.T. Objavljeno April 2, 2002 Deli Objavljeno April 2, 2002 Ker nisem preprican, ce se mi bo za prvomajske praznike dalo furat vse do Dubrovnika, me zanima, ce je kdo zato, da bi sli za prvi maj na Pag, tam najeli apartmaje (lani je bila cena 15 DEM/osebo). Dnevno bi naredili kako furo do kake plaze (valjda FKK) in lepo lenarili na soncu, zvecer pa kaka rostiljada. Kak dan bi pa skocili do Paklenice. Je kdo za tako prvomajsko varijanto? Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno April 2, 2002 Deli Objavljeno April 2, 2002 Bi bila midva z Lee Dee za. Ker fijakanje gore-dole se nama ne bo dalo, Sicilija odpade zaradi enih neodložljivih obveznosti, iz Paga se da pa normalno prit v enem dnevu nazaj če je potrebno... N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
huba-buba Objavljeno April 3, 2002 Deli Objavljeno April 3, 2002 tud sam grem na Pag skupaj s kolegi iz MK Road Runner, rezervirane imamo sobe s polpenzionom za 19,5 EURO, v kolikor sta za, se lahko priklučita seveda pa moram povprašat če so kakšne sobe še proste ! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno April 3, 2002 Deli Objavljeno April 3, 2002 quote:. Kak dan bi pa skocili do Paklenice. Sicer ne vem če si tam že bil,jaz sem bil lani.Rovte da jih je treba iskat.Tam zdej neko cesto delajo skozi velebit.Tja bi prišel pa le z hard enduro ampak res hard ker drugega motorja je škoda.Mi smo bli s terencem pa smo na pol poti obupal. Pot je makadamska in razrita k svinja je bratranec rekel da zaradi tega ker ko je bil on v vojski so se tam čez z tanki fural. Drugač je pa gor full lepo - baje! Bi se splačal če obstaja še kaka druga cesta po tej pa ne. Shit happens, unfortunetly all the time! Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ghost_R1 Objavljeno April 3, 2002 Deli Objavljeno April 3, 2002 quote: tud sam grem na Pag skupaj s kolegi iz MK Road Runner, rezervirane imamo sobe s polpenzionom za 19,5 EURO, v kolikor sta za, se lahko priklučita seveda pa moram povprašat če so kakšne sobe še proste ! Ja če pa ti greš pol grem definitivno zraven!!! Go in peace! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 3, 2002 Deli Objavljeno April 3, 2002 Zanimiva varijanta-načeloma bi šla z Vijolco zraven..a se še dogovorimo... lp bolj je mikavno kot dubrovnik...deja vu ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno April 3, 2002 Deli Objavljeno April 3, 2002 pag fool priporočam sm bil lansklet dol na žalst ne z motorjem, paklenica pa tud ,ldje če se boste za pruga maja ustavl u paklenic se bomo pa še ke vidl. LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno April 3, 2002 Avtor Deli Objavljeno April 3, 2002 quote: iz Paga se da pa normalno prit v enem dnevu nazaj če je potrebno... N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=- Sli lani za 1. maj: LJ-Kocevje-Delnice-Krizisce-Crikvenica-Senj-trajekt= 3 ure, ce teras. Tko normalno pocasi pa verjetno ne vec kot pet ur! Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ID Objavljeno April 4, 2002 Deli Objavljeno April 4, 2002 Pag za 1. maj tudi mene zanima. Z mojo 1/2 greva zraven. Kdaj bi pa krenili na pot? Midva bi šla že v ponedeljek popoldan ali pa v torek. The life is short, but the way is long! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 4, 2002 Deli Objavljeno April 4, 2002 quote: Pag za 1. maj tudi mene zanima. Z mojo 1/2 greva zraven. Kdaj bi pa krenili na pot? Midva bi šla že v ponedeljek popoldan ali pa v torek. The life is short, but the way is long! tut midva z mojo 1/2...takrat enkrat.Predlagam da se dobimo naslednjo sredo ob 18 uri na 3M-u in se dogovorimo o detaljih... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ID Objavljeno April 4, 2002 Deli Objavljeno April 4, 2002 quote: Predlagam da se dobimo naslednjo sredo ob 18 uri na 3M-u in se dogovorimo o detaljih... Ni problama. Lahko še malo bolj zgodaj, ker moram zvečer mučiti neko majhno rumeno žogico. LP The life is short, but the way is long! