Rude Boy Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Sicer pa kak te ti veš "ko sam ja"? :hmm: B) ← :naughty: a sem v rahli prednosti ?! sem te videl samo od zadaj, a ni šans da te naslednjič "zgrešim" ! Ninje so zopet na ulicah ! :ninja:
GorazdH Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 ok, nekaj sem vas videl, nekaj pozdravil... :afro1: bil videl šel :kva2:
stigmata Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 :naughty: Ninje so zopet na ulicah ! :ninja: ← :grim :krneki: :grim
stigmata Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Pa še ene 5x potem!!!!! :OK: :OK: :OK: ← Aja? :hmm: saj ko te je blo pa povsod polno .)
stigmata Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Rude je zraven mene stal, ko sem se drla ... pa sva čakala, da bosta s tvojim dragim nazaj prišla, pa sta tako vehementno odpujsala proti štoru, da tudi zraven nisva več upala :doze: ← Višja sila naju je vlekla proti šotoru, je*** ga :whistle:
Vale Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 ok, nekaj sem vas videl, nekaj pozdravil... :afro1: bil videl šel :kva2: ← Drugič mormo še kako rečt, zdaj ko se vizualno poznamo .)
Pimpi limpi Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Še nekaj mojih slik... ← Poglej poglej, "Moja sestrica je tudi uspela priti z springerji"!!!! :OK:
aja Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 ...... drugih pa sploh ni blo tam! B) Aja???? :hmm:
stigmata Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Aja???? :hmm: ← UPS :slap: :xx: Seveda pa AJA je bla, je prišla direkt s picikla :OK:
Pervy Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 17. strani nabijanja pa razen enega kawasakija nobene dobre fotke :slap: ajajaj očitno ste dol molčali če se morete zdaj tolko zmenit :grim mogoče se pa ne spomnite? :devil:
stigmata Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 17. strani nabijanja pa razen enega kawasakija nobene dobre fotke :slap: ajajaj očitno ste dol molčali če se morete zdaj tolko zmenit :grim mogoče se pa ne spomnite? :devil: ← Ti faušija ti, saj je bla taka gužva da se vidli nismo, TJA BI PRIŠO pa bi vse vido ne pa da zaj slike fehtaš
Vale Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 17. strani nabijanja pa razen enega kawasakija nobene dobre fotke :slap: ajajaj očitno ste dol molčali če se morete zdaj tolko zmenit :grim mogoče se pa ne spomnite? :devil: ← Cenzura, nič drugega kot cenzura .. zraven motorjev so namreč fotkane motomarskovke v evinih kostimih (foto by wobewt), ki pač niso dovolile objave :grim
maXXXimum Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Cenzura, nič drugega kot cenzura .. zraven motorjev so namreč fotkane motomarskovke v evinih kostimih (foto by wobewt), ki pač niso dovolile objave :grim ← wobi.. kaj pijes? :naughty:
Sabine Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 (popravljeno) wobi.. kaj pijes? :naughty: ← na-a :grrr wobi je ze podkupljen... z druge strani... Popravljeno September 6, 2005. Popravil Sabine
Gregs Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 wobi.. kaj pijes? :naughty: ← Wobi, kaj praviš na to, da ti prodam 10 slik?! :naughty: (zadobrdnarsevsakprodapress) :whistle:
Wobewt Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Woby vse ve, vse je videl in vse doživel. :grim :grim :grim In je srečen. :wub:
horny twin Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 ekhm... no, pliz... jaz bi tud malo te fotke vidu...sem moral delat, pa ni bilo časa gledati okoli... no, a bo kdo kaj gor nalimal... zamenjam za CD slik, ki smo jih sluzbeno napravili na srecanju...
volk Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 res,res Se že mal bojim, da je vložil na socialno za posvojitev :blush:
Rokovnjač Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 17. strani nabijanja pa razen enega kawasakija nobene dobre fotke :slap: ajajaj očitno ste dol molčali če se morete zdaj tolko zmenit :grim mogoče se pa ne spomnite? :devil: ← a je tko hudo, pa sem mislu da imate vse pod kontrolo? :devil: a ta bo vredu?
inge- Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 ja, res je blo soparno in fukiš :OK: :yea1: organizacija skor na višku, edin js sm tud porajtala d fali tekoče ("sladke") vode! :BUA: lepu je blo vidit par pacijentu in ostalih članov! mukki :worship: rabla bi še dva dni dopusta, d bi mal :zzz: :zzz:
Fius Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Ma kaj, dobr je blo, fajn smo se mel in Plava trava zaborava so virtuozi ! ni blo :SS , še dobr de je wobewt ostal (za mizo). in da sem zgrešu odcep za buzet. ka češ.
Vale Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 (popravljeno) Jep, ti dve sta nedolžni ... ostale pa ... :whistle: ... niso za objavo, ne dovolimo .. :nono: Popravljeno September 7, 2005. Popravil Vale
jezdec Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 ja dobr zgledata tile nedolžni
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se