Zdrawc Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 stari najbol da prides v ratece pa bova kaj spila zjutraj pa ogledalce pa da vidva kdo je bol spocit !!!! .) ← Lahk tudi v Brdih najprej :beer1: pol pa :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jager Objavljeno Oktober 5, 2005 Deli Objavljeno Oktober 5, 2005 Šezdej si nism na jasnem a zbor je al ga ni :cry: Pa kak programček pa te zadeve bi prosu če slučajno je :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge- Objavljeno Oktober 5, 2005 Deli Objavljeno Oktober 5, 2005 Šezdej si nism na jasnem a zbor je al ga ni :cry: Pa kak programček pa te zadeve bi prosu če slučajno je :worship: ← kr se tiče same zadeušne, sigurn je 8.10. :OK: :naughty: kua je pa na programi :hmm: po moje standard - žganjekuha, žganjekuha in r`n`r! :worship: :yea2: :yea1: :kva2: pa tud kak pjrčk al pa dva padeta :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@to Objavljeno Oktober 5, 2005 Deli Objavljeno Oktober 5, 2005 A lohk zvemo še kje bo ta zbor? Staaaro lokacijo poznam, ampak tam naj ne bi blo več... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Oktober 5, 2005 Deli Objavljeno Oktober 5, 2005 A lohk zvemo še kje bo ta zbor? Staaaro lokacijo poznam, ampak tam naj ne bi blo več... ← kva pol nben n ve kje bo zbor :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@to Objavljeno Oktober 5, 2005 Deli Objavljeno Oktober 5, 2005 kva pol nben n ve kje bo zbor :OK: ← A to, da nobeden ne ve kje bo, je zate :OK: ?? Očitno da res ne, alpa nočjo povedat :hmm: :unsure: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kölm Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 (popravljeno) Kuga zde a bo, al na bo?!?! A lhk pride vsak, al samo "The Chosen Ones"? ČE bo kje natanko bo :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? Popravljeno Oktober 6, 2005. Popravil Kölm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 A je al ni ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 9, 2005 Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 a je blo al ni?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 9, 2005 Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 danes smo mele motovile zbor v brdah .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 9, 2005 Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 danes smo mele motovile zbor v brdah .) ← kakšna fotka :photo: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Oktober 9, 2005 Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 IN?...je kdo bil...(ne na motovilah)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Oktober 9, 2005 Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 daj res č ma kdo fotke naj da gor :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moto32 Objavljeno Oktober 9, 2005 Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 Tale zbor v Brdih je bil pa ocitno le za izbrance al pa ga sploh ni blo,k noben nc ne ve... :? :BUA: :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 Tale zbor v Brdih je bil pa ocitno le za izbrance al pa ga sploh ni blo,k noben nc ne ve... :? :BUA: :zzz: ← Je pa tako, če hočejo imeti zbor za izbrance, ga pa naj imajo! Pa kaj se je tukaj za sekirati? Se pa peljemo drugam, ne? LP Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@to Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 Tale zbor v Brdih je bil pa ocitno le za izbrance al pa ga sploh ni blo,k noben nc ne ve... :? :BUA: :zzz: ← Podpisujem! :angry: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matheo Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 Če sem jaz izbranec, potem hura za mene! :naughty: Sem bil in ni bilo samo za izbrane goste! Blo bolj malo motorov in motoristov, povečini iz Avstrije in Italije! Slike sledijo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 ostanki slo "neposlušne" MC scene ! škoda ! :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 ostanki slo "neposlušne" MC scene ! škoda ! :angry2: ← Kako prosim? Mislim, da se motiš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moto32 Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 Blo bolj malo motorov in motoristov, povečini iz Avstrije in Italije! ← A je to kaj čudnga pr takih informacijah... :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 Brda so bila poleg Žiri, Keopatre, Postojne...najboljši zbor...po letošnjem letu ostaja le še en...žalostno kam nas je pripeljala ta skomercializiranost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marx Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 Do lani sem bil kar nekaj let stalni gost zbora v Brdih.Ni bilo brez Brd zaključka sezone.Počasi pa jim je zmanjkovalo idej.Lansko leto sem se odločil in šel v soboto pa čeprav me je dež pral iz Novega mesta pa do dol.In doli?????'Živa beda.Da bi vsaj popil eno pivce po tolikšni poti.Brez 5000jurjev sploh ni šlo.Mislim da je zbor bil le bleda senca ali pa še to ne.Žalost. :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 brda so bila včasih za slo sceno nekaj takega (soft) kot elefantentreffen za EU sceno. kot reden obiskovalec brd pred leti sem prešatal na ET - predlagam ostalim tudi :OK: sicer pa, če nočejo obiska, zakaj bi se jebal v slabem vremenu. sem šel peš ven pa je bilo isto kot včasih v brdih - spomnim se nič :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jalovec Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 a je bil a ni bil :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 a je bil a ni bil :? ← če sprašuješ pol si že en pozer ne pa VIP motorist, tisti so zgleda vedli kdaj in kje je :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se