Binch Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Uf, banda motoristcina jest vas mam kr rada :wub: Tko iz prve ... upam, da me ni kdo prevec resno jemal (velja tut za naprej) :lol1: Men je blo izredno ... cepki za usesa rulz .... dogodivsina do jaja (al pa do bostjana, kukr za koga :grim ) Zdej grem pa po Mashine slikce ... me je kr mal strah kaj bom snela s fotoaparata dol. Javte se mi z emaili da vam posljem en povprecen z ne-prevec-zadrege kompletke fotk naprej. Topless fotke dajem naprej ob podkupnini (lohk kompenziramo!), tiste za zadrego boste pa tut placal da naujo javne (tut lohk kej skompenziramo) :OK:
Wobewt Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 .... dogodivsina do jaja (al pa do bostjana, kukr za koga :grim ) ← Boštjan rulz! B) Zapomnte si to. :yes: Hočm! akt fotke, ki sm jih fotkal yst osebno - ker sem an artist. Estetika deluje. B)
SiR Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Da se ne bo samo hvalilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry2: Organizatorjem predlagam sledeče: - več WC-jev, ki naj se tudi praznijo....pa mogoče bi bilo lepo, če bi se kdaj tudi očistili - JUTRANJA KAVA - tekoča voda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...nekateri se pač radi po prekrokani noči malo operemo Upam, da ne zahtevam preveč. ← Opet neki Slovenac diže dreku :)
Vale Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 (popravljeno) Boštjan rulz! B) Zapomnte si to. :yes: Hočm! akt fotke, ki sm jih fotkal yst osebno - ker sem an artist. Estetika deluje. B) ← Wobewt lubchek, ti nisi praw nič fotkal ... kdaj pa bi utegnil, ali si družno vse pobijaw ali pa si bil na poti v ali iz Ljubljane ... :004 Aja, pa tu pa tam si še kaj kateri lubitsi potalal ... sej veš, uno ko si v pri tarbolšmu sosedu kupu :love1: Popravljeno September 5, 2005. Popravil Vale
Wobewt Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Wobewt lubchek, ti nisi praw nič fotkal ... kdaj pa bi utegnil, ali si družno vse pobijaw ali pa si bil na poti v ali iz Ljubljane ... :004 Aja, pa tu pa tam si še kaj kateri lubitsi potalal ... sej veš, uno ko si v pri tarbolšmu sosedu kupu :love1: ← Aya, Vale, zdej se pa nočeš spomnt golih fotk svojih, v nedeljo fotografiranih?! :devil: Mam zabeleženo vse! No ja, vse lih ne... :cry: Naslednič bom pa res vse pobiw! Pa tud u Lublano bom šow nazaj absolutely! :ninja:
Sabine Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 (popravljeno) Evo, se se jaz pofockam :) bilo fino fajn, sam mal prekratko :( Binch, men tud fotke!! :yea2: Une nedeljske sploh. Wobewt.. dubla slikce.. impressed :wub: Popravljeno September 5, 2005. Popravil Sabine
volk Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Se mal bojim da bomo na slikah takšni kot da bi nas Wobewt z Boštjanom narisal :( . Sabina, kako ti že dobila slikce?! Wowbt fotkal, fotkal. Veš takrat ko ni prišel k nam za mizo ker je bil Boštjan buden :oops: Binca. Kompenzacija: toples fotke/moj čarovnik :P
Binch Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Ravnokar sem jih snela dol ... navkljub predvidenemu laganemu ponedeljku so me ipak zasuli z delom :fight2: Jah, lustni smo na slikcah ni kej :devil: Ravnokar jih pomanjsujem, ker so ogromne resolucije, potem jih moram cenzurirat (sej ne prevec nooo) zapakiram v en zip fajl in posljem naokoli. Ce bi kdo originale (za razvit naprimer) naj mi sporoci ime slike pa posljem polno resolucijo...
Wobewt Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Sabina, kako ti že dobila slikce?! Wowbt fotkal, fotkal. Veš takrat ko ni prišel k nam za mizo ker je bil Boštjan buden :oops: ← Nein, g. Wolf. :grrr Sabine je dobila moje osebne risbe, meine hand-made work.Te pa niso bwe risane z Boštijem, heh... :grrr :fredy: :fredy:
Wobewt Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Wobewt.. dubla slikce.. impressed :wub: ← Dankešn, missis Sabine. B) Se trudmo po svojih močeh, čeprov z malo manj vneme zadnje dva meseca...Predowge počitnice sem mel, dons sm šele začel z novo an arty-kompozišn. :yes: :yes:
volk Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Dankešn, missis Sabine. B) Se trudmo po svojih močeh, čeprov z malo manj vneme zadnje dva meseca...Predowge počitnice sem mel, dons sm šele začel z novo an arty-kompozišn. :yes: :yes: ← Le kje in kdaj je dobo navdih :naughty: :naughty: :naughty: :grim :grim :grim
eMBe Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 ampak ste pa frajerji :eek: :grim zakwa ne bi prpopal kake fotke še za forumaše
Binch Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Volk caaaaarrreeeee, skoz mel vsaj dve bejbe okol, ponavadi so ble celo stiri :yea2: :OK: :yea1:
Wobewt Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Moj začetek večera v Puli.... :grim ...pa moj konc večera v Puli. :krneki:
Wobewt Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Volk caaaaarrreeeee, skoz mel vsaj dve bejbe okol, ponavadi so ble celo stiri :yea2: :OK: :yea1: ← Ya, štiri so ble, ko je spil 10 litrov pera. :grrr
Binch Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 (popravljeno) Ja no, Volk je pac velik fant, pa ga lohk sam 4 decve skupi gor drzijo :oops: Bostjana pa ze dve pokonc spravta, smo vidl :grrr :grim :P Popravljeno September 5, 2005. Popravil Binch
volk Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Ya, štiri so ble, ko je spil 10 litrov pera. :grrr ← A je ono vmes Wobewt ali dolenjski supermen?
volk Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Volk caaaaarrreeeee, skoz mel vsaj dve bejbe okol, ponavadi so ble celo stiri :yea2: :OK: :yea1: ← Binch! :004 :004 :004
Pervy Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 :wub: ← wauuuuuuuu a je tisto kawasaki vzadaj? :eek: :kva2: :wub:
gebre Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Ne se zezat, skoraj tak je kot moj :D
ar Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Jeeeeeest grem tud naslednje leto. Wobi, konec tedna pričakujem izčrpno poročilo. Se ve ob kakem pšeničnem :beer2:
Gregs Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Wobi, konec tedna pričakujem izčrpno poročilo. Se ve ob kakem pšeničnem ← ... ne pozabit na Gregsa... :whistle:
klimbra Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Le kje in kdaj je dobo navdih :naughty: :naughty: :naughty: :grim :grim :grim ← Na poti :lol1:
klimbra Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 A je ono vmes Wobewt ali dolenjski supermen? ← Dolenjca običajno jest prakticiram......... Sam to definitivno nisem jaz.......torej....ostane sam še naš... :lol1: :lol1: VEČNI POPOTNIK" :OK: :OK: :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se