Draksler Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 ma da vidimo jst grem v petek gor pa da vidimo to zadevo... pa upam da je kak kamp za prespat.... :yea1: :OK: ← Upanja ne rabiš, ker je kampov kr neki! Brez skrbi - gor je vse!
Fius Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 jst grem dans, če nebo slab vreme
siks Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 jst grem dans, če nebo slab vreme ← vceraj bil slučajno tam! noooorrrrooooooooo! tolk še folka na enem mestu nikol nisem vido, ko zdej samo HDjev! okrog jezera samo motorji!!!! kljub temu ni izgredov, vse poteka disciplinirano! lahko ješ, piješ, kampiraš, gledaš, tut šlataš, slikaš,..... samo je pa fajn če maš HD! js s svojo yamaho nekak nisem paso v skupino! lp 6 :yea2: :OK:
Fius Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 ma jst s svojo yamaho tud verjetn ne, pa kaj češ
Draksler Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 vceraj bil slučajno tam! noooorrrrooooooooo! tolk še folka na enem mestu nikol nisem vido, ko zdej samo HDjev! okrog jezera samo motorji!!!! kljub temu ni izgredov, vse poteka disciplinirano! lahko ješ, piješ, kampiraš, gledaš, tut šlataš, slikaš,..... samo je pa fajn če maš HD! js s svojo yamaho nekak nisem paso v skupino! lp 6 :yea2: :OK: ← Brez kompleksov - če nimaš HD še ne pomen, da jih ne smeš gledat! Problemov pa ne boš imel nobenih - gneča je pa huda! Preverjeno! LP Mare
Draksler Objavljeno September 10, 2005 Opozori Objavljeno September 10, 2005 HD letnik 1928 - bil je naprodaj za skromnih 38 900 EUR! Gneča - po moji oceni je bilo manj motoristov, kot prejšnja leta pa še vedno ogromno! Predelave motorjev - ena lepša od druge. O cenah pa nebi - letijo v nebo.... Osebno zeloo zadovoljen :yea1:
Draksler Objavljeno September 10, 2005 Opozori Objavljeno September 10, 2005 Zame najlepši - kolesa, so izvedena, kot kroglični ležaji - ni mi pa jasno, kako je na zadnjem kolesu narejen pogon!!!! :whistle: :OK: :OK: :OK:
Draksler Objavljeno September 10, 2005 Opozori Objavljeno September 10, 2005 Gužva na vsakem koraku! Plesačice .... :grim :grim
Draksler Objavljeno September 10, 2005 Opozori Objavljeno September 10, 2005 Štirikolesnik, ki bi ga takoj parkiral poleg moje Yamahe..... BMW motor! :OK: :yea1:
APAČI Objavljeno September 11, 2005 Opozori Objavljeno September 11, 2005 Vsako leto sem se odpravljal na hd meeting in letos mi je uspelo :OK: , prava Amerika bi lahk reku štantov pa tolk, da se ti gravža! :grim
krca25 Objavljeno September 11, 2005 Opozori Objavljeno September 11, 2005 Temu se pa lahko rece moto zbor.Toliko motorjev, usnja,predelav,burn outov se nisem videl.Celo pot okrog jezera svojga motorja sploh nisem slisal(fzs 1000 z wingsom) tako da sem moral cel cas gledati obratometer, ce se sploh laufa.Bila sva samo en dan kar pa je definitivni premalo , ce hoces sploh kaj videt.Drugo leto greva ziher za 2 ali 3 dni. Njihov prufstant za merjenje moci motorja.
krca25 Objavljeno September 11, 2005 Opozori Objavljeno September 11, 2005 Pa se burnout. In se nekaj predelav.
krca25 Objavljeno September 11, 2005 Opozori Objavljeno September 11, 2005 ... Se ena modifikacija celade. Gneca.
Draksler Objavljeno September 11, 2005 Opozori Objavljeno September 11, 2005 Ime, ki bi mu pristajalo: BLUE SKAY! :worship: Kolo v drugačni embalaži!
Draksler Objavljeno September 11, 2005 Opozori Objavljeno September 11, 2005 In še malo morje ostalih predelav, ki jemljejo dih in praznijo denarnico!!! Skratka - zbor tako blizu nas s toliko vsebine in dogajanja! Z eno besedo fantazija za oči in dušo! LP Mare
kađiva Objavljeno September 11, 2005 Opozori Objavljeno September 11, 2005 (popravljeno) popolnoma se strinjam z vsem napisanim :OK: ...včeraj sem bil spet gor že tretjič ta teden :P ...in bilo je res hudo! :afro1: ... ...najbolj me čudi dejstvo,da je tako blizu SLO pa tako malo nas je bilo slovencev... vsekakor drug let obvezno s šotorom gor :grim Popravljeno September 11, 2005. Popravil cagiva
JerryTDM Objavljeno September 11, 2005 Opozori Objavljeno September 11, 2005 popolnoma se strinjam z vsem napisanim :OK: ...najbolj me čudi dejstvo,da je tako blizu SLO pa tako malo nas je bilo slovencev ← Slovencev dost, samo najditi jih je teško med to gužvo :eek:
jakATV Objavljeno September 11, 2005 Opozori Objavljeno September 11, 2005 Ta teden 2 x na obisku.Tudi sam sem imel občutek,da je letos malo manj obiska,čeprav je bila gužva!
vulcan Objavljeno September 11, 2005 Opozori Objavljeno September 11, 2005 Bili gor, bila zelo velika guzva. Vreme je kr zdrzalo. :OK: Vozili Buella 12 fula majhen, okreten na mestu se tresoc motor. :D Je pa bil gor tudi Ulysses pa moram rect, da kr zgleda, da mo salterji so pa cisto mimo. Zgledajo kot na kaksnem slabem kitajskem skuterju. :BUA: Drugo leto bomo spet sli.
raubritter Objavljeno September 11, 2005 Opozori Objavljeno September 11, 2005 tut letos sem šu gor mav pofirbcat,se mi zdi da ni blo tolk motorjev kot leta prej,slovencov sem vidu kar nekaj,zanimiv mi je stat tam ob cesti in gledat kva vse se voz mim,kva se iz motorja da nardit ,za pogledat res zanimiv,zvečer nisem biv,ker sem skoču še v kočevje,cene normalne za EU. ja drug let bom spet šu firpcat :yea1: :yea1:
uki2804 Objavljeno September 11, 2005 Opozori Objavljeno September 11, 2005 Bli gor od petka do dons blo zakon, vreme je zdrzalo kjub slabi napovedi. Pa se par slik:
peter1 Objavljeno September 11, 2005 Opozori Objavljeno September 11, 2005 javascript:emoticon(':OK:') smilie[attachmentid=49380) Bilo je super::::::::::::::še vreme je bilo OK,.................. javascript:emoticon(':fight2:') smilie MALLLLLLOOOOOOO.................SLOVENCEV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!javascript:emoticon(':yea1:') smiliejavascript:emoticon(':lol1:') smilie
peter1 Objavljeno September 11, 2005 Opozori Objavljeno September 11, 2005 še ena slikjavascript:emoticon(':grim') smiliea HD..........
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se