Gregs Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 Tudi primorci so prišli z "rahlo" zamudo... od vročine jim je vse teklo dol do gatk... :whistle:
Gregs Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 Nekateri so bili utrujeni... a zmagovalci... :D
Gregs Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 Mr. Cagiva drugič... kot zmagovalec z rdečimi gatkami... :lol1:
Gregs Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 In še zadnja slika pred odhodom domov... Maxxxo se sprašuje, če mu bo Gregs dovolil voziti dve prasički domov... :lol1: ...Odgovor je: NE... :P Samo po Rakitni brez prasičk... :whistle: That's all, folks!!! See you next time... in even hotter and sunnier day... :lol1: O:-)
a Objavljeno September 30, 2005 Opozori Objavljeno September 30, 2005 Vsa čast vsem ki ste se vozli v tem vremenu. Sploh pa še tistim ki so celo z motorji prišli dol. Je pa tip z rumenim k5 raztural. Gume dunlop tanove gp zadi 180/60 pa je po dežu pelal 1.42 Verjetn za njega ni tok težko k se u suhem pelje 1.34 V dirki pa je bil dober tip z suzukijem 600 k je lovil dve honde na dežnih gumah, in jih tut ujel pa potem v zagrebšekm na žalost šel naravnost.
maXXXimum Objavljeno September 30, 2005 Opozori Objavljeno September 30, 2005 Vsa čast vsem ki ste se vozli v tem vremenu. Sploh pa še tistim ki so celo z motorji prišli dol. Je pa tip z rumenim k5 raztural. Gume dunlop tanove gp zadi 180/60 pa je po dežu pelal 1.42 Verjetn za njega ni tok težko k se u suhem pelje 1.34 V dirki pa je bil dober tip z suzukijem 600 k je lovil dve honde na dežnih gumah, in jih tut ujel pa potem v zagrebšekm na žalost šel naravnost. ← Se obeh spomen.. suzuki je bil sploh :worship: Suzuki 600 je bil pa bel, ne? Zgleda je padu šele na travi.. je zgledal samo umazan, ne pa tudi stolčen.. še dobro :yes:
Sanda7 Objavljeno Oktober 1, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2005 to pa ne velja da ste mi zbrisali odgovor na nagradno uprašanje,kaj je mogoče kakšna folšija pri podelitvi nagrade :fight2:
SiR Objavljeno Oktober 1, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2005 :topic: Sanda7, pejt u hormonca ... Moderator(ka), moj post lahko seveda zbrišeš ;)
Gregs Objavljeno Oktober 1, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2005 to pa ne velja da ste mi zbrisali odgovor na nagradno uprašanje,kaj je mogoče kakšna folšija pri podelitvi nagrade ← Sanda, malo sem popucal, da ne bomo preveč smetili... ;) Lahko pa gremo v Primorsko, pa nadaljujemo... okej... tako da... nagrada te še vedno čaka... :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se