Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Hola!

Pravkar je bilo konec zadnjega treninga v Suzuki. Rezultati (prvi dve vrsti):

1. Rossi (Honda 4T)

2. Capirossi (Honda 2T)

3. Itoh (Honda 4T), wildcard

4. Checa (Yamaha 4T)

-----------------------

5. Biaggi (Yamaha 4T)

6. Katoh (Honda 2T)

7. Ryo (Suzuki 4T), wildcard

8. Jacque (Yamaha 2T)

Sicer pa je bil trening zelo zanimiv, padel je Rossi, padel je (spet) McCoy, a brez posledic, prehitevali so se kot norci, se posebej zadnji 10 minut treninga. Nove gume so prinesle skoraj neverjeten napredek, saj je bil lanski najslabsi cas za uvrstitev na dirko 2:13, letos pa 2:08 - PET sekund razlike!!!

Rossi je imel povprecno hitrost 169 kph, najvisjo pa 309,9 kph.

Skoraj ves cas je vodil Capirossi, sele cisto na koncu ga je prehitel Rossi. Zanimivo je se to, da Capirossi vozi lanski Rossijev motor. To bo se napeto!!! Komaj cakam jutrisnjo dirko - ceprav bo treba vstati "sredi noci"!!!

Urnik prenosov na Eurosportu:

SOBOTA:

6:30 do 9:00 Treningi MotoGP

13:15 do 14:15 posnetek treningov MotoGP.

NEDELJA (ah, kako zgodaj bo treba vstati!!!):

4:15 do 8:30 Dirka MotoGP

8:30 do 11:45 Posnetek dirke MotoGP

11:45 do 12:45 SBK dirka v Kyalami - prenos

12:45 do 14:00 Posnetek dirke MotoGP

23:45 do 1:15 Superbike in supersport dirka v Kyalami - posnetek

Kot vidite bo akcije do krova, saj je jutri tudi SBK dirka v Juzni Afriki. In hvalabogu nam ostane se popoldne za kaksno voznjico - ce bo le vreme!

Zelim vam obilo uzitkov pri gledanju in navijanju za vase najljubse.

LP suzuki

Popravil/a - suzuki on 06/04/2002 08:30:30

Objavljeno

WWWooowww..ta trening je bil najboljsi kar sem jih videl!

Ful je blo napeto do zadnjega,vsakih par sekund so se menjali za pole position.

Ze komaj cakam na jutrisnjo dirko, upam da bo enako napeta kot ta trening.

Zanimivo na danasnjem treningu je blo, da Yamaha in Suzuki nista bla tko pocasna kot na testiranjih.

Objavljeno

quote:

Zanimivo na danasnjem treningu je blo, da Yamaha in Suzuki nista bla tko pocasna kot na testiranjih.

Taktiziranja je konec ... pista čaka, pokali in $$$.$$$,- tud.

Pa ne okol govort !

Objavljeno

No jejži upam da zaj tudi gledate kak se 125 v mokrem kotajo.

Upam da se do kraljevskega razreda posuši.

Go in peace!

Objavljeno

Hola!

Gledamo, gledamo... nora scena, hladno, dez...

In kako se je koncala prva MotoGP dirka:

1. Rossi (Honda 4T)

2. Ryo (Suzuki 4T)

3. Checa (Yamaha 4T)

4. Itoh (Honda 4T)

5. Abe (Yamaha 4T)

6. Barros (Honda 2T)

7. Aoki (Proton 2T)

8. Laconi (Aprilia 4T)

9. Capirossi (Honda 2T)

10.Katoh (Honda 2T)

11.Harada (Honda 2T)

12.Hopkins (Yamaha 2T)

Vsi ostali so padli... in ze Laconi na 8. mestu je zaostal za en krog... Pokazala se je boljsa "voznost" 4T motorjev, ki nimajo tako "naspicene" moci kot 2Tji ampak moc prihaja bolj "mehko" (z izjemo Aprilije, ki ima prav s tem tezave).

