lina Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 po čem pa si plačaš pivo na ET? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 po čem pa si plačaš pivo na ET? ← po ej stari čuj ti...............WAS?!?!?!?!?! :eek: ne ne piva se ne pije, pri - 15 še mene v roke zebe, kuhano najslabšo rdeče nemško vino rules :OK: - NOT!!!!!!!! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 Sem mislna,da ga kuhajo...kot Poljaki. .) Predvsem sem ciljala na zbore na sploh- izven SLO...pa ne na balkanu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 29, 2006 Deli Objavljeno September 29, 2006 Alora kako je letos s/z Brdi :hmm: sem slišal nakaj okoli howorit, da bi nej blo naslednji konc tedna :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 29, 2006 Deli Objavljeno September 29, 2006 hja, grozdje so nekateri že začeli pobirat ! tako da vino bo ! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 29, 2006 Deli Objavljeno September 29, 2006 men je tud neki na uha prišlo sam baje je samo za povabljene :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nowfak Objavljeno September 29, 2006 Deli Objavljeno September 29, 2006 men je tud neki na uha prišlo sam baje je samo za povabljene :? Sej se povabmo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno September 29, 2006 Deli Objavljeno September 29, 2006 Kukr sem zvedu,so na Hvaru ene flajre talal. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andi1 Objavljeno September 29, 2006 Deli Objavljeno September 29, 2006 Se spomnim, pred leti je bil zbor v Brdih zakon. Sem prišel že v petek zjutraj, sem pomagal rezati čebulo za golaž, itd. :) Kaj pa danes, nihče nič ne ve, fantje iz Brd nič ne sporočijo??? :angry2: Zakaj pa imamo forum? Lepo prosim za info, kje, kdaj, kako, itd. A fantje, ki to organizirajo, ne berejo foruma?? :cry: Z velikim veseljem bi prišel že v petek dopoldan, sem pripravljen pomagati pri delu. Lep pozdrav, Andi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 30, 2006 Deli Objavljeno September 30, 2006 Se spomnim, pred leti je bil zbor v Brdih zakon. Sem prišel že v petek zjutraj, sem pomagal rezati čebulo za golaž, itd. :) Kaj pa danes, nihče nič ne ve, fantje iz Brd nič ne sporočijo??? ... Folk se je preveč pritoževal zaradi nohtov v golažu in zdaj so fantje iz Brd previdno tiho. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 30, 2006 Deli Objavljeno September 30, 2006 Folk se je preveč pritoževal zaradi nohtov v golažu in zdaj so fantje iz Brd previdno tiho. :krneki: :grim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno September 30, 2006 Deli Objavljeno September 30, 2006 Alora kako je letos s/z Brdi :hmm: sem slišal nakaj okoli howorit, da bi nej blo naslednji konc tedna :? jep neki bo vsopnina baje da bo 25eu pol pa ješ in piješ kolkr upaš :ninja: mislm d lohk pride usak sam za sigurn bom prašu sodelavca k je v tem klubu...... več v ponedeljek :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andi1 Objavljeno September 30, 2006 Deli Objavljeno September 30, 2006 Folk se je preveč pritoževal zaradi nohtov v golažu in zdaj so fantje iz Brd previdno tiho. :krneki: HAHA :kva2: To se je zgodilo le prvič, potem so mi dali rokavice, pa pritožb ni bilo več. Veliko pa jih je golaž tudi hvalilo, predvsem jim je bil všeč malce eksotičen okus :eek: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 (popravljeno) vabilo :OK: Popravljeno Oktober 2, 2006. Popravil MOTOVILC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 jep neki bo vsopnina baje da bo 25eu pol pa ješ in piješ kolkr upaš :ninja: mislm d lohk pride usak sam za sigurn bom prašu sodelavca k je v tem klubu...... več v ponedeljek :whistle: a daš 6k in ga nalivaš za 12k al kaj? Pa futr tudi al bo treba posebi financirat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 a daš 6k in ga nalivaš za 12k al kaj? Pa futr tudi al bo treba posebi financirat? Za 6k = All-in :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 Se že pripravljam. :beer1: Upam da vreme bo! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 zanimivo :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nowfak Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 zanimivo :hmm: :grim Sam ne vem če bom konzulmirow 25 € :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Oktober 3, 2006 Deli Objavljeno Oktober 3, 2006 (popravljeno) a daš 6k in ga nalivaš za 12k al kaj? Pa futr tudi al bo treba posebi financirat? po čem pa ti sklepaš da mi fotr financira a :hmm: Popravljeno Oktober 3, 2006. Popravil Miha Z. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 3, 2006 Deli Objavljeno Oktober 3, 2006 futr = krma = hrana fotr = stari = ata = oče :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Oktober 3, 2006 Deli Objavljeno Oktober 3, 2006 po čem pa ti sklepaš da mi fotr financira a :hmm: Ne vem! Ugibam. :lol1: Ker vidim, da si en požeruh in še pijanc povrh... pa kdo bo to sam financiral? :eek: Jaz imam sponzorja za to tko, da nekak preživim od zbora do zbora. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 3, 2006 Deli Objavljeno Oktober 3, 2006 Jaz imam sponzorja za to tko, da nekak preživim od zbora do zbora. imaš kakšnega viška, tudi jaz bi :grim :blink: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Oktober 3, 2006 Deli Objavljeno Oktober 3, 2006 :eek: Viška? :nono: Ma za kak pir bom že dal če je kriza. A boš ti dal za čevapčiče? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Oktober 3, 2006 Deli Objavljeno Oktober 3, 2006 (popravljeno) Ne vem! Ugibam. :lol1: Ker vidim, da si en požeruh in še pijanc povrh... pa kdo bo to sam financiral? :eek: Jaz imam sponzorja za to tko, da nekak preživim od zbora do zbora. no nisi uganil...... :grrr :P na zdej sem pa še požeruh in še pijanc kaj :hmm: a se res tako vidi al kaj :? kdo ti pa sponzorira kaj ??babica al dedek:naughty: :lol1: al kr honda..... PS: a nismo že mal :topic: :? pa še škrt si da ne daš niti za en pir. :BUA: niti naši Tati k je tko fajn punca ... :huh: Popravljeno Oktober 3, 2006. Popravil Miha Z. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se