semamiz Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 Ja... motor si pa pozabil. :) ← Ja pa štant s kuhanim vinom tudi !:D
Gallus Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 ... če tako pada kot pri nas, potem imajo - imate plavalni tečaj .. .)
gizmOkak Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 tle dol pa lepo burja vleče tko d se da še pošteno srfat ne sam plavat :lol:
Hanzi Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 Utopil se ni noben, vozili pa skoraj večina :yea2:
Nata Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 (popravljeno) Utopil se ni noben, vozili pa skoraj večina :yea2: ← ja ... in ugotovila, da nimam pojma ... :wacko: drugače pa hvala Mateja za posodo opreme ... :004 :worship: ... vsem, ki so me prenašali ... :blush: ... predvsem Climber pa Bladzo ... :004 drugič pridem s svojim motorjem, pa ni vrag, da ne bi šlo ... O:-) Popravljeno September 18, 2005. Popravil Nata
bubamara Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 a vas je kaj namočilo O:-) ← namrazilo :grim
Alla Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 No, zaradi dežja sem vsaj na vrsto prišla za testni motor. :OK: Alla B)
bladzo Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 Danes nam ni bil vreme naklonjeno in smo se kljub nizkim temperaturam, parim kapljam (no ja, :rolleyes: ), izpeljali delavnico. Udeležencev ni bilo veliko (vseeno nad pričakovanji, saj nismo pričakovali nikogar), delavnico smo izkoristili za lastno izpopolnjevanje v za motor neugodnih razmerah. Trening v takšnih razmerah je še posebej koristen za tiste, ki motor uporabljajo tudi za popotovanja na katerih se vedno ne moremo izogniti slabemu vremenu in nas takšno znanje lahko reši pred nesrečo.
Gregs Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 a vas je kaj namočilo ← .... neeeeeee.... od kje tebi ta ideja?! ... :P :P :P O:-)
Gregs Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 Bladzo, daj kakšno "normalno" sliko gor... ;) Pa prej preberi naslov teme... :P :naughty: :D
bladzo Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 Zahvalil bi se tudi udeležencem, ki so nas s svojo udeležbo, prepričali, da se tudi v prihodnje lotimo izvedbe kljub slabem vremenu.
bladzo Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 drugič pridem s svojim motorjem, pa ni vrag, da ne bi šlo ... O:-) ← Ti kar pridi, z malo vaje se da vse rešit :OK:
Sabine Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 :( saj mi je kar zal, sam mene je se v stanovanju zeblo, mi ni uspelo me prepricat, da bi sla do garaze...
klimbra Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 namrazilo :grim ← Ma....sej ni blo tko hudo Smo se poskušal kurt.....eni bilj....drugi manj toplo.... :P :P :P :P Je bilo lušn :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Hanzi Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 namrazilo :grim ← saj bi se lahko malo stisnila k meni :whistle: Sicer pa tudi jaz sem Bladzu na koncu sunil malo XTX :devil: , da vidimo kako se pelje v dežju :yea1:
tejcy Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 Sm se mim peljala.so bli kr 3je motorcki na poligonu :D hehe... :D kr tko naprej
GrCaR Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 mene na žalost ni blo, ker sm mogu fotru pomagat delat (da bo $) :) sej k bo naslednič, pa pridm!
moto rider Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 mene na žalost ni blo, ker sm mogu fotru pomagat delat (da bo $) :) sej k bo naslednič, pa pridm! ""Sej, jst sem tut skor 100%, čist popolnoma (ne)siguren, da bom bil pršou""!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se