GhostRR Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 se prav bomo 4 v koloni vozil...jz,ti,maximum pa ghostRR :D ...pa vsi mamo cajt tm nek blizu :OK: .... "divja četverica"... :devil: ← A, ne ne ne.... jest sem od zadnjič prebral twist of the wrist 2... zdej me boste sam še v avspuh gledal :P :naughty: ... al pa v špeglu, k vam bo eden z modro zastavo mahu! Če bom na travi ali v pesku pristal... je valda kriv motor :blush:
Gregs Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 "divja četverica"... ← Ehehehhe... ta mi je všeč... :OK: Sicer pa: mislim, da nas bo več kot 4... ;)
bu5a Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 se prav bomo 4 v koloni vozil...jz,ti,maximum pa ghostRR :D ...pa vsi mamo cajt tm nek blizu :OK: .... "divja četverica"... :devil: ← Kak cajt pa mate? Da vidm če se bom lohk prklopu u kolono :?
kađiva Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 (popravljeno) Kak cajt pa mate? Da vidm če se bom lohk prklopu u kolono :? ← tm okol 1.50 do 1.53 :blush: jz tokrat ciljam na pod 1.50 tm z 1.49,5 bi bil kr zadovoljen že :grim Popravljeno September 23, 2005. Popravil cagiva
fabi Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 Vidim, da morm prist tud jst :D da vas jst navadim kako se vozi :doze: :lol1: Ma ben, se samo hecam :whistle: Bom pršla dol samo če bo lepo vreme... in če bom mela voljo za na pišto, bom pej dole plačala .) Upam da bojo še prosta mesta :)
Terminator Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 A, ne ne ne.... jest sem od zadnjič prebral twist of the wrist 2... zdej me boste sam še v avspuh gledal :P :naughty: ... al pa v špeglu, k vam bo eden z modro zastavo mahu! Če bom na travi ali v pesku pristal... je valda kriv motor :blush: ← Ha! Jest sem že 6 krat prebral twist of the wrist pa jo grem po grobniku zmeraj spet brat... Pazi, ker pol probavaš pa si u travi, pa ti tazadno ful odnese, pa ti uspredi zaplava... :whistle: Zjutraj pogledam, če je lepo vreme, brum-brum se vidimo... :OK:
maXXXimum Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 tm okol 1.50 do 1.53 :blush: jz tokrat ciljam na pod 1.50 tm z 1.49,5 bi bil kr zadovoljen že :grim ← Transponderji bi pasal :yes: Drgač pa... trenuto 1:53:06... tokrat bom pa za cagivo v zavetrju vozu.. ma da popravm :grim
Gregs Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 Kak cajt pa mate? Da vidm če se bom lohk prklopu u kolono ← Uradni čas transponderja: 1:51,62. Tokrat skoraj gotovo ne bom podiral rekorda (slabšegumepress). Bomo pa eno turistično udarili... :whistle: :lol1: ...pa verjemi, če moreš... :naughty: :whistle: :yea2:
batzajla Objavljeno September 24, 2005 Opozori Objavljeno September 24, 2005 ejejej,vidm da vas bo treba mal nazaj držat :grrr :D a pol z gorenjskega konca 2 mopeda?za kšnga je še plac-stroški se delijo
GhostRR Objavljeno September 24, 2005 Opozori Objavljeno September 24, 2005 :( tole pa slabo kaže... Iz srede na četrtek je napovedan dež V četrtek čez dan možnost dežja in max 17 stopinj V četrtek ponoči spet dež... Pa še neki... v grobnik koledarju rezervacij je iz rdečega dneva ratal 29.9 kar bel... kar verjetno pomeni, da še ni določeno, kaj bo s stezo na tisti dan... Tisti, ki ste rezerviral... priporočam, da vprašate Janeza, kakšno je stanje!
maXXXimum Objavljeno September 25, 2005 Opozori Objavljeno September 25, 2005 Pa še neki... v grobnik koledarju rezervacij je iz rdečega dneva ratal 29.9 kar bel... kar verjetno pomeni, da še ni določeno, kaj bo s stezo na tisti dan... Tisti, ki ste rezerviral... priporočam, da vprašate Janeza, kakšno je stanje! ← Hvala za opozorilo.. preverim jutri pri Janezu :yes: Bemti vreme :glare:
joe1 Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 mislim da vreme ne bo naklonjeno za v cetrtek
batzajla Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 got damn hippies :glare:
maXXXimum Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 (popravljeno) Napoved za četrtek se vsak dan spreminja, tko da bomo še mal na trnih.. hvalabogu se spreminja na boljse :yes: http://prognoza.hr/sedam/hrvatska/14317_n.html (včraj pri četrtku še ni blo ne duha ne sluha o soncu.. dež pa zaenkrat ostaja.. upajmo da se tut to spremeni) Drugače sem pa govoril z g. Janezom, ki pravi da ni bilo zaenkrat še nobenih sprememb z njihove strani (ne ve zakaj so spreminjali rezervacijo na koledarju), in zaenkrat ostaja na tem, da se četetek izpelje. Če bo na grogniku vseeno dež, se termin kot že rečeno prestavi.. glede na trenutno spreminjajočo se napoved, se bo pa to res vedlo šele zadnji trenutek očitno. Skratka.. uporabte vse vraže proti dežju ki jih poznate :lol: Popravljeno September 26, 2005. Popravil maXXXimum
kađiva Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 jz mislim da bomo mi kr šli v četrtek dol,...po moje dol ne bo dežja,pa tud če bo ne bo cel dan padal :OK:
maXXXimum Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 jz mislim da bomo mi kr šli v četrtek dol,...po moje dol ne bo dežja,pa tud če bo ne bo cel dan padal :OK: ← Word! :worship:
batzajla Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 tako je.in še zmer je plac v kombiju .)
maXXXimum Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 tako je.in še zmer je plac v kombiju .) ← Kok pa je še placa? Če bo res dež pr nas... in če slučajno propade trenutni plan prevoza dol :hmm:
Gregs Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 in če slučajno propade trenutni plan prevoza dol ← ...upam, da izveš danes... ;)
duhec Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 Ma ##$%&@$#ß$"@#"&$%*@ß×÷$*%#%" What now guys?! :doze:
maXXXimum Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 (popravljeno) What now guys?! :doze: ← http://prognoza.hr/sedam/hrvatska/14317_n.html Tko no.. pejmo in upajmo na najboljse :doze: :D Popravljeno September 27, 2005. Popravil maXXXimum
kađiva Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 ma zlo čudn kaže za četrtek :cry: maXXXimum: a boš ti kej obveščen a stvar bo al ne??
maXXXimum Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 ma zlo čudn kaže za četrtek :cry: maXXXimum: a boš ti kej obveščen a stvar bo al ne?? ← Bom poklical jutri popoldne, pa sporočim...
Terminator Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 Spet zgleda, da bo kriza z vremenom... :( Letos bi moral bit Grobnik preimenovan v Dežobnik? :angry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se