TiCkO Objavljeno Avgust 14, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2005 pozdravljeni ljubitelji ducatijev, zanima me kdaj so začeli izdelovati monster 400 in koliko približno se sučejo cene po letnikih :)
Hornet Objavljeno Avgust 14, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2005 Motorja se pri nas ne dobi ker je namenjen samo za ameriški trg in veliko britanijo, tako da ti tud cene ne znam povedat, verjetno je pa okol 1.400.000
ar Objavljeno Avgust 15, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2005 Malo posurfaj. Našel boš: tole: link , link2
westnikky Objavljeno December 19, 2009 Opozori Objavljeno December 19, 2009 Zdravo! Zanima me ali ima kdo kakrsnekoli izkusnje z omenjenim motorjem? Vem da je motor u osnovi namenjen za Japonsko trzisce, vendar jih je nekaj na voljo tudi u Italiji. Motor mi je postau zelo zanimiv saj je zunanjost enaka kot M600/620, vendar s svojimi 400ccm in 32kw ga lahko normalno vozim z vozniskim dovoljenjem A2 brez kakrsnihkoli blokad, predelav,... pa se cena je temu primerno nizja. Me pa zanima kako je z vzdrzevanjem tega motorja, rezervnimi deli?? Ce kdo krkoli ve, vsaka informacija vec kot dobrodosla;)
jakabmwdrei Objavljeno December 23, 2009 Opozori Objavljeno December 23, 2009 Zdravo! Zanima me ali ima kdo kakrsnekoli izkusnje z omenjenim motorjem? Vem da je motor u osnovi namenjen za Japonsko trzisce, vendar jih je nekaj na voljo tudi u Italiji. Motor mi je postau zelo zanimiv saj je zunanjost enaka kot M600/620, vendar s svojimi 400ccm in 32kw ga lahko normalno vozim z vozniskim dovoljenjem A2 brez kakrsnihkoli blokad, predelav,... pa se cena je temu primerno nizja. Me pa zanima kako je z vzdrzevanjem tega motorja, rezervnimi deli?? Ce kdo krkoli ve, vsaka informacija vec kot dobrodosla;) V Italiji je to redek Monster...kolkor sm zasledu po forumih, lastniki nimajo nobenih posebnih težav z njim, stroški vzdrževanja niso visoki (primerljivo s 620)...kaj boš mogoče našla na www.ducatimonsterclub.it ....
biker77 Objavljeno December 23, 2009 Opozori Objavljeno December 23, 2009 me zanima kaj bi pri nas na homologaciji rekli. ne vem, a majo ta model v bazi podatkov ali ne.. Miha27, sesir, Cufa in 1 other 2 2
westnikky Objavljeno December 23, 2009 Opozori Objavljeno December 23, 2009 ja to tud mene zelo zanima. sem jim poslala kopijo prometne ce je mozno motor homologirat u sloveniji, sam zaenkrat ni nobenega odgovora... daneb in sesir 2
biker77 Objavljeno December 23, 2009 Opozori Objavljeno December 23, 2009 ja to tud mene zelo zanima. sem jim poslala kopijo prometne ce je mozno motor homologirat u sloveniji, sam zaenkrat ni nobenega odgovora... mogoče bi bilo hitreje povprašat pri ducati uvozniku.. sesir in Cufa 2
Žarko G. Objavljeno December 25, 2009 Opozori Objavljeno December 25, 2009 sem ga že enkrat v živo vidu pred kakimi 3 leti v kamniku se je prodajal na moto showu od MK kamnik
kađiva Objavljeno December 26, 2009 Opozori Objavljeno December 26, 2009 deli se sigurno dobijo, če ne pri nas pa v Italiji sigurno, ker je vse enako kt pr 600, edin kubikov je manj...motor, če je taprav letnik se mora dat registrirat tud pri nas, če se lahko v ITA čeprav ne vem v čem je smisel, da kupuješ 400 Monstra, če lahko kupiš že zablokiranega 600 ali 620?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se