ixs Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 A ti misliš da sem en Ixs bar al kaj?! V bistvu se da dobit še eno pijačo: Whiskeypir...sam ima malo okusa po whiskeyu.... Napotek za izdelavo in konzumiranje whiskeypira: V 2 dcl kozarec vliješ 2 dcl whiskeya, ga cca. pol decilitra odpiješ na šus in nato doliješ še malo whiskeya. Počakaš pol minute i popiješ še pol decilitra te žlahtne pijače. Nato vliješ v taisti kozarec pol decilitra "pive" in nato na šus popiješ še to vsebino kozarca. Kontraindikacije: niso poznane - odsvetujejo pa jih nosečnicam in tistim ženskam, ki to še nebi rade postale.)
volk Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 Pridem še jaz malo zakopat tole poletje ... :yea1: ← Letos smo ga po Balkanu fajn utapljal pa ga dajmo dokrajčit ! Dolazimeeeeeeeeee
bajo7 Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 tud jest pridem pol pa :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: upam,da ne :SS :SS :SS :zzz: :beer2:
jezdec Objavljeno Avgust 20, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2005 Samo v vednost mi verjetno štartamo že včetrtek popoldan.
ixs Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 Ah top ni nič! Jest sem že dol z leptopom na plaži v Funtiželi! Čakam na zbor in delam whiskey iz morskih kumar:D
GorazdH Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 če vam zmanka whiskeya prnesem domače...češpe...ma une nekrščene speštane in prekuhane u šnopc... :afro1:
Vale Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 če vam zmanka whiskeya prnesem domače...češpe...ma une nekrščene speštane in prekuhane u šnopc... :afro1: ← :kva2: :kva2: Prinesi v vsakem primeru :kva2: :kva2: Obožujem domače češpe prekuhane v šnopc :P
Biba Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 Jaz bi tudi eno. Obvezno nekrščeno. :devil: Če le ne bo preveč speštana.
Zdrawc Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 Napotek za izdelavo in konzumiranje whiskeypira: V 2 dcl kozarec vliješ 2 dcl whiskeya, ga cca. pol decilitra odpiješ na šus in nato doliješ še malo whiskeya. Počakaš pol minute i popiješ še pol decilitra te žlahtne pijače. Nato vliješ v taisti kozarec pol decilitra "pive" in nato na šus popiješ še to vsebino kozarca. ← Če ti tole res piješ, pol ti vsa čast :worship: Jaz bi zihr :SS
Core Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 Alo! Se da zmenit, da bi se dobili nekje.Sicer se še ne poznamo osebno, ampak vse je enkrat prvič. :blush: Pa častim pir
bajo7 Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 Alo! Se da zmenit, da bi se dobili nekje.Sicer se še ne poznamo osebno, ampak vse je enkrat prvič. :blush: Pa častim pir ← Men je tole (v forumu) tud šele drugič,pa bo že. Ampak žur v Puli pa ni nov,do zdaj je bilo še zmeraj :kva2: dobar
Rude Boy Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 če me še ne bo v petek, pa pridem v soboto ! morje se peni .... :P
Biba Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 :nono: V petek. Nujno. Da bomo bundali. Pa v tavelikem vigvamu poležavali.
klimbra Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 :nono: V petek. Nujno. Da bomo bundali. Pa v tavelikem vigvamu poležavali. ← To so prave besede!!!!!!!!!! Biba tzarica :OK: :OK:
Manu Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 morje se peni .... :P ← :grrr Drgač gre to... :) More se peni.....itd..itd... :yes: Zakaj sem si zbrisala podpis???!!! :slap:
Vale Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 Baje so organizirane v soboto popoldan naslednje aktivnosti: - tekmovanje v lovu lignje ženskega spola - polaganje ovinkov z drevaki - drsanje s kolenom pri 3,5 promila TNTja v krvi - skok mimo globine - iskanje erogenih con na petprsatem moškem lignju
klimbra Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 Baje so organizirane v soboto popoldan naslednje aktivnosti: - tekmovanje v lovu lignje ženskega spola - polaganje ovinkov z drevaki - drsanje s kolenom pri 3,5 promila TNTja v krvi - skok mimo globine - iskanje erogenih con na petprsatem moškem lignju ← - skok v širino....by Pepe :OK: :OK: :OK:
Biba Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 Pa še: - metanje kozmodiska, - zavijanje z očmi, - orientacijski pohod do šotora, - ...
Manu Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 Pa še: - metanje kozmodiska, - zavijanje z očmi, - orientacijski pohod do šotora, - ... ← ..in ne pozabi na vzpostavljanje radijsek zveze prek cb postaj... ( to je menda tut šport :blink: ) p.s. Spet me bo skrbelo zate :slap:
Biba Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 Ja - pridi tjakaj, pa se bova skupaj skrbele. Ane.
Vale Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 Ane. ← Ane pa baje ne bo ... :grrr
Manu Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 Ane pa baje ne bo ... :grrr ← Sm slišala neki ja. :yes: Ampak, menda pride Frida. :)
Biba Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 Ene par jih pride celo iz Olda. :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se