MOTOVILC Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 V deželi pod Snežnikom bo prvi vikend v septembru spet dogajalo! :OK: Člani FEISTRITZ BIKERS BUNCH vabijo na 6. mednarodno srečanje motoristov :grupni: :drunk: :drunk: :beer2: :beer2:
sax Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 Jaz pridem v petek zjutrona birco, ki itak popoldan grem delat!!!! :lol1:
Stric Burek Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 (popravljeno) Jest pridm, kaj pa mam 7km :OK: A tle bo tudi konzumacija, al je free? Kje točno bo to, ponavadi je blo tm u Vrbici... Popravljeno Avgust 19, 2005. Popravil DimmniBurek
PriVal Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 I'LL be there :OK: Mogoče pa bomo skurli kako gumo al pa dve tudi letos!!!! :kva2: Pr' nas U Bistrci je vedno odličn žuR!
Stric Burek Objavljeno Avgust 20, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2005 Kaj zdej? Ki bo kulku je reba pljačat?
Dolfe Objavljeno Avgust 21, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2005 Kaj zdej? Ki bo kulku je reba pljačat? ← Ja polno je treba plačat oz. poplačat(si mi še dolžen eno pijačo) :naughty:
Stric Burek Objavljeno Avgust 21, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2005 Seveda Doljfič, dobiš, sam trenutnu sm čist brez keša ej, nej še plaće :D Ma dobiš, če me vidš me pocukej za rokav- nje za čupo :afro1:
Stric Burek Objavljeno Avgust 21, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2005 Dej Dolfe, kaj bomo šli na panoramsko furo? Da ne bom lih sam sz 125ko!B) Pa še twj bratko gre zravn... Kaj pol bo tu u Vrbici? MOTOVILC povej še kako podrobnost, kam se bomo peljali, kake igre, kej zini če veš ;)
Dolfe Objavljeno Avgust 21, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2005 Dej Dolfe, kaj bomo šli na panoramsko furo? Da ne bom lih sam sz 125ko!B) Pa še twj bratko gre zravn... Kaj pol bo tu u Vrbici? MOTOVILC povej še kako podrobnost, kam se bomo peljali, kake igre, kej zini če veš ;) ← Ja midva z bratom že vadiva metanje mopeda v daljavo. :hooray:
MOTOVILC Objavljeno Avgust 22, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 (popravljeno) Kaj zdej? Ki bo kulku je reba pljačat? :nono: Bit je vendar druženje, ne pa zaslužkarstvo, :yea2: če bo ostalo za piknik al pa dva, pa tudi prav :yea1: Popravljeno Avgust 22, 2005. Popravil MOTOVILC
Stric Burek Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 Thats the spirit! Lepo to ja, še neki mi povedi Motowiuc, ki se bo začjla panoramska, pa kam se gre, če morda veš? Kaj se gre tudi kej čez mjejo? valda ne, a?
Bojč Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 Thats the spirit! Lepo to ja, še neki mi povedi Motowiuc, ki se bo začjla panoramska, pa kam se gre, če morda veš? Kaj se gre tudi kej čez mjejo? valda ne, a? ← Na Kwzljek čez Vrbico, pa čez Kutežovu domu
Stric Burek Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 Hehe, tu bo tu ja, nemamo usi krosk :OK:
MOTOVILC Objavljeno Avgust 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 Thats the spirit! Lepo to ja, še neki mi povedi Motowiuc, ki se bo začjla panoramska, pa kam se gre, če morda veš? Kaj se gre tudi kej čez mjejo? valda ne, a? ← Naj ostane presenečenje, tako boste prišli vsaj na borovničke :OK:
MOTOVILC Objavljeno Avgust 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 I'LL be there :OK: Mogoče pa bomo skurli kako gumo al pa dve tudi letos!!!! :kva2: Pr' nas U Bistrci je vedno odličn žuR! ← Something like that
kat Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 Če bom v domačih logih vas pridem pogledat s t malim :devil: , sam da je ne boste spridili :P
MOTOVILC Objavljeno Avgust 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 :? Je pa res, da bomo letos verjetno al pa sigurno imeli pomanjkanje deklin, ne vem kdo bo kelnaru, je blo pač plodno leto, ter je 7 boljših polovic pod vplivom bodočih mlajših članov :worship:
MOTOVILC Objavljeno Avgust 25, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 Ekkola tukaj je plakat z bolj podrobnimi informacijami :yea2:
feltna Objavljeno September 2, 2005 Opozori Objavljeno September 2, 2005 Danes pridem mal pogledat :OK: :yea2: . Jutri pa me žal ne bo :nono: :angry: .
Moto32 Objavljeno September 3, 2005 Opozori Objavljeno September 3, 2005 Kakšno mate pa kaj vreme tam na vašmu koncu? :? Pa prosm za kak hiter odgovor .) Bi pršu mal pogledat,sam v kako monsunsko deževje me pa lih ne vleče :P
Sanda7 Objavljeno September 3, 2005 Opozori Objavljeno September 3, 2005 sem bla včeraj borovničke so ble tko dobre da se bom glihkar odpravila nazaj,da še vožnjo ujamem
Dolfe Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 Pravkar prišel domov. Blo je fajn :yea2: glede na to da je včeraj zvečer nekaj časa padal dež.
Sanda7 Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 kar fajn je blo sploh čvapi in borovničke,sam vreme ga je sralo
Stric Burek Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 Blo je zakon, čudla me je nizka vstopnina za ne-motoriste, kar je tudi zakon! :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se