Društvo MAKSI Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Mesec je naokoli in že je tu tretja nedelja v mesecu, ki je pri MAKSi-ju rezervirana za sedmo delavnico v okviru projekta Varno z motociklom. Na tej delavnici bomo spregovorili nekaj o jesenskih pasteh, pripravi motorja za zimovanje in še čem! Tudi tokrat bomo poskrbeli, v sodelovanju z Avtotehno Vis, za testne motorje, ki jih boste lahko preizkusili na poligonu. KJE? - Tehnični pregledi Atos Vis, Cesta ljubljanksih brigad, Šiška, Ljubljana KDAJ? - V nedeljo 18.septembra od 15.30 do 20. ure. KDO? - Vsi motoristi, ki menite, da bi svoje znanje in spretnosti vožnje morali preizkusiti in izboljšati. Vaja dela mojstra! ZAKAJ? - Ker za svojo varnost lahko največ naredite sami, pod vodstvom izkušenih motoristov, na varnem poligonu. Zaradi povečanega zanimanja udeležence prosimo za predprijave na www.drustvo-maksi.si ali 041 850 850, kjer so dosegljive tudi dodatne informacije
bladzo Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 Nedelja Jasno. Najvisja: 64° F / 18° C Veter SV 4 mph / 7 km/h
motoristek Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 Mogoče mi pa znese? :worship:
Leteči Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 Bladzo ne vem kje si ti dobil tole vremensko, kakorkoli že naj te uslišijo tam zgoraj, ker jaz že cel dan kolnem zaradi napovedanega dežja v nedeljo. LP Leteči
GrCaR Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 če bo res lep vreme, pridm 100%
motoristek Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 če bo res lep vreme, pridm 100% ← Tudi mene to skrbi, ko bom prihajal domov!!! :xx:
Binch Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 Grrrrr...spet delam, te nedelje mi res niso usojene...besna :slap: :angry2:
atek Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 če bo vreme jaz tudi sigurno
gizmOkak Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 (popravljeno) kaj to vidva "tudi če bo vreme"... prideta al delata kukr Binch :huh: :lol: nč ne bo, k bo dž :BUA: Popravljeno September 14, 2005. Popravil gizmOkak
batzajla Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 a boste tegale tomoska tud tm mel al je kr tko slikca zravn?
bladzo Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 Bladzo ne vem kje si ti dobil tole vremensko, kakorkoli že naj te uslišijo tam zgoraj, ker jaz že cel dan kolnem zaradi napovedanega dežja v nedeljo. LP Leteči ← kdo pa pravi, da je za to nedeljo :yea1: :D :D sicer je pa to vremenska, ki jo najdeš na motosvetovi prvi strani in sicer za Ljubljano
motoristek Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 kdo pa pravi, da je za to nedeljo :yea1: :D :D sicer je pa to vremenska, ki jo najdeš na motosvetovi prvi strani in sicer za Ljubljano ← To si ti gledal za Split :lol1: hvala ti :OK: tukaj si uganil!!! :kva2:
civava Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 NAPROŠAMO VSE, KI SE NAMERAVATE UDELEŽITI DELAVNICE V NEDELJO 18.9.2005, DA POTRDITE UDELEŽBO NA WWW.DRUSTVO-MAKSI.SI ALI NA 041 850 850!!!! TOKRAT BODO PRIJAVE PREKO INTERNETA MOŽNE LE DO PETKA, PREKO GSM PA TUDI PO PETKU. PROSIMO ZA RAZUMEVANJE IN SEVEDA VABLJENI!
GrCaR Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 (popravljeno) prijavljen in pridem! se vidmo ... Popravljeno September 15, 2005. Popravil GrCaR
klimbra Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 Bom priplaval......... Baje bomo imeli vajo s kanuji na divjih vodah!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK:
Python Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 Škoda da bom zamudu, moje področje :krneki: B) :lol1:
bladzo Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 Delavnica bo izpeljana v vsakem vremenu!!!! Nazdadnje, ko smo delavnico prestavili zaradi vremena, smo poslušali očitke, da je potrebno motor obvladovati v vseh vremenskih razmerah. In prav so imeli!! :yes: se vidimo, ne pozabite na šnorfel in masko ;) :rolleyes: :photo:
Zdrawc Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 Delavnica bo izpeljana v vsakem vremenu!!!! Nazdadnje, ko smo delavnico prestavili zaradi vremena, smo poslušali očitke, da je potrebno motor obvladovati v vseh vremenskih razmerah. In prav so imeli!! :yes: ← Pravilno ste se odločili :OK: se vidimo, ne pozabite na šnorfel in masko ;) :rolleyes: :photo: ← Pa kakšna dežna obleka ne bo odveč, ali pa vsaj prisrčnica :whistle:
Hanzi Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 Pridem... ob vsakem vremenu na dveh kolesih (edino mraza se bojim ker nima nič pametnega za oblečt- samo kratke rokave :hmm:
moto rider Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 Jaz pridem neglede na dež, skoraj sto procentno, samo, če me bo hišni okupator pustil! :devil:
Gregs Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 Danes prinesite dodatno motoristično opremo: šnorkl, plavutke, grelec in fen... :D
moto rider Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 Danes prinesite dodatno motoristično opremo: šnorkl, plavutke, grelec in fen... :D ← Ja... motor si pa pozabil. :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se