volk Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 A boš z viledo prah brisal :devil: :P :004 ← Men se vse bolj zdi, da ti precej razmišljaš o mojem Coperfildu, ki ga ljubkovalno kličeš vileda. ta vikend v Puli bova probala, če bo le časa, umesenit tvoje potlačene želje :grim :grim :grim
Vale Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 (popravljeno) Men se vse bolj zdi, da ti precej razmišljaš o mojem Coperfildu, ki ga ljubkovalno kličeš vileda. ta vikend v Puli bova probala, če bo le časa, umesenit tvoje potlačene želje :grim :grim :grim ← Vileda je vileda in ne more bit čudežna krpica :grrr :004 Aj lav ju tu :blush: :oops: Popravljeno Avgust 31, 2005. Popravil Vale
volk Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 Vileda je vileda in ne more bit čudežna krpica :grrr :004 Aj lav ju tu :blush: :oops: ← Sledi demonstracija :grim :004
GorazdH Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 upam da pridem....če bo dišalo kje po češpah...sem tam blizu... :afro1:
horny twin Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Informacija Kar se vstopnine tiče - je ni, razen za civile in sopotnike, ce vidimo, da niso prisli res z voznikom (pobiranje bejb torej ne velja)... Kar se tice turisticne takse je tako, da jo je na Hrvaskem potrebno placati ce bivas tam, prepuscamo pa vsakemu, da se sam odloci ali bo svoje bivanje legaliziral ali bo tam kao " na crno". Tukaj zal nas klub ne more nic... Seveda pa dobrodosli - v Puli je soncno in okoli 30 stopinj... morje ustrezne temperature :OK:
Vale Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 upam da pridem....če bo dišalo kje po češpah...sem tam blizu... :afro1: ← Prosim, da izkažeš solidarnost in nam ji ponudiš
Vale Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Sledi demonstracija :grim :004 ← Na kateri pa tokrat :hmm:
volk Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Na kateri pa tokrat :hmm: ← Hudičevim vajencem prej ali slej zrasteju tudi rožički. In takrat poslovi se od čelade :yes:
Vale Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Hudičevim vajencem prej ali slej zrasteju tudi rožički. In takrat poslovi se od čelade :yes: ← Bom pa volneno kapo dala gor :devil:
klimbra Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Štartam ob 16,00!!!!!!!!!!!!!!!! Kulllllllllllllll....kok sem jest faca :OK:
GorazdH Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 a dans? sem ti že fouš... <_<
kekec III Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Štartam ob 16,00!!!!!!!!!!!!!!!! Kulllllllllllllll....kok sem jest faca :OK: ← danes,jutri,pojutrišnjem ?
Pravokotar Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 danes,jutri,pojutrišnjem ? ← firbec <_<
klimbra Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 danes,jutri,pojutrišnjem ? ← Dons!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z menoj potuje šotor z dvema spalnicama.....dve turbo maximus blazine, povštr, stol za na plažo....bolje rečeno ležalnik z odprtino za pivo....kopalke, šlape, in seveda kakšna dobra knjiga za uživanje s sončnimi žarki!!!!!!!! Ja....treba je pridet v taprava leta, da človek zna uživat!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK:
klimbra Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 ne pozabi...kun :afro1: ← Nisem.....a bo 500 zadost :? :? :?
GorazdH Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 če jih spiješ sam bo :wacko:
klimbra Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 če jih spiješ sam bo :wacko: ← Fak......OK....bom še mal eurotov sabo nesu!!!!!
Vale Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 (popravljeno) Ja....treba je pridet v taprava leta, da človek zna uživat!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: ← Ob 18.00 boš že koma pijan in bo ležal s piksno pira v roki nekje v robidovju :P Keky bo pa s cocto v roki obupno iskal svojega najboljšega prijatelja C... Popravljeno September 1, 2005. Popravil Vale
klimbra Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Ob 18.00 boš že koma pijan in bo ležal s piksno pira v roki nekje v robidovju :P Keky bo pa s cocto v roki obupno iskal svojega najboljšega prijatelja C... ← Kokkkkkkkkkkkkkk si u temo brcnla............................ Ali ne pije več sploh.......... Ali pije tok k je prej...........in kaj sem zdej hotu povedat....... :? :? :?
Vale Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Kokkkkkkkkkkkkkk si u temo brcnla............................ ← A zato nisem nič čutla :hmm: Ma te morm mal hecat nooooooooo ... sam obrvi ti bom pa vseeno pobrila ... :grim
Vale Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Kokkkkkkkkkkkkkk si u temo brcnla............................ Ali ne pije več sploh? Ali pije tok k je prej? ...in kaj sem zdej hotu povedat....... :? :? :? ← Nič, samo sprašuješ se ali piješ ali ne piješ...
klimbra Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 A zato nisem nič čutla :hmm: Ma te morm mal hecat nooooooooo ... sam obrvi ti bom pa vseeno pobrila ... :grim ← Dejva raje kako bolj primerno mesto za britje najdet......po moje ti bo Lidija zelo hvaležna...........polnaustakocinpress :OK:
kekec III Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Ob 18.00 boš že koma pijan in bo ležal s piksno pira v roki nekje v robidovju :P Keky bo pa s cocto v roki obupno iskal svojega najboljšega prijatelja C... ← Keky bo svojega najboljšega prjatla c... :) držal v roki.... :)
klimbra Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Keky bo svojega najboljšega prjatla c... :) držal v roki.... :) ← In to večkrat na dan :OK: :OK: :OK: :OK: Vale....a mu boš pomagala.....baje dost tehta
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se