Fire Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Me zelo ima da bi prisel... :hmm: No ja, mogoce bo pa slo... in ce pridem, pridem :photo:
Vale Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Keky bo svojega najboljšega prjatla c... :) držal v roki.... :) ← Sprehajal ga boš :kva2:
kekec III Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Sprehajal ga boš :kva2: ← ...brez ročic....
Vale Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 in ce pridem, pridem :photo: ← :wacko: :wacko: :wacko:
klimbra Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Sprehajal ga boš :kva2: ← Na povodcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....pa z obveznim nagobčnikom......spet so strici povedal, d je zlo napadaln!!!!! .)
Vale Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 ...brez ročic.... ← Vem :blush:
kekec III Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Na povodcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....pa z obveznim nagobčnikom......spet so strici povedal, d je zlo napadaln!!!!! .) ← ....tut tete,tut tete.... .)
GorazdH Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 na pa je nazaj vse šlo v kurbarijo... :afro1:
klimbra Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 ....tut tete,tut tete.... .) ← Itak.....sam tega pač jest ne smem rečt!!!!!!! Gorazd....in kera stvar razen kurbarije nam še gre po glavi :hmm: :hmm: :hmm:
Vale Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 na pa je nazaj vse šlo v kurbarijo... :afro1: ← :eek: a si ti tut član RKCja :hmm:
Biba Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Me zelo ima da bi prisel... :hmm: No ja, mogoce bo pa slo... in ce pridem, pridem :photo: ← 1. pridi :004 2. valjda, da bo šlo :friend1: 3. da ne bi ... :nono:
kekec III Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Vem :blush: ← Morda boš (nekoč,nekje )spoznala razliko med vedeti in čutiti....
Fire Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Izgubil sem rdeco nit! Vale... Klimbra... Kekec III... Kaj? :eek:
Vale Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Morda boš (nekoč,nekje )spoznala razliko med vedeti in čutiti.... ← Po moje bom prej :chase: ... sej veš :blush:
klimbra Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Izgubil sem rdeco nit! Vale... Klimbra... Kekec III... Kaj? :eek: ← DOBROJUTROOOOOOOOOOOOOOOOO :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:
Fire Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 :) Ups, vse jasno. Biba ne se secirat, Ti samo klobucek na glavo... za prePIRCEK bom pa ze poskrbel :fight2:
klimbra Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 :) Ups, vse jasno. Biba ne se secirat, Ti samo klobucek na glavo... za prePIRCEK bom pa ze poskrbel :fight2: ← Če prav razumem.....se VIDIMO!!!!! Kulllllllllllllllllllll
kekec III Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Po moje bom prej :chase: ... sej veš :blush: ← Vem... ...midva sva kot dve gori,med katerima ni doline.....
Wobewt Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Pwidm kozlat u Poolo. :SS Upam, da bo Pepsy pritovoril birco s seboj... :yes: Pol bom pa vse pobil. No mercy! :fredy: Klimbra, Keksy, počakta....
kekec III Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Pwidm kozlat u Poolo. :SS Upam, da bo Pepsy pritovoril birco s seboj... :yes: Pol bom pa vse pobil. No mercy! :fredy: Klimbra, Keksy, počakta.... ← Wešde... Pozdravi Evo....
klimbra Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 In kwa je Wobewt s tem mislil :? :hmm: :hmm: :hmm:
Biba Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Pwidm kozlat u Poolo. :SS ← Ja, ma ne v morje ... :cry:
GorazdH Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 vale: jst........član...........RKC....... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: poglej moj avatar :afro1: no, meni ne bo zneslo v petek, sobota pa. če gre še kdo v soboto, se priklopim zraven.
Rude Boy Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 če ne bo ta vikend razgnalo tistega špica na koncu Istre, potem ima šanse da ostane še kako stoletje ! :OK: ob morju so že vse parcele "prodane" ! B) prva vrsta brez vsega, druga zgoraj brez, tretja in več v dežnih kombinezonih in z rossinjolkami v rokah! :P
Rude Boy Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 RKC = rokometni klub celje ! O:-)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se