SATAN Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 evo,mam hondo cbr 1100 xx l.97,ki je pri prejšnjumu lastniku kar nek časa stala na centralcu,obremenjeno prvo kolo.problem nastane v območju 60-80 km/h ko krmilo pade v resonanco(tresenje).zamenjal sem gumo,novo centriranje,ne pomaga. kak nasvet?
Thundercat Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...=4746&hl=shimmy .)
andrej Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 Satan, xx je motor ki je "nagnjen" k shimmyju.. poskusi z menjavo gum za drugo znamko, bi znalo pomagati. do takrat pa ne spuščaj balance. LP.
moto rider Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 evo,mam hondo cbr 1100 xx l.97,ki je pri prejšnjumu lastniku kar nek časa stala na centralcu,obremenjeno prvo kolo.problem nastane v območju 60-80 km/h ko krmilo pade v resonanco(tresenje).zamenjal sem gumo,novo centriranje,ne pomaga. kak nasvet? ← "Hudiček"! Prečekiraj: - Zavrti kolo, preveri od spredaj in od strani kolesni obroč (poškodba) in pnevmatiko (neenakomerna obraba). - izpadla je lahko utež za uravnovšanje kolesa. - preveri uteži (na koncu) krmila. Lahko se je odvila in ni v svojem ležišču. Vsak cm je pomeni nekaj neuravnovešenosti. - P.S. Ko je meni nekoč vulkanizer menjal pnevmatiko, je pozabil zategniti os!!!. Misliš, da se to lahko zgodi dvakrat??!
strom Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 Pa ležaje v križih treba počekirat, pa nastavitev fedrov pa..... Kolkrat je bil pa na tleh? LP
Einherjar Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 Ne Dunlopa gor dajat! :D ← Jaz imam dunlopa gor, pa mi ne trese.
lina Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 Dunlop je kvalitetna guma..če pa ne znate vozit pa ne valit krivdo na gume. :topic: :oops:
strom Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 Dejstvo je, da nekateri motorji ne marajo nekaterih gum. Kar ne pomen da so tiste gume slabe. LP PS: Glede na to da nimam nikjer gor trenutno dunlopa.... fukn dol ta jajca pa dej taprave gume gor! ;)
Thundercat Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 konec debate, ker tema na to že obstaja.... :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se