Kot ljubitelj Suzukijev sem navdusen nad prikazanim, saj je Ryo vodil celo dirko do 5 krogov pred koncem in bi skoraj spet "osramotil" Hondo (zmagal na njenem domacem dirkaliscu kot je to ze naredil Abe z Yamaho). In to z motorckom, ki ga sploh se ne bi smelo biti, saj je Suzuki planiral vstop v 4T klaso sele naslednje leto. Svaka cast inzinirjem/razvijalcem Suzukija, da jim je uspel tale podvig! Upajmo, da bo zadeva tako letela tudi v suhem.

Vseeno skoda ker je bila dirka v dezju - upam pa, da ste vseeno uzivali, ce ne drugega vsaj v mega zvokih, saj je komentator (in bivsi dirkac) Randy Mamola na ciljni ravnini veckrat postavil mikrofon na ograjo.

Se naprej se imejte lepo in ne pozabite na SBK dirko ob 11:45!!!

Naslednji vikend pa je prenos 24 ur Le Mansa!!! TO! TO!

LP suzuki

Objavljeno

Rosi trijumfira v dežju!!! Kaj bo šele na suhem??

quote:Upajmo, da bo zadeva tako letela tudi v suhem. Bojim se, da nebo.

Accelerate 'till you see God ....then brake.

Objavljeno

Doctor je pa pokazo, dobesedno se norca dela, vozo je z glavo Suzuki, poglej zadnje kroge posebaj zadnjega, ko je rabo je odpelo, drugače pa ni forsiral, da ne bi po nepotrebnem zril. Ti povem, da je mel vse pod kontrolo in bi lahko vozil še hitreje, če bi bilo treba. Dosti bol nevaren je bil Gibernau, samo kot smo vidli, kak je če pretiravaš, je bilo pa lepo za videt ko je drsel ne, kapo dol.

Kot pa smo uspeli videt, je bogi Bijagi, še kar naprej preveč živčen.

Komaj čakam naslednje dirke!!!!!!!!!!!1

Go in peace!

Objavljeno

ma za zacetek ni bila slaba dirka.sound pa......ehehehehehe konnnnnnncno nekaj spodobnega (sorry fury)

-----

The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.

Objavljeno

Zmagali smo !!! !

Pa ne okol govort !

Objavljeno

No zmagal je pričakovani. Vse čestitke pa Suzukiju, ki je uspel v zelo kratkem času pripraviti tak dirkalnik, pa tudi Yamahi, saj ni veliko zaostajala kljub dokaj klasični 4-vrstni makini.

O zvokih pa ne bi, ker mi je šel komentator že na kurac

... matr sem pameten ...

Objavljeno

quote:

.sound pa......ehehehehehe konnnnnnncno nekaj spodobnega (sorry fury)

-----

Moram priznat,da sem pričakoval bolj divji zvok.........al je pa moja TV zanič......

Vsekakor pa neprimerljivo s prdenjem 2t-erjev.

Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo

Objavljeno

Sound je OK, probaj TV malo sfrizrat z gumbom za glasnost .

Pa ne okol govort !

Objavljeno

Krasna, tale Suzuka (in Suzuki z novo mašinco). Doslej me je v GP motil samo zvok, pa tudi tega so zdaj poštimal. Še mal pa skoraj ne bom več imel razloga gledati SBK. All in one, to mi deli!

Burn to be wild

Objavljeno

Kljub temu, da je bila prva dirka res zanimiva (k čemer je v veliki meri pripomogel tudi dež, oz. mokra steza), me je vseeno malo strah, da bo na naslednjih dirkah vse skupaj zgledalo tako, kot je za F1 napisal Desmo: 1. Rossi, vsi ostali loserji. Upam pa, da se vseeno motim, in da bodo Suzukiji in Yamahe pokazale vsaj malo več konkurenčnosti. Ker Ryo včeraj je sledil tempo, ampak vrašanje kaj bi bilo, če ne bi bilo mokre steze. No, upam na dolgo in predvsem zanimivo sezono!

