ajgor the mad dog Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Desna mi je poznana :naughty:
mukki Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 res,res Se že mal bojim, da je vložil na socialno za posvojitev :blush: ← jaz sem pa mislila da dvojno vidim..... :eek: inge ... :004
Wobewt Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Jep, ti dve sta nedolžni ... ostale pa ... :whistle: ... niso za objavo, ne dovolimo .. :nono: ← Žal je res, tut yst nimam dovoljenja, gospodične mične & zale, so prepovedale... :nono: :nono: :nono:
GorazdH Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 a pokažejo samo u živo?? :kva2:
Vale Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 a pokažejo samo u živo?? :kva2: ← Si bil tam, si videl, si šel :P
GorazdH Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 ...je bla tema... :rolleyes:
Fius Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 skoz ste slikal in me zanima kje je ostalih tisoč .... :?
Rude Boy Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 odnesla jih je babaroga ! :P a poznaš tisto avsenikovo: ostal je le spomin .....naprej pa se :whistle:
ajgor the mad dog Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 skoz ste slikal in me zanima kje je ostalih tisoč .... :? ← Slikal :wacko: a ti to misliš, da so se bliskal samo fleši :grrr tut na nebu se je bliskal,pa še kr močno ... si bil v pozi
Vale Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 (popravljeno) :) Markacija je glavna :grim Popravljeno September 7, 2005. Popravil Vale
dave the wave Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 17. strani nabijanja pa razen enega kawasakija nobene dobre fotke :slap: ajajaj očitno ste dol molčali če se morete zdaj tolko zmenit :grim mogoče se pa ne spomnite? :devil: ← Pervy samo zate smo še slikal enga Suzukija, ampak na žalost ni naked. Pa dobro glej sliko, je bol v odzadju :)
Frips Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 (popravljeno) Evo neki slikc iz zbora (slaba kvaliteta...GSM :( ) Gužva z šotori :D V pijanem stanju mal iskal pravi šotor.....Sicer pa nisem bil edini....je ena purgerica prkolovratla v moj šotor...sam škoda k je ugotovila da ni pravi :naughty: Nekaj za ljubitelje kroma... Pa še eden....zraven počiva lastnik :yea1: Starina 1 Starina 2 Zverinca :naughty: Bazenček z blatom :kva2: Ma ostalo pride,ko dobim slike s digitalca...... Popravljeno September 7, 2005. Popravil Frips
Sabine Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Desna mi je poznana :naughty: ← men pa leva :P
Vale Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 men pa leva :P ← Jaz sem pa že obe v rokah imela :naughty:
kekec III Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 :grrr je igral kitaro ... kaj ne vidiš prijemov na desni roki? ← ...pravi Pogorelič...
volk Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Jaz sem pa že obe v rokah imela :naughty: ← :oops:
Frips Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 A tega reveža ste vidli v soboto zjutri,ko je spal kar sred travnika (beri poti kjer se je vozilo iz kampa) :slap: Čudn ka ga ni noben povozu ...
horny twin Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 še dve nedolžni :rolleyes: ← Kar tako naprej.... še, še, še.... Pa to ne velja, najprej se ljudje slikajo, potem pa cenzura :BUA: :BUA: Nema, posle je.. nema kajanja :nono: .. SLIKE NA MIZO (FORUM) !! :angry2: :angry2:
volk Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 prideš mimo pa noge v luft letijo :)
Špilferderber Objavljeno September 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 8, 2005 prideš mimo pa noge v luft letijo :) ← edino Wobi jih nekaj narazen meče.. :lol1:
inge- Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 :bounce: demo demo s fotkam na plan, d si bomo lhk mal filmčka po koščkih sestaul! :photo:
volk Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 ma so ble :wub: pupe :wub: tako fajn in tako ustrežljive, da morm(o) besedo držat :xx: po svoje pa; čist prav vam je, zakaj vas ni bilo tam
Frips Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 :bounce: demo demo s fotkam na plan, d si bomo lhk mal filmčka po koščkih sestaul! :photo: ← bi pršu dol pa bi lohk mel kompletn film :P
Wobewt Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 edino Wobi jih nekaj narazen meče.. :lol1: ← To je od nedeljskega piwa... B) Koordinacija & sinhronizacija ni več delovala. :grrr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se