scor2000 Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 (popravljeno) :worship: :worship: :worship: :worship: Zopet se leto je obrnilo in Škorpijoni bodo zopet za Vas draga družba organizirali pravo motoristično 'fešto'. Vreme bo , to sigurno!!!!!!! V petek bo organiziran lep koncert z dvema rock skupinam (Barva in Kose) ter streaptease s Pio. Program bo vodil legendarni Cveto z svojim dobro namazanim jezikom. V soboto pa bo čez cel dan zabavno, turistična vožnja bo ob 2 postankih poskrbela da ne boste žejni in lačni, igre bodo seveda z obveznim metanjem JAJC, ki je postal že skoraj nacionalni šport. Plesanja, pijače, hrane (PASULJ, ODOJEK, KOZLIČEK, ČEVAPČIČ,..) bo dovolj. Imeli bomo še bika na štrom, pa muziko s KOSAMI in po mnenju mnogih ena najbolših rock skupin VRANE iz Požege s sosednje na Hrvaške. Pa Pia s prijatelji bo OHOOHOO naredila. Malo v grobem saj nas že poznate. Še imamo voljo, radi Vas vidimo pa se kaj oglasite pri nas. Pridejo že GOLDWINGI i Študgarda, pa Predatorji iz Slovaške, pa Babo i ekipa iz susednje nam Hrvatske, pa prijatelji iz Mantove (I), manjkate samo še vi Slovenski bikerji, ki ste nepogrešljivi. SE VIDIMO!!!! Lp Grega MK ŠKORPIJON Popravljeno Avgust 9, 2005. Popravil scor2000
moto rider Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 Cel teden bom priden, pa me bo žena sigurno pustila!
Einherjar Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Sem bil parkrat pri vas, vedno dobra festa... Zal letos ne bo zneslo... Jebiga... Pa drugo leto.
Kompa Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Tudi mi pridemo. :grim Pa pripravte kake dobre nagrade za igre, vsaj takšne kot ponavadi. :kva2:
tomideli Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 :OK: Lep prostor, dobra organizacija, tudi mi pridemo MK AMD Izlake!
vulcan Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Tudi mi se bomo najbrž kaj oglasili. Ko sem bil nazadnje v Kostanjevici je bilo kr :OK: .
travac Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 A boste tudi letos komplicirali glede fotkanja(striptiza)
marilyn Objavljeno Avgust 13, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2005 Jst bi tud pršla...pa nimam družbe... :cry:
Robert Objavljeno Avgust 13, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2005 Jst bi tud pršla...pa nimam družbe... :cry: ← Kšnega boš pa ja dobila :D Drugače zapelse tja, za nazaj se jih pa rešit ne boš mogla :P Jst imam plan za dva dni v Avstrijo, drugače bi ti lhko komot družbo delal. Sem siguren, da se ti bo že kdo oglasi :D Če ne misliš tudi prespat tam je pot tudi kot dnevna turca fajn (od tebe do tja cca 180 km v eno stran .)) Pozdrav od Roberta
scor2000 Objavljeno Avgust 13, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 13, 2005 :devil: :devil: :devil: Glede fotkanja, clani MK Škorpijon se bodo zelo radi brezplačno nastavili......... fotografskemu objektivu, glede pa :wub: PIEEEEEEEE pa zal ne moremo nic ker je to želja njenega menagerja..................... krozi pa ena kopija DVD kjer je vse posneto HAHAAAAA :OK: :OK: :OK: ta pa je trenutno v laptopu enega naših člano ki bo sigurno na srečanju in ne more brez njega. Pridi in poglej!!!!
Zdrawc Objavljeno Avgust 13, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2005 Jst bi tud pršla...pa nimam družbe... :cry: ← Kak ti je to izgovor :grrr
marilyn Objavljeno Avgust 14, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2005 Ja ni problema....če mi bo kdo delal družbo pridem .) ejla Robert...pa ti?? A ne boš šou?? Zdej k mam izpit pa motor bi lahko res kšno furco skupej naredila,a?? Če je kter kandidat,naj se javi :) Ajdi
Robert Objavljeno Avgust 14, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2005 Ja ni problema....če mi bo kdo delal družbo pridem .) ejla Robert...pa ti?? A ne boš šou?? Zdej k mam izpit pa motor bi lahko res kšno furco skupej naredila,a?? Če je kter kandidat,naj se javi :) Ajdi ← Ne grem, ker imam plan za dva dni se furat po Avstriji (sobota in nedelja), se odpravljam že nekaj časa, pa vedno nekaj vmes pride. Malo gledam kakšno bo vreme po Avstriji, pa je spet drugi teden za vikend napovedan dež :devil: Tako, da upam, da bo vsaj pri nas (v SLO) bolje, da ne bo višja sila Škorpijonom štrene mešala .) Pozdrav od Roberta P.S.: Če pa slučajno ne boš šla do Škorpijonov in bi rada odpeljala eno turco, potem lahko greš del poti z mano, npr do Neusacha (Weissen see- Belo jezero), potem, pa jaz naprej, ti pa nazaj čez Arnoldstein in Korenjskego sedlo do Kranjske Gore, potem pa čez Vršič in Trento domov. Bi ti ratalo skupaj 280km, pa še trasa je lepa .) No sej boš vidla sproti kako, javi kaj na PM.
Mirko36 Objavljeno Avgust 15, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2005 Ja ni problema....če mi bo kdo delal družbo pridem .) ejla Robert...pa ti?? A ne boš šou?? Zdej k mam izpit pa motor bi lahko res kšno furco skupej naredila,a?? Če je kter kandidat,naj se javi :) Ajdi ← Ma ti kr pridi sigurno psokrbimo in delamo družbo vsem nikomur ne bo dooolgčas. Srečno. :yea1: :yea1: :yea1:
z_josko Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 dolazim iz zagreba fantje :naughty: mk picajZli prihajaju..... LP
Frips Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 (popravljeno) pa še kake zagrepčanke prpelte :naughty: Matr pa zmer sem na morju k je zbor men pred vrati :slap: Hja se vidmo sam danes.... Popravljeno Avgust 19, 2005. Popravil Frips
ups Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 a se to dogaja na istem placu kot lani?
2Bad Objavljeno Avgust 20, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2005 Kdaj je pa vožnja!? Pa kje se bo šlo ... če bi se lahko pridružil na repu nekje!? :kva2: Sedaj so glih začel iz šotorčkov ven prihajat! :whistle: Kak ste se pa kaj z vremenarjem zmenil ... :eek:
moto rider Objavljeno Avgust 20, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2005 Ali bodo tudi kakšne družabne igre... ...Npr. - Lov na mlade punce ipd???! :eek:
vulcan Objavljeno Avgust 20, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2005 Ali bodo tudi kakšne družabne igre... ...Npr. - Lov na mlade punce ipd???! :eek: ← Ti Fičo ti bo tvoja dala lov na mlade punce :D . A greš kaj dol pogledat?
vulcan Objavljeno Avgust 20, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2005 No pa smo kljub slabi napovedi šli na zbor. Pa nas ni nič dež dobil :OK: . Bilo je kr precej motoristov, lokacija je ful dobra, jedi iz žara tud. :OK: Samo malo nas je že bilo strah kaj je z motoristi, ki so šli na paradno vožnjo, saj jih 2 uri ni bilo nazaj. :hmm: Smo mislili, da so se že zgubili. :D Upam, da bo vseeno drugo leto boljše vreme.
Barth Objavljeno Avgust 21, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2005 Slike striptizete iz petkovega večera so zaželjene. :worship: lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se