Marco Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 (popravljeno) evo jos jedne slike: Ostale slike(klikni) :eek: Popravljeno September 15, 2005. Popravil Marco
inge- Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 :OK: DOBRE SLIKCE tko za se spomnt! :yea1: :yea2:
stigmata Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 Bolje ikad nego nikad...
andi1 Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 Lepo je videti svoj motor na internetu, a vseeno, če me FRIPS že slika, ko po t.i. 'Ožujskem sindromu' spim za motorjem, me naj, prosim, drugič zbudi, pa bova šla na še enega. Saj na zbore abstinenti ne hodijo?! Mimogrede, imam nekaj luštnih slikc z zbora, pa jih ne znam spraviti v tekst. Kako? LP vsem, Andi.
Pravokotar Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 Saj na zbore abstinenti ne hodijo? ← Pač! Prjatu Klimbroid vedno spije samo 3. Da o Wobewtu sploh ne govorim.
pirrulz Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 Pač! Prjatu Klimbroid vedno spije samo 3. Da o Wobewtu sploh ne govorim. ← Točno. Samo 3. To je, 3 galone. :grim
klimbra Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 Točno. Samo 3. To je, 3 galone. :grim ← :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Jap....letos se mi je ta doza zgodila v slabe pol urice.....posledice so bile tragične......nadaljeval sem lahko šele čez 3 ure :cry: :cry: :cry: :cry:
Pravokotar Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 .....posledice so bile tragične...... ← Glavno da nisi grenil! :friend1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se