Wobewt Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 ... Wobewt že krepko wwobbbwwwt ... ← Qwalla, Icy, za spodbudne besede.... :grim :grim :grim
Wobewt Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 Wobewt je edini pravi moški :grim (češekdoslučajnoneve) ... ker ima Boštjana :blush: ← Sm ti reku, pa nis' verjewa! :yes: B) Boštjana sm dal na sprehod pol, mi ni dal miru... :grrr Pujs navadn. U glavnm, blo je suprca (v pirih), pa za izredno dekliško družbico sem zelo hvaležen! So me mele rade, dekwice zale... :yes: B) B)
Pravokotar Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Wobewt je edini pravi moški :grim ← To je res! Yst sem ga osrečil. S klini za šotor. Štirikrat! B)
semamiz Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 :D Odprto za vse motoriste in motoristke :OK:
Vale Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 To je res! Yst sem ga osrečil. S klini za šotor. Štirikrat! B) ← Najbolj se je osrečil sam ... v roku štirih ur je šel 13,75-krat v LJ in prišel nazaj :grim ... močno sumim, da ima Boštjan izpit za motor .)
klimbra Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Da se ne bo samo hvalilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry2: Organizatorjem predlagam sledeče: - več WC-jev, ki naj se tudi praznijo....pa mogoče bi bilo lepo, če bi se kdaj tudi očistili - JUTRANJA KAVA - tekoča voda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...nekateri se pač radi po prekrokani noči malo operemo Upam, da ne zahtevam preveč.
Vale Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Da se ne bo samo hvalilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry2: Organizatorjem predlagam sledeče: - več WC-jev, ki naj se tudi praznijo....pa mogoče bi bilo lepo, če bi se kdaj tudi očistili - JUTRANJA KAVA - tekoča voda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...nekateri se pač radi po prekrokani noči malo operemo Upam, da ne zahtevam preveč. ← Klimbroid ... - WCje so očistili iz petka na soboto ... iz sobote na nedeljo jih itaq nikjer nikoli ne - jutranja kava je res manjkala - tekoča voda pa je tudi bila ... v sosednjem kampu ... in baje tudi v soboto in nedeljo na kraju zločina ... Ne bodi malenkosten, ker ti bom fuže prinesla :rolleyes:
mukki Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Ampak fajn je pa vseen blo, pa čeprav z težkim mačkom v soboto ;) Me veseli, da sem vas vidla velik na kupu :kva2:
klimbra Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Sam ne mi "fuže" z golažem(no tko se nej bi imenovala tista dva hecna rjava koščka nečesa podobno mesu).............ker se ti lahko zgodi, da te zvlečem na pravo domače kosilo....te prisilm, da vse poješ....dokler ne počiš :angry2: :angry2: :angry2: Voda???????????????.....nisem srečal.....razen v lužah
Frips Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Bili....videli...."zmagali" :OK: Matr...rabim zdej 2 dni dopusta,da pridem kseb :kva2: Da se ne bo samo hvalilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry2: Organizatorjem predlagam sledeče: - tekoča voda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... ← tekoča bla...sam mal daleč .) na sosednji plaži :(
volk Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Medtem bom yst kozlaw od pera, pa deklice me bojo čuvale... :grim ←
mukki Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Sam ne mi "fuže" z golažem(no tko se nej bi imenovala tista dva hecna rjava koščka nečesa podobno mesu).............ker se ti lahko zgodi, da te zvlečem na pravo domače kosilo....te prisilm, da vse poješ....dokler ne počiš :angry2: :angry2: :angry2: Voda???????????????.....nisem srečal.....razen v lužah ← Ja ja meli, tam pri šanku s hrano, uzadi, sicer bolj skromen sod vode, ampak tolk da ne moremo rečt, da je ni blo.
Frips Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 (popravljeno) Ozad za šankom? Ehmm mi se nekam bol držal sprednjega dela šanka :grim mal zarad pira mal zarad....... Popravljeno September 5, 2005. Popravil Frips
Pravokotar Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Da se ne bo samo hvalilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry2: ← Klimbrić, pomoje si pretiraval z branjem zahtevne literature na žgočem soncu. Pol pa ni čudno, da si siten :fredy: No, meni osebno se je zadevščina dopadla. Zlasti scena v nedeljo zjutraj, ki je neubranljivo spominjala na kak ofucan lazaret iz prve svetovne vojne. Povsod kupi trupel in ranjencev v kritičnem stanju. Pa tudi pokalo je kot na soški fronti. Če bi bil zraven dobri stari Ernest, bi napisal še kak posebno doživet roman na to temo.
Vale Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Seveda Pepe da se je tebi dopadlo ... iz drevesa je vse videt drugače .)
pirrulz Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Seveda Pepe da se je tebi dopadlo ... iz drevesa je vse videt drugače .) ← Kako pa je Pepe prišel v drevo? :hmm: :hmm:
vapotek Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Blo je super :OK: ! Da še jaz dodam par fotk.
klimbra Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Kako pa je Pepe prišel v drevo? :hmm: :hmm: ← Pepino ...."ma krilaaaaaaaaaaaaaa" :OK: :OK: :OK: Jap.....kot Rombonsko bojišče po "čudežu pri Kobaridu......BTW....železja glih en tolk :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se