kekec III Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 RKC = rokometni klub celje ! O:-) ← ...cyc ima tam stalen naslov....
Wobewt Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 ...cyc ima tam stalen naslov.... ← :grim :grim :grim Sodomija bo prisotna dol. Upam, da bo kdo ali kaj, za Stvar... B)
GorazdH Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 se moram še odločit al vzet zelen al plav šotor... :hmm:
Pravokotar Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Pol bom pa vse pobil. No mercy! :fredy: ← Walyhoon zaman tam išče mlado lice, njega ki kriw moritve je velike... :ninja: ...pwidem...
klimbra Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Walyhoon zaman tam išče mlado lice, njega ki kriw moritve je velike... :ninja: ...pwidem... ← kulllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll Za orientacijo........največji šotor je moj.....torej....tam ni varno kampirat......zarad zdravja!!!!
Biba Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 kulllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll Za orientacijo........največji šotor je moj..... ← Ne vem, če ni najin malenkost višji :hmm: - štanga bo šla notri, upam ...
klimbra Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Ne vem, če ni najin malenkost višji :hmm: - štanga bo šla notri, upam ... ← Ni....v mojem "baje" lahko celo Keky na hrbtu leži!!!!!!!!
klimbra Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 :kva2: :lol1: ← A ne verjameš.......tko so napisal v DEKLARACIJI!!!!!!!!......
ixs Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 A bo res v soboto ob dveh streljanje glinastih golobov?!
klimbra Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 A bo res v soboto ob dveh streljanje glinastih golobov?! ← Nop....pjavl so pečene piške!!!!!!
volk Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Štartam ob 16,00!!!!!!!!!!!!!!!! Kulllllllllllllll....kok sem jest faca :OK: ← :grim :grim :grim pa še kdo :P
Vale Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 (popravljeno) Pwidm kozlat u Poolo. :SS Pol bom pa vse pobil. No mercy! :fredy: ← Dej si ščitnike na kolena. Pobijal pa ne boš, ker so to tekmovalno kategorijo brisali. Baje so pa uvrstili visenje z WC papirja ... odišavljenim press Popravljeno September 1, 2005. Popravil Vale
Vale Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 (popravljeno) :grim :grim :grim pa še kdo :P ← Če mi je september vsaj malo bolj naklonjen od avgusta ... tudi jaz :kva2: Obupnoiščemšefapress Popravljeno September 1, 2005. Popravil Vale
ixs Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Nop....pjavl so pečene piške!!!!!! ← Še bolje! Vsaj po okusu če že ne po obliki! :D Hmm kdo že igra v Puli!?
Fire Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 :OK: navijam za vas, kar premagajte nas. Jaz sem spodaj :kva2:
klimbra Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Iz neuradnih virov sem izvedel, da Vale že pol ure izvaja streptease pred šefovimi steklenimi vrati.....prinesla in namontirala je celo štrango......a šef ne reagira. Ziher je peder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Go Vale GOOOOOOOOOOOOOOOOO
Vale Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Iz neuradnih virov sem izvedel, da Vale že pol ure izvaja streptease pred šefovimi steklenimi vrati.....prinesla in namontirala je celo štrango......a šef ne reagira. Ziher je peder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Go Vale GOOOOOOOOOOOOOOOOO ← Če je zaposlen z Romanom ... že 1h :angry2:
klimbra Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Če je zaposlen z Romanom ... že 1h :angry2: ← Evo.....oba sta >PEDRA>
Fire Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Sem mislil da je zaposlen z romanom ne pa z Romanom. :? Ja pedra sta. Vale kar obleci se. Nima smisla :P
Vale Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Šefa dobila, Romana nagnala, šef vam sporoča naj uživamo v Puli Ob 18.00 štartam :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
klimbra Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Šefa dobila, Romana nagnala, šef vam sporoča naj uživamo v Puli Ob 18.00 štartam :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: ← Jessssssssssssssssssssssssssssssssss :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Vale....jest mam veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik........šotor :blush:
vapotek Objavljeno September 2, 2005 Opozori Objavljeno September 2, 2005 Končno fertik šihta :OK: ! Piči miško prema jugu.
Rude Boy Objavljeno September 2, 2005 Opozori Objavljeno September 2, 2005 ob 16.00 izpred paviljona ! B) pa na ridah prosim "svečani doček" :P ne bom se nič drl izpod čelade !
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se