gidl Objavljeno April 9, 2002 Opozori Objavljeno April 9, 2002 Nasi motocross trenerji? Popravil/a - Ice on 10/04/2002 09:33:31
gidl Objavljeno April 9, 2002 Avtor Opozori Objavljeno April 9, 2002 quote: Nasi motocross trenerji? Zanima me ce kdo pozna kaksnega Motocross trenerja?
Leteči Objavljeno April 9, 2002 Opozori Objavljeno April 9, 2002 quote: Zanima me ce kdo pozna kaksnega Motocross trenerja? Recimo: -Jani Sitar je do nedavnega treniral(Roman Jelen je treniral z njim in poglejte kam je prilezel), ne vem ali se še s tem ukvarja, -Juhant (vsaj mislim da se tako piše) -Predan iz Maribora je mel včasih Korošaka čez, Če ne pozabimo vseh očetov trenerjev ki v ta zanimiv šport uvajajo svoje sinove.Eden ki najbolj pade v oko je Alojz Fortuna. Po mojem se bo pa tud Kragelj kmalu začel s tem poslom ukvarjat ker mislim da gre njegova kariera le še navzdol (ne me narobe razumet, fant je bil klasa in v SLO lani še ni imel konkurence) Shit happens, unfortunetly all the time! Leteči
Mr. foggy Objavljeno April 10, 2002 Opozori Objavljeno April 10, 2002 Kot prvo zanimiva tema!!! Moje osebne izkušnje s trenerji so k****. npr. Sitar samo prazni žepe saj me je en teden treniral pa je foter tak drago placal da je kr hudo!!! Drugače sem pa bil čisti samouk ker če imaš malo talenta in bikova jajca ti uspe ker ko prides tako daleč da začneš tekmovat ti tak vse povejo sotekmovalci če jih poznaš in si v dobrem odnosu ČE IMASTE BOLJ SUHE ŽEPE SI TRENERJA NAJAMITE SAMO ZA OSNOVE(predvsem skoki) Poleg teh naštetih pi še ti mogoče gajser za druge pa jaz tud ne vem. BTW:KRAGELJ ŠE VEDNO NIMA KONKURENCE PRI NAS!!! speed man
Leteči Objavljeno April 11, 2002 Opozori Objavljeno April 11, 2002 quote: Kot prvo zanimiva tema!!! Moje osebne izkušnje s trenerji so k****. npr. Sitar samo prazni žepe saj me je en teden treniral pa je foter tak drago placal da je kr hudo!!! Drugače sem pa bil čisti samouk ker če imaš malo talenta in bikova jajca ti uspe ker ko prides tako daleč da začneš tekmovat ti tak vse povejo sotekmovalci če jih poznaš in si v dobrem odnosu ČE IMASTE BOLJ SUHE ŽEPE SI TRENERJA NAJAMITE SAMO ZA OSNOVE(predvsem skoki) Poleg teh naštetih pi še ti mogoče gajser za druge pa jaz tud ne vem. BTW:KRAGELJ ŠE VEDNO NIMA KONKURENCE PRI NAS!!! Kok pa Jani računa za recimo en teden, mesec? Kragelj pri nas nima konkurence ampak ko pa pride na svetovno sceno je pa bolj podn kot ne.Če bi postavu skup Kraglja in Jelena stavim da Kragelj nima kej praskat proti njemu ker bi ga skoz v auspuh gledal. LP Leteči
Furioso Objavljeno April 11, 2002 Opozori Objavljeno April 11, 2002 Možetu je lani menda Kampuš kar dosti pomagal... Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
Mr. foggy Objavljeno April 11, 2002 Opozori Objavljeno April 11, 2002 quote: Kok pa Jani računa za recimo en teden, mesec? Kragelj pri nas nima konkurence ampak ko pa pride na svetovno sceno je pa bolj podn kot ne.Če bi postavu skup Kraglja in Jelena stavim da Kragelj nima kej praskat proti njemu ker bi ga skoz v auspuh gledal. LP Leteči Nikol nisem fotra vpraso ampak mislim da ma nekje 2,5čuka na uro!!!Ne me drzat za besedo!!! Kaj se tiče Kraglja je sledeče, da nikoli ne more prit v formo ker ga vedno neka poškodba zaj*** ampak kolk se meni zdi je Jelen življenski formi in seveda boljši od Kraglja AMPAK POČAKAJMO ŠE DVE LETI DA MOŽE NA SCENO STOPI!!! potem pa bosta Kagelj in Jelen v uspuh gledala speed man
Leteči Objavljeno April 11, 2002 Opozori Objavljeno April 11, 2002 Dvomim! Itak se je najbolj splačalo na dirke hodit ko sta se Jelen in Kern med sabo dajala (to so bli časi),si imel vedno kaj videt. Pol se je pa kmalu končalo ko se je Kern polomu v Semiču ko sta se z Romanom zajebavala in neko smreko ob progi med skokom tolkla.Ga je pa dol potegnilo in je ruknu kot zmaj, zatem so se problemi pa le še stopnjeval. Res ga je bilo škoda! LP Leteči