Lojzi ma vas rad

Objavljeno

quote:

ma za zacetek ni bila slaba dirka.sound pa......ehehehehehe konnnnnnncno nekaj spodobnega (sorry fury)

Ma zvok two-smoke prdulj se mi je vedno dopadel. Seveda mi je bolj povšeči zvok inline 4-valjnih 4-taktnikov, zvok twinov pa mi enostavno ne gre v ušesa. Torej GP zvok "YESSS" zvok SBK "bljaksss"... (Okej, Ducatijevci me lahko zdaj povabite na pir...)

Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!

Objavljeno

quote:

povšeči zvok inline 4-valjnih 4-taktnikov

kot bi poslusal kavne mlincke

Objavljeno

quote:

quote:

...velikanske kavne mlinčke z menjalniki in dosti dodatne opreme...

Objavljeno

quote:

quote:

... al pa zobodravniško vrtalno mašino ...

hotschko

Objavljeno

quote:

quote:

quote:

... al pa zobodravniško vrtalno mašino ...

hotschko

...ki se veselo zatika v pacientovih ustih, upravlja pa jo močno sadističen zdravnik, ki veselo "pumpa" po pedalu za hitrost svedra... ...zvok popestrijo glasni vzkliki pacienta, špricanje krvi ter ustnih tekočin in vzdihi zdravnika, ki ob tem neznansko uživa... ..ahhh... ...čista poezija...

Objavljeno

pocakajmo na traktorje in njihov zvok

-----

Objavljeno

Meni pa situacija po Suzuki vseeno ni čisto jasna. Če ima Honda res 40 konjev prednosti pred ostalimi, kako da so bile razlike v časih tako majhne, še posebej v kvalifikacijah, ko je bilo suho. Vsaj na ravninah bi si moral Rossi pridelati več prednosti kot par desetink v dvominutnem krogu. Tako prednost bi verjetno imel že, če bi imel enak motor kot ostali. Še lani se je redko zgodilo, da bi bilo prvih osem kvalificiranih v eni sekundi.

Če je bila po testiranjih v Barceloni Aprilia označena kot tista, ki ima težave s kontroliranjem moči, potem zgleda isto velja za Hondo. Upam, da bo naslednja dirka suha in se bodo razmerja pokazala bolj realno.

PS

Fury, saj lahko tudi v SBK poslušaš Suzuki in Kawasaki kako lepo tulita. Sploh pa v tem lahko uživaš v SuperSport prvenstvu.

Bye

Desmo

Objavljeno

Tudi meni situacija po tejle dirki ni prevec jasna. Zelim si seveda, da so pri Suzukiju res naredili konkurencen motor (in tudi pri vseh ostalih, da bo zadeva zanimiva), ampak to bomo videli sele na "suhi" dirki, upam da ze na naslednji cez 14 dni v Juzni Afriki.

Tudi jest se bojim, da je Rossi peljal le toliko, da je zmagal in da bi lahko se hitreje, ce bi bilo treba...

Torej veselimo se naslednje dirke, po kateri bi nam lahko bilo jasno kaj vec...

LP suzuki

Objavljeno

A mogoče veste, katera moštva majo Akrapoviča gor? Se mi zdi, da sem ga vidu na Yamahi???!!

Drugače je pa (na žalost) po moje Suzuki na suhem še precej zadaj, tako da bomo vidl na naslednji dirki...

Lepe pozdrave vam pošilja

TOMY

Objavljeno

quote:

A mogoče veste, katera moštva majo Akrapoviča gor? Se mi zdi, da sem ga vidu na Yamahi???!!

...

TOMY

Po podatkih na Igorjevi strani nima se nobena MotoGP ekipa njegovega izpuha, navedeni so le SBK, AMA in Endurance ekipe, aja, pa KTM v Rallye... Razen ce je pozabil azurirat svoj page... kar je (meni) tezko verjetno.

LP suzuki

Objavljeno

quote:

Vsekakor ga ima Aprilia. Yamahe uporabljajo Termignoni. Sem pa gledal na TV intervju z Igorjem... Je nekako namignil, da hočejo vse firme tudi dosti denarja in da izpuhi niso vedno od firme, katere ime je na njih napisano... ????

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!