joe1 Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 in jst mam eno rossijevo yamaho m1 je pa res da je lanski model mam jo pa, ce je kdo zainteresiran, jo prodam za sitne pare ker je moji punci na pot ker nima kje picikl parkirat
VmasIna Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 nema više, stran en obstaja :grrr :grrr :grrr Kolikor vem je Honda pred časom izdala podoben motor onemu kot vozi v MotoGP, prirejen za navadne smrtnike, ki imajo preveč denarja; kej druga pa se že ne da dobiti.
Stric Burek Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 Kako ma lahko Duce 999 1000kubikov? :lol1: Ah oboje je nateg da kr res ni
seby Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 Kako ma lahko Duce 999 1000kubikov? :lol1: Ah oboje je nateg da kr res ni ← ma ne razumes... so naredili tunning in ma zdaj 1 kubik vec :slap:
jose Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 A se da dobit kej popusta, za tiste ki vozimo Yamaho :hmm: :slap: ← :yes: 5 % na gotovino :whistle:
salsa Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 Mi bi kr zaarali tale moped, bo drugo sezono ok, čeprav bo 1 leto star!!! :yes: :D :yes:
zviz Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 Obstaja pa v naši državi Yamaha 500 GP (ne vem katera je bila njegova projektna oznaka) iz leta 84 če se ne motim, katero je vozil team mate od Schwantza tisto leto ko je Schwantz osvojil naslov. Motor je bil pred davnimi leti razstavljen na nekem sejmu v Beogradu, pred tem pa so mu tovarniški mehaniki izrezali kos motorja - bloka, da bi se zavarovali pred morebitno krajo. Seveda tud to na tem območju sveta ni ustavilo sladokuscev...
zviz Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 Obstaja pa v naši državi Yamaha 500 GP (ne vem katera je bila njegova projektna oznaka) iz leta 84 če se ne motim, katero je vozil team mate od Schwantza tisto leto ko je Schwantz osvojil naslov. Motor je bil pred davnimi leti razstavljen na nekem sejmu v Beogradu, pred tem pa so mu tovarniški mehaniki izrezali kos motorja - bloka, da bi se zavarovali pred morebitno krajo. Seveda tud to na tem območju sveta ni ustavilo sladokuscev... ← Sem butl! 1988 in ne Swantz ampak Rainey, ampak tistga leta ni bil prvak. SOOORRY!
J`MavrO Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 ... predrago :blink: lp; Jernej
BONO Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 Hehe, kera natega. Fantje, dirkalnih mopedou, ki se vozjo na svetovnem prvenstvu, vsaj teh tovarniških: NIKJER NI MOŽNO KUPITI, Kaj šele, da bi jo kr v Sloveniji prodajal :lol: :lol1: :lol1: ← Nisem čisto prepričan! Ducati je že prodal dirkalnik desmosedici letnik 2003 v Nemčijo. Vir:PS
salsa Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 V Sloveniji je Yamaha 500 v modrih barvah, ki jo je vozil Sarron!!! Skrivnostno je izginila na Grobniku po dirki, ko je bila razstavljena na ogled. Čez motor so že pred tem japončki iz varnostnih razlogov sfrezali kar veliko luknjo in s tem uničili motor. Baje, da stroj že laufa, so ga naši mojstri popravl.....
DESMOSEIDICI Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 sam prva stran te teme je pa najbolj zabita kar sm jih kdaj vidu na tem forumu
Terminator Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Ja, po vsaki dirki Yamaha naskrivaj proda motor in ta se potem "dila" na trgu second hand ... servisira vam ga pa lahko vsak pooblaščen serviser za Yamaho ,Hondo, Kawasali ali Suzuki (samo ,da je japonc)! Gor pašejo batni obročki od Honde (ker je Rossi tehnikom naročil, naj prekopirajo "stare" od Honde. Barva je po levi strani malo podrajsana verjetno, ker na treningu ni šlo vse BP. Motor ima gor še prve gume in v mašini zamenjano olje po dirki - po želji pa dodajo še Rossijevo levo rokavico in škorenj (on si je levo rokavico in škorenj kupil novo, ker ne mara podrsanega ledra nosit). Motor je v garanciji 2 leti ali do najvišje dosežene hitrosti 320 km/h. Jamstvo velja samo za nekatere piste, med njimi je tudi Mobikrog. Mladim talentom (16 let stari vozniki) so pripravljeni tudi sponzorirat bencin in gume za prvo sezono na cesti... ← :lol1:
JMatic Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 ja, pa akrapovic je mel tut nekaj casa doma Rossijev dirkalnik....pol je pa mogu hondo poklicat da so ga odpeljal ker jim je dren delou v delavnici.... :grim :grim dejte fantje no ke mate pamet .... :eek:
jose Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 dejte fantje no ke mate pamet .... :eek: ← muca popapala...grem nazaj v šolske klopi :book: :closedeyes:
SiR Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 sam prva stran te teme je pa najbolj zabita kar sm jih kdaj vidu na tem forumu ← Sine, si ti kdaj bral svoje objave mogoče?
Schmid87 Objavljeno September 2, 2005 Opozori Objavljeno September 2, 2005 Sine, si ti kdaj bral svoje objave mogoče? ← :worship: OWNED :worship:
Ski_Fanatic Objavljeno September 2, 2005 Opozori Objavljeno September 2, 2005 :slap: :wacko: :doze: :blink: :hmm: :whistle: :photo:
moto rider Objavljeno September 2, 2005 Opozori Objavljeno September 2, 2005 Nisem bral nazaj, kaj ste se tukaj pogovarjali, a vseeno. Verjetno nekaj o Rossiju?! Po tazadnji dirki v Brnu, me je žena zopet stolkla kakor kanto!... "A zakaj"? Zato, ker nisem za "mulca" navijal! P...a mu... V bistvu pa sploh ne rabi podpore, ker je tako dober! Če še tega nebi priznal, bi me pa džozelna čez prag! Jebiga! "Tko'j p'r nas"...
DESMOSEIDICI Objavljeno September 2, 2005 Opozori Objavljeno September 2, 2005 Sine, si ti kdaj bral svoje objave mogoče? ← :D ja res si mi kajlo spustu p.s.aja nism ne ker mi dol visi ker je pol foruma itak mau... komi cakam Motegi
ToneR Objavljeno September 2, 2005 Opozori Objavljeno September 2, 2005 V Sloveniji je Yamaha 500 v modrih barvah, ki jo je vozil Sarron!!! Skrivnostno je izginila na Grobniku po dirki, ko je bila razstavljena na ogled. ← Sem ze veckrat slisal za to teorijo ...? Ropotala pa naj bi po Dolenjskem koncu??? Kaj je v vsem tem res, je pa veliko vprasanje?? Ampak, v bivsi Jugi ni nic nemogocega, Torej ...
SiR Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Nisem bral nazaj, kaj ste se tukaj pogovarjali, a vseeno. Verjetno nekaj o Rossiju?! Po tazadnji dirki v Brnu, me je žena zopet stolkla kakor kanto!... "A zakaj"? Zato, ker nisem za "mulca" navijal! P...a mu... V bistvu pa sploh ne rabi podpore, ker je tako dober! Če še tega nebi priznal, bi me pa džozelna čez prag! Jebiga! "Tko'j p'r nas"... ← V bistvu si totalno falil temo ... :(
eMBe Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 (popravljeno) mal :topic: ampak na hrvaškem moto zboru sm vidu Šwanca Kevina :grim :lol1: :lol1: :lol1: al pa so mu spizdl sam motor :hmm: Popravljeno September 5, 2005. Popravil advokat
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se