Mr. foggy Objavljeno April 11, 2002 Opozori Objavljeno April 11, 2002 Pa saj v 125 so hudi boji!!! Med Možetom pa Edrom!!! zdaj ko se bo pa Korošak prišo te se bojo pa tak "poklali"!!! Samo Može ma bikova jajca in mislim da jima bo pobegnil!!! Kaj se pa tiče 250ccm je pa tak brezveze gledat ker se vsak za sebe vozi (ni konkurence)!!! Škoda da je Kampuš končal!!! V 85ccm pa Irt ne bi imel niti ene zmage če bi jaz ostal!!!! speed man
Leteči Objavljeno April 11, 2002 Opozori Objavljeno April 11, 2002 quote: V 85ccm pa Irt ne bi imel niti ene zmage če bi jaz ostal!!!! Opa to je bla pa težka izjava! Zdej me pa firbc matra kdo si ti, a si vozu državno al kaj ker jaz imam ene par kolegov ki vozijo oziroma so vozil. LP Leteči
Leteči Objavljeno April 11, 2002 Opozori Objavljeno April 11, 2002 quote: V 85ccm pa Irt ne bi imel niti ene zmage če bi jaz ostal!!!! Opa to je bla pa težka izjava! Zdej me pa firbc matra kdo si ti, a si vozu državno al kaj ker jaz imam ene par kolegov ki vozijo oziroma so vozil. LP Leteči
U^F^O Objavljeno April 11, 2002 Opozori Objavljeno April 11, 2002 Ehh ce mas dostiii kesa in ti ga ni skoda nabavis treneja (kar se mi zdi totalno brezveze). Pač opazuješ ljudi ki obvladajo, poskušaš ponavlajt za njimi. Moje mnenje je še zmeri da so samouki najboljši! NoFear
Mr. foggy Objavljeno April 12, 2002 Opozori Objavljeno April 12, 2002 quote: quote: V 85ccm pa Irt ne bi imel niti ene zmage če bi jaz ostal!!!! Opa to je bla pa težka izjava! Zdej me pa firbc matra kdo si ti, a si vozu državno al kaj ker jaz imam ene par kolegov ki vozijo oziroma so vozil. Malo sem se heco!!! Drugace sem pa vozo pred leti DP 65 pa nisem vedo zakaj mi proti koncu vedno lufta zmanjka zato sem sel pelat amatersko 85 tam sem pelal dve dirki (brez konkurence) potem pa sem se sel pozanimat k zdravniku kaj je z mano narobe pa so ugotovili(astma in prepoved nadaljevanja s tem športom)-LIFE IS SHIT!!! LP Leteči speed man Popravil/a - lsabol dne 12/04/2002 ob 09:29:38
hard Objavljeno April 24, 2002 Opozori Objavljeno April 24, 2002 Nazadnje sem gledal Aleša Zajca k je enga pobčka treniral pa mi je bil njegov pristop maksimalno všeč.Mislim da je dost bol realen trener kot Sitar. Ja Jaka je pa zakon
teycka1 Objavljeno April 29, 2002 Opozori Objavljeno April 29, 2002 Ampak Kern je pa čist ql trener! Sej vidte, kaj je vse naredu! Nastrana je do državnga prvaka prpelu v 85 ccm lansko leto, pa če bo mel srečo (k jo bo po moje mel, sej je ful dobr), mu bo letos pr 125 ccm spet ratal! in to po zaslugi Sebastjana Kerna!! No čeprov je on sam (Nastran) bil tok dobr, da je zmagu, ampak brez Kerna bi blo težko! Pa ne zdej mislt, da k sm ženska, se pa ne spoznam na motocross! To sploh ni res!Ravn Nastran me je navdušu za motocross! no sej zdej to sploh ni važn! no lepo se mejte pa uživite pa odpište!! boardgirl
Mr. foggy Objavljeno April 29, 2002 Opozori Objavljeno April 29, 2002 Ej Kampuš tud ni slab trener glej kam je Možeta spravo (da nima konkurence)!!! Osebno mi gre Kern ful na jetra (ful športnik pa to s pivom v roki pa z "šteko" cigaretov). speed man
mbolsec Objavljeno Maj 8, 2002 Opozori Objavljeno Maj 8, 2002 NAJBOLJŠI ŠE JE VEDNO KRAGELJ TO SI ZAPOMNITI, PA ŠE ENE DIRKE SE NI VSTRAŠO PROTI JELENU NE LANI PA NE LETOS DA GA NEBI BLO, JELEN PA SAME NEKE FINTE TU V SLOVENIJI JELEN NIMA OSNOVNIH ŠANS PROTI KRAGLJU TO SE ON DOBRO ZAVEDA ZATO IMA SKOZ NEKE TEŽAVE NA CARINAH KO BI TEBALO KAM PRIT VOZIT PROTI SAŠOTU. TO PA BI TUDI MOGLI VEDET DA VSAK BIVŠI MOTOKROSIST KOT TRENER RAD NEKA SPIJE SAJ NISO ILELI NOBENEGA ŽIVLJENJA V MLADIH LETIH HAHAHA
Leteči Objavljeno Maj 9, 2002 Opozori Objavljeno Maj 9, 2002 Kragelj že nekaj časa ni več tisto kar je bil,to pa predvsem zato ker nima konkurence. Vsekakor je Roman razred višje od njega.Poglej Romanove ali pa Kragljeve rezultate na SP pa ti je prec vse jasno. LP Leteči
Mr. foggy Objavljeno Maj 9, 2002 Opozori Objavljeno Maj 9, 2002 Samo meni se zdi,da je konkurenca v 250ccm malo hujša kot v open!!! Samo to je zdaj dejstvo da je Jelen trenutno boljši ampak počakajmo, da pride Kragelj v svojo formo ker kolko on trenira ne trenira doben slovenski motokrosist!!! speed man
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se