emig Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 Zanima me, če je že kdo imel priložnost peljati oba ter kakšne so razlike (predvsem me zanima karakteristika mašine)?
lightning Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 (popravljeno) Vprašanje bi bilo dobro postaviti tudi na http://xxxxx.com/.Ti bodo sigurno znali povedat :) Popravljeno September 16, 2005. Popravil lightning
tpo Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 Zanima me, če je že kdo imel priložnost peljati oba ter kakšne so razlike (predvsem me zanima karakteristika mašine)? ← Imam TE 510. Noro dober motor. Vleče od nule ven lepo zvezno in na koncu znori. Voziti ga je treba po pameti. Vozil tudi KTM. Spodaj malo manj, v špici bolj znori. Huso se da zelo lepo voziti z gasom, kar seveda velja tudi za KTM, ampak v višjih vrtljajih. Če nisi vajen hard enduro motorjev ali pa nisi dovolj močan ne priporočam nakupa tako močnih motorjev. Teh si NOBEN ne upa peljati na ful, niti welmajstri ne! Boljše čase večina dosega z manjšimi kubaturami. Zakaj ga imam? Prepričal me je navor in moja teža!
stuhec Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 vas je velik, keri imajo tega exc-ja
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se