo še pošteno pazit, da bomo nekoč osiveli dedki in babice. Pa ne okol govort ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Junij 14, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 14, 2002 quote:... mislimo, da že vse obvladamo ... tole sicer ni replika na Billyjev post, je pa mnogo takih, ki tako mislijo, zato dovolite: Take misli so prepovedane !!! ---------------- "jest nc kriva" ... Perla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Junij 14, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 14, 2002 Ike, skoda, da se nam nisi pridruzil na katerem od tecajev vsaj kot opazovalec, poslusalec (tako kot sem bila jaz ) ... zelo prav bi prisel nekdo izkusen, ki zna postaviti ob pravem casu pravo vprasanje ... s tem bi vsi veliko pridobili. Pridi 21.9. ---------------- "jest nc kriva" ... Perla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno Junij 17, 2002 Deli Objavljeno Junij 17, 2002 Perla, če datum 21.09.2002 drži, bom splaniral tako da bo prav in se vsekakor vidimo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno September 6, 2002 Deli Objavljeno September 6, 2002 ... ponovno odpiram tole temo ... ... rezerviran termin Pole varne vožnje - nadaljevalni tečaj je 21.09.2002 ... ... ker pa vemo: 1. da se bo takrat nekaj (ali skoraj vsi) zainteresiranih nahajalo pri Ratniku 2. da jih nekaj (ali samo eden) nima prevoznega sredstva 3. ter da ni končnega odgovora s strani naše organizatorke tovrstnih tečajev (sodi to med zaostale obveznosti???) ... bi bilo lepo in prav, da se pridobijo vse potrebne informacije v zvezi s to problematiko ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se