Vale Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Kako pa je Pepe prišel v drevo? :hmm: :hmm: ← Podobno kot Klimbra v Africo
pirrulz Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Podobno kot Klimbra v Africo ← Jasno. :P :lol:
klimbra Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 :hmm: :hmm: Še dobr, d ločm barve
Vale Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 :hmm: :hmm: Še dobr, d ločm barve ← In znaš vse akordne še vedno na pamet :grim
Pravokotar Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Kako pa je Pepe prišel v drevo? :hmm: :hmm: ← Simpl: zaužil sem substanco. Morebiti celo dve B) Spljoh je bilo zauživanje substanc jako popularno. V zavetju nekega grmička sem opazil celo neznano mladenko, ki je žvečila nekaj z aromo ejakuliptusa :K
klimbra Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 In znaš vse akordne še vedno na pamet :grim ← Da o standardno - latinskih plesnih korakih ne zgubljam besed :grim
dave the wave Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 :hmm: :hmm: Še dobr, d ločm barve ← Pol pa ne moreš fresk restavrirat.... :grrr
Vale Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Simpl: zaužil sem substanco. Morebiti celo dve B) Spljoh je bilo zauživanje substanc jako popularno. V zavetju nekega grmička sem opazil celo neznano mladenko, ki je žvečila nekaj z aromo ejakuliptusa :K ← Drugič bom tudi jaz splezala na drevo ...
klimbra Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Drugič bom tudi jaz splezala na drevo ... ← A nebi raj substanco :hmm: :hmm: :hmm: :slap: tebi itaQ hočejo poklonit "O..." :whistle:
ak Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 ob 6.30 zjutraj je bilo res vse kot po bitki... se je pa našel 'kljukec' z saxo-jem postojnske registracije, ki se je vozil med šotori in motorji in mu je seveda uspelo prevrnit enega izmed parkiranih motorjev na lastnikov šotor, ki je zasluženo spal :eek: ... Zbudil se je, ker mu je padla (njegova) čelada na glavo.... Vse kar je uspel izjavit je bilo ' Jebote, skoro sam pogino u spanju od svoga motora...' :slap:
Ervina Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Kralj je vedel: IZREDNO :OK: ← :hmm: A to je tisti, ki lahko še po 30 pivih, pa še ni imel prilike, da bi.
Vale Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 V glavnem, da ne bomo samo internih štosov prodajali ... Twin-i zbor je bil :OK: ... čestitke tudi za lepo vreme, ki ste ga zrihtali .)
klimbra Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 :hmm: A to je tisti, ki lahko še po 30 pivih, pa še ni imel prilike, da bi. ← :whistle: :worship:
volk Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 :hmm: A to je tisti, ki lahko še po 30 pivih, pa še ni imel prilike, da bi. ← :grim :grim :grim sam je vseen Izredno
lederman Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Bilo je :OK: , le moja pivska kondicija ni bla na nivoju. Družba bla enkratna, drugač od MS srečal le Mukki. Neki utrinkov ... (slabša slika ker je bil mobitel)
Špilferderber Objavljeno September 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 5, 2005 nekomu je baje nogo zlomilo, ko je "položil" LTja pri ničelni hitrosti.. :hmm: true/false?
Vale Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 nekomu je baje nogo zlomilo, ko je "položil" LTja pri ničelni hitrosti.. :hmm: true/false? ← Kdo bi vedel pri vseh teh Borutih :unsure:
Špilferderber Objavljeno September 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 5, 2005 V glavnem, da ne bomo samo internih štosov prodajali ... <_<
klimbra Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Kdo bi vedel pri vseh teh Borutih :unsure: ← Borut je peder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mukki Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Borut je peder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ← :hmm: od kod je pa to teb poznano? :whistle:
klimbra Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 :hmm: od kod je pa to teb poznano? :whistle: ← Jebi ga Muki.....OZNA sve DOZNA!!!!!!! :004
lasagna Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Drugič bom tudi jaz splezala na drevo ... ← Se mi je vedno zdelo, da je Vale kratica za Valium.
kekec III Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Drugič bom tudi jaz splezala na drevo ... ← ...dvomim,da te bodo še čakali....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se