Markofumi Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 Prijatelj je pred kratkim kupil Hayabuso in vsi sedaj govorijo samo še o tem.Vndar sam sem mu povedal, da kljub temu da Hayabusa velja za najbolj brutalen motor je po mojmem mnenju v zaostanku z zmogljivostmi proti novim superšportnikom. Prvo sem ugotovil, če pogledamo letnike 2005 Hyabusa:215KG 178hp Ogromo KG R1:175hp 172KG Tako, da mislim, de je to očitna razlika v teži. Kaj mislite vi? Hvala za mnenja :D
misty Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 te moti da ne govorijo več o tebi? :P Rabiš potrditev da imaš ti prav? :P ah, pozab, sam smetim :D
jax Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 Moje mnenje... Za na pisto lahko zraven še 125 ccm motor daš... Pa bo možno da bo hitrejši... Čeprav