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 4, 2002 Deli Objavljeno April 4, 2002 Varjanta je da greva zraven tudi midva,mogoče bi si ogledali še plitvička jezera.Za ziher bom povedala kasneje. sanda LIVE TO RIDE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 5, 2002 Deli Objavljeno April 5, 2002 [Predlagam da se dobimo naslednjo sredo ob 18 uri na 3M-u in se dogovorimo o detaljih... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ID Objavljeno April 5, 2002 Deli Objavljeno April 5, 2002 Še rajši 17,54 The life is short, but the way is long! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 5, 2002 Deli Objavljeno April 5, 2002 quote: Še rajši 17,54 The life is short, but the way is long! Uf, zdaj pa že komplicirate jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mare1 Objavljeno April 7, 2002 Deli Objavljeno April 7, 2002 JEST sem tudi resen interesent za Pag.SE dobimo v 3M -u (bi prosil le bolj tocno razlago kje je to- prletu bi iz Pivke pa ne vem kje je to( 3M )pa se vidmo CAS IMAS SAMO CE SI GA VZAMES ! mare GSX-F Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 7, 2002 Deli Objavljeno April 7, 2002 Ljubljana, Tromostovje = 3M, to je tisti trg, na katerem stoji Prešernov spomenik Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno April 7, 2002 Deli Objavljeno April 7, 2002 Mogoce bo pa se boljse, ce prides enkrat po 20:00 uri v Old London Pub (OLP), ker bo najbrz slabo vreme, pa ne bo veliko ljudi na Tromostovju. OLP je pa v Trzinu, to je po stari cesti do Domzal (ne avtocesta), odcep v industrijsko cono (pri semaforju levo). Potem vidis SKB banko in zavijes v tisto ulico (to je desno). No, se vozis cca. 200 m in na levi zagledas OLP. POtem pa samo po stopnicah navzgor v biljardno sobo in tam vidis motosvetovce. ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ID Objavljeno April 8, 2002 Deli Objavljeno April 8, 2002 V sredo bo res mraz. zato je OLP boljša varjanta. Pridem pa šele okrog 22. ure. The life is short, but the way is long! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 8, 2002 Deli Objavljeno April 8, 2002 quote: V sredo bo res mraz. zato je OLP boljša varjanta. Pridem pa šele okrog 22. ure. The life is short, but the way is long! o.k.-SMO V PRVEM NADSTROPJU-skupina postavnih moških in lepih deklet... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno April 8, 2002 Deli Objavljeno April 8, 2002 Do Paga gremo lahko skupaj oz greste vi z nami 28.4.!Mi štartamo proti Du in tako je naš prvi postanek nekje na Pagu!Boste loh zrihtal kake sobe še za nas tudi če gremo prej?Kje rezerviramo? Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno April 8, 2002 Avtor Deli Objavljeno April 8, 2002 Za tocen odhod za Pag se bomo zainteresirani dogovorili kak teden prej, ker eni se ne vedo, ce bodo dobili dopust tudi v ponedeljek in torek. Je pa vse tudi odvisno od vremena. Ni pa nujno, da gremo vsi skupaj naenkrat na Pag, glavno pa je to, da smo dol nekaj dni skupaj. Zaenkrat so za Pag (Novalja) zainteresirani: - Tadej + Misha (predlagani odhod: nedelja 28.4 oz. pon. 29.4, ce bo vreme in dopust) - KekecIII + Vijolica - Noise Data + Lee Dee - Seba 7 + Sebko 7 - ID + IDEJKA - Sabecma 1 Zgoraj nasteti napisite vase zelje za datum odhoda. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 9, 2002 Deli Objavljeno April 9, 2002 Kekec, Noise Vaju brišem iz seznama za Dubrovnik, ker pač na dveh mestih hkrati ne moreta biti jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 9, 2002 Deli Objavljeno April 9, 2002 quote: Kekec, Noise Vaju brišem iz seznama za Dubrovnik, ker pač na dveh mestih hkrati ne moreta biti jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut a da ne ?kako pa potem da je sonce v Kranju in Novem mestu istočasno ? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 9, 2002 Deli Objavljeno April 9, 2002 Uh, kekec, kot da nisem vedla, da boš nekaj zelo pametnega povedu. No, saj v mislih vas bomo imeli tut v Dubrovniku. Če bose vi nas na Pagu. jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave