Skoči na vsebino

Prvomajski Pag

.T.

Priporočene objave

quote:

a da ne ?kako pa potem da je sonce v Kranju in Novem mestu istočasno ?

lp

Saj ni...

LP suzuki

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zame no blema (zaenkrat ffrrriiiieeeee)

Sem se zdej spomnu,da lahko zrihtam kljuc od apartmaja ki ga ima nasa firma na Pagu (naselje Gajac-ful ok.) ce bi to prislo kaj v postev.Je prostora za cca.8-10oseb, blo bi zastonj....

CAS IMAS SAMO CE SI GA VZAMES !

mare GSX-F

Popravil/a - sabecma1 dne 10/04/2002 ob 01:14:46

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

zame no blema (zaenkrat ffrrriiiieeeee)

Sem se zdej spomnu,da lahko zrihtam kljuc od apartmaja ki ga ima nasa firma na Pagu (naselje Gajac-ful ok.) ce bi to prislo kaj v postev.Je prostora za cca.8-10oseb, blo bi zastonj....

mare GSX-F

Popravil/a - sabecma1 dne 10/04/2002 ob 01:14:46

sliši se dobro in zanimivo...pridi danes v OLP-pa se zmenimo za detalje..

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za naju verjetno ne bo problema za dopust,sicer pa se bomo zmenili par dni prej.Glavno da bo vreme.Pol bo pa itak vse

sanda LIVE TO RIDE

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Živjo sabecma1-

včeraj smo se okvirno dogovorili za prvomajsko potepanje do Paga...detalje pa uskladimo na naslednjem forumskem srečanju 20.t.m. v Kamniški....

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bbrrr ziveli

Kekec ce sem jest prou zapounu in skapiral je bil na sestanku (v sredo)OLP-u zdraven tebe za miz(ico)o Tadej. Bi blo dobro da bi se slisala da se dogovoriva za nastavitev Suzukija ..Čas pa kr´ tece..

mare

mare GSX-F

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

bbrrr ziveli

Kekec ce sem jest prou zapounu in skapiral je bil na sestanku (v sredo)OLP-u zdraven tebe za miz(ico)o Tadej. Bi blo dobro da bi se slisala da se dogovoriva za nastavitev Suzukija ..Čas pa kr´ tece..

mare

mare GSX-F

res je...če bo vreme pridi v sredo na 3M (tromostovje) ob 18 uri in gremo potem v OLP..kamor pride tudi Tadej...res je čas mineva-a je edini ,ki ostane....

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Opozorilo: za tiste, ki gremo na Hrvasko, bi bilo dobro, da bi si zrihtali zdravstveno zavarovanje za tujino. Na ZZZS, ti to naredijo takoj za 150 SIT, lahko pa si zrihtas zavarovanje preko aparata (terminala) na katerem podaljsas veljavnost zdravstvene kartice.

V soboto pridem na FS#10 v Kamnisko Bistrico (okoli 18. ure), pa se bomo tam tisti, ki gremo na PAG dogovorili kako in kaj.

Danes zjutaj sem klical dol in izvedel za ceno (ta cena velja, ce se menis direktno z lastnikom brez posredovanja agencije): prenocitev v apartmaju je 15 EUR za en par/noc!

Tadej

Popravil/a - Tadej dne 19/04/2002 ob 11:24:26

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

OK dopust je potrjen!

Z Misho startava na Pag v nedeljo nekje okoli poldneva. Ko sem vceraj klical dol in potrdil rezervacijo apartmaja, so mi rekli, da je bilo vceraj dol sonce in 24 stopinj!

ID & IDejka, Noise Data & LeeDee, Kekec III & Vijolica se dobimo dol v torek.

Seba7 & Sebastjan, Sabecma1, se dobimo dol v sredo.

Zelim vam varno voznjo!

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Se že veselim. Sonce, 24 stopinj, predvsem pa dobra družba.

The life is short, but the way is long!

¸jes,verjeten prihod v sredo-će ne bo kaj prišlo vmes...

S.F.S.N.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tadejev SMS: v nedeljo popoldan je prišel na Pag, vreme je sončno in vroče.

Midva greva v torek, čeprav vremenkoti nekaj grozijo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Predviden odhod na Pag imam v sredo dopoldne (zjutraj) ,a placa je se (za motoristko )ki bi hotela delat druzbo ! Vidimo se okrog kosila . Sparajte senco pod kaksno palmo .Dobro bi bilo ce bi se dogovorili ob kateri uri gremo dol in se nekje dobili skupaj. Mare

mare GSX-F

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz bom tudi verjetno skočil na Pag v sredo zjutraj -- vamos a ver...

Sabecma, dej mi tvojo GSM pošlji, da te pokličem če se odločim...

N0iSe DaTa

-=> Motosvet.com <=-

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Jaz bom tudi verjetno skočil na Pag v sredo zjutraj -- vamos a ver...

Sabecma, dej mi tvojo GSM pošlji, da te pokličem če se odločim...

N0iSe DaTa

-=> Motosvet.com <=-

Evo moje stevilke GSM (041) 323 730 ,imam se za spakirat ...

SE slismo (ura ni vazna).

Mare

Uf ,,,skoraj pozabu .Dans mam pa roj, dan (drugi)ko mi je tocno pred letom dni ena "TEPKA" z avtom presekala pot ,jest pa z motorjem BBUUUMMMM .Motor prezivu ,jest malo manj ali zdej smo zivi in zdravi pa gaasssaaaa. Bom dal tud za eno majhno rundo .

mare GSX-F

Popravil/a - sabecma1 dne 01/05/2002 ob 03:38:55

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No pa smo doma. Dva dni prezgodaj in to zato, ker je za jutri in nedeljo napovedana ful slaba napoved z mocnim jugom, pol pa trajekti ne vozjo.

Danes zjutraj smo (Twix, Pero&Natasa, Sabecma1, Seba 7&Sebastjan, Misha&Tadej) zapustili Novaljo na Pagu. Do Ljubljane sem naredil točno 245 kilometrov. Cesta suha, guzve nobene!

Tadej

Popravil/a - Tadej dne 03/05/2002 ob 16:50:03

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A ID je pa še dol ostal?

LP,

Drekavac

drekavac@vavpycom.net www.vavpycom.net www.mkkamnik.com/forum

...da nije možda Drekavac, Drekavac iz tunela...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Res je,varno smo prispeli in to celo brez dežja.Jaz,Seba in Mare se nismo mogli nikakor posloviti od morja zato smo sproti užgali še na KRK,šli na veliko pico ter naredili še nekaj kilometrov po Krku,ob 18:30 smo se končno poslovili in zapustili sončni in topli Krk.Bolj smo se bližali SLO bolj temno je bilo, na meji smo celo grmenje slišali,no domov sva prišla pred eno uro,vesela in polna energije za prihodnje dni,skratka bilo je lepo samo žal prekratko.Hvala vsem za dobro družbo.

sanda LIVE TO RIDE

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

A ID je pa še dol ostal?

ID je sel v sredo s prijatelji motoristi v Sibenik, tam je prespal, pol pa ne vem naprej.....

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tadej hvala za spremembo imena,to je bilo pa res na hitro.

sanda LIVE TO RIDE

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Res smo nameravali v Šibenik. Potem smo si pa v Zadru premislili, skočili na Pašman in Ugljan ter tam prespali. V petek dopoldan pa nazaj na celino in počasi proti domu. Malo je pihal jugo, v Kvarnerju je grozil dež, vendar smo domov prišli varno in po suhi cesti. Skupaj smo naredili 1105 kilometrov.

Tadej, hvala ker si uredil prenočišča v Novalji. Dobre in poceni sobe, pa še zvečer so narezali paški sir lastne proizvodnje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lepo smo se pripeljali domov z Paga;suhi ,zadovoljni polni novih vtisov in dozivetij -skratka o d l i c n o je bilo (razen prekratko...).

Meni je bilo zal, ker nisem mogel prej od doma, ker so me obveznosti in sluzba zadrzali, sem pa vseeno zadovojen saj sem startal v sredo ob 13" se zapeljal do Broda na Kupi .Odpeljali smo se po dolini Kolpe, noc prespali v campu pri Metliki ,dopoldne smo se s prijatelji razsli in jaz sem jo odkuril proti Pagu cez Delnice .Pred trajektom sem dobil kontakt s Tadejem ki mi je dal tocne napotke do apartmaja na Pagu .Se enkrat H V A L A !!!!!!! Tadeju za organizacijo in za hitro spremembo imena,Sebastjanu in sanda 7 ostalim vsem za druzbo .Zadovoljen sem da smo se spoznali in vesel se naprej prijetnega druzenja .Skoda ker "PUPA" nisi pridruzila na sedezu za Pag.

Se bomo sli in se nam bo lepo, ceste in kraji nas cakajo........

mare GSX-F

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!