Lowrenc Objavljeno Avgust 14, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2005 Nekk sm se že prjavu na spisek v klubu za udeležbo :whistle:
nova70 Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 pridem, ker bom ravno v Puli tisti teden :OK:
nova70 Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 pridem, ker bom ravno v Puli tisti teden :OK: ← hehe, samo vikend :grim
Frips Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 Sam še za vreme mormo molit :worship: ... ker kako kaže :cry:
ixs Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 Ma vsi molijo za vreme. Dons na blagajni Mercatorju mi je prodajalka rekla "Molim?" pa sem reku...a za vreme v Puli?! Pa ji ni blo čisto jasno ampak za vreme vas veliko moli tko da nabavte dežne!!! :D
bowla Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 Mukki a gremo al kva? Men se gre!!!
mukki Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 :OK: ej pa seveda, bi šla že v petek za spremembo, sploh pa če bo vreme, da mi ne bo spet treba zimske kape nosit Se zmenimo .)
bowla Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 A seveda se zmenmo da se še mal nakopamo to poletje, tko in tko :beer1: Se slišmo ene tri dni prej, važi?
Biba Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 Pridem še jaz malo zakopat tole poletje ... :yea1:
ixs Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 Pa jest z ekipo - sam zmenmo se kdo bo lopatu prnesu, da zakopljemo poletje! PS: jaz prinesem whiskey in dobro voljo, pa beležko z ukazi....kdo drug pa lopato in voljo za pokop
Biba Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 Maš res - lažje flaško spravim v cekarje, kot pa lopato. Alora, se zakopljemo na poseben način. :kva2:
mukki Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 Pridem še jaz malo zakopat tole poletje ... :yea1: ← Pa seveda, da rečeva kako krepko :OK:
Vale Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 ... kdo drug pa lopato in voljo za pokop ← To pa prinesem jaz :grim ... pa štange skrijte ... letos sem spet eno zlomila :wacko: (gučapress)
ixs Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 Deal! Se vidmo v Puli. Pa ne goljufat pa prej začet kopat..... :D Jest prinesem Lekadole...pa brisačko za bruhanje obrisat...zobno krtačko si bom pa raje sposodil, da ne bom svoje "zafilal" s svinjarijo.... :slap:
Vale Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 Deal! ...pa brisačko za bruhanje obrisat... ← A tko se zdej po novem reče fuk cotki :hmm: :P
klimbra Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 Jaz pa pridem sprobat svoj GANZ NOJE šotor......... :OK: :OK: :OK: :OK:
Vale Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 Jaz pa pridem sprobat svoj GANZ NOJE šotor......... :OK: :OK: :OK: :OK: ← Aha, dober da vemo kam bomo :SS in ostalo ... da stestiramo zadevo za prav ... :devil:
klimbra Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 Aha, dober da vemo kam bomo :SS in ostalo ... da stestiramo zadevo za prav ... :devil: ← Hahahahahaaaaa.....sanjaj.........ma dve spalnce.....kako boš pa vedla, v kateri sem jaz.....aaaaaaa?????
Ervina Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 Hahahahahaaaaa.....sanjaj.........ma dve spalnce.....kako boš pa vedla, v kateri sem jaz.....aaaaaaa????? ← Po smrčanju, mogoče? :P
Biba Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 Ni važno - kamor pade, pade! :photo:
ixs Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 A tko se zdej po novem reče fuk cotki :hmm: :P ← jp:) Predlagam: 1.da postavimo "slovenski kemp" levo(1 - A - 1) od morja :D 2.da se ga napijemo kot da smo tam doma 3.da ne govorimo o politiki, tamponih in zvitih čistilnih praških Hmmmmm....torej kot ponavadi.. 1 - A - 1: Postaviš šotor in pogledaš proti šanku. Šank na desni, morje na levi. Tako je, proti jutru, najlažje najti šotor.
klimbra Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 Po smrčanju, mogoče? :P ← :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: Jest ne smrčim........sam mal bl naglas diham!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
klimbra Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 jp:) Predlagam: 1.da postavimo "slovenski kemp" levo(1 - A - 1) od morja :D 2.da se ga napijemo kot da smo tam doma 3.da ne govorimo o politiki, tamponih in zvitih čistilnih praških Hmmmmm....torej kot ponavadi.. 1 - A - 1: Postaviš šotor in pogledaš proti šanku. Šank na desni, morje na levi. Tako je, proti jutru, najlažje najti šotor. ← Kaj ko bi ti kakšno usmerjevalno tablo postavil......jaz sem itaQ znan po tem, da zalutam!!!!!!!!!
mukki Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 jp:) Hmmmmm....torej kot ponavadi.. 1 - A - 1: Postaviš šotor in pogledaš proti šanku. Šank na desni, morje na levi. Tako je, proti jutru, najlažje najti šotor. ← Men se pa ne lubi šotora zraven vlečt........ ker tud če ga postavim, ne spim v njem :hmm: ne nucam ane...... Aja maš kako drugo alkoholno substancu razne wiskija,..... nea pijem ga :lol1: več
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se