motoristek Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Jaz sem šel ob cca 18.30 tam mim, je blo avtov & ljudi ko dreka, pa vrsta tam pred štarcuno 1km dolga. :slap: Da bi bil sneg :eek: , ne tega zihr ni blo.. :grrr ← Jaz sem šel ob cca 15.30h in je deževalo, ko sam :devil: pa mrzlo je bilo :alien1: gužva pa taka kot jo opisuješ. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 včeraj okoli 7h zvečer, cesta prazna ((razen 2 tovornjakov)) ... prvič mimo Trojan z dokaj enakomerno hitrostjo!!! :OK: krofi :BUA: , gibanice :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 včeraj okoli 7h zvečer, cesta prazna ((razen 2 tovornjakov)) ... prvič mimo Trojan z dokaj enakomerno hitrostjo!!! :OK: ← Dober filing, a? :yea2: Ampak je pa treba še vseeno precej previdn bit pri oštariji, ker kakšen oča s klobukom na piskru pa s polnim trebuščkom krofov lahko zelo počasi s parkirišča na cesto zapelje. :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Krofi grejo v večna lovišča! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Krofi grejo v večna lovišča! ← :blink: Zakaj že? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se