robberrt Objavljeno April 3, 2002 Opozori Objavljeno April 3, 2002 Zanima me, kaj se mi splača kupiti za do 600.000SIt pa ne sme biti chooper ali enduro, najraje bi cestnega, naked, ali touring...sem pa bil 1 leto brez motorja prej pa 2 leti na 125 (naredil cca 35.000km), tako da nisem cisti zacetnik in ne ne vem kako izkusen zato kaj mi svetujete za do 600.000SIT pa ne prov staro cca. max 5 let... hvala za kakršnokoli pomoč.. robi
Gianni Objavljeno April 3, 2002 Opozori Objavljeno April 3, 2002 Puzdrauleni! Starost max do pet let(to je od 97 letnika naprej), pa le do 600.000 SIT, cesten ali touring ali naked. Uf uf uf, to bo po mojem mnenju zelo težko. Razen če te ne moti, da je bila zadeva kej sesuta, jo je treba kej popravit, skratka po domače rečeno ji kej fali...no nakup takšnega motorja ti odsvetujem Zakaj? kaj kmalu lahko prijadraš v vrtoglave višine stroškov in na koncu si razbijaš glavo..aha teh 600.000 SIT + vse kar sem moral vanj vložiti, no pol je pa že cca tolko..no za ta denar bi lahko zdejle kupil boljši in bolj ohranjen motor Mogoče bi se našel kakšen ducati monster 600 dark, iskal bi ga verjetno z lupo, ob predpostavki, da je dober in ohranjen motor. Malce še našparaj, ali pa spusti svoje zahteve pri letniku motorja !!!!!!!!! "No revenge means no satisfaction"
iggy Objavljeno April 3, 2002 Opozori Objavljeno April 3, 2002 Kot je že rekel Gianni, bo z manj kot 5 let starim motorjem do 600k bolj težka, razen če boš spet nabavljal 125 ccm. Sicer bi ti pa glede na finančno stanje in vozniški staž priporočil Kawasaki GPZ500S (sport-touring) ali ER-5 (naked, ista mašina kot GPZ z 10 konji manj). Za ta denar bi se verjetno dalo dobiti soliden primerek letnika okoli '95. Sam sem imel včasih GPZ-ja in lahko rečem da je motor nezahteven za vožnjo in vzdrževanje, udoben (za cestaka) in presenetljivo poskočen. Skratka, veliko muzike za malo denarja. Uzdaj se u se i u svoje kljuse!!
strom Objavljeno April 3, 2002 Opozori Objavljeno April 3, 2002 Se pridružujem Iggyju... Sicer pa 5 let za 600k... hmnja... čez 250 težko kej. LP
Thundercat Objavljeno April 4, 2002 Opozori Objavljeno April 4, 2002 er-5 bi se dalo dobit al pa mogoče kako yamaho xj 600 Sam z leti bo pa bolj težko, raje oropaj kako banko, še kakšnih 200.000 jurjev pa bo!!! Thundercat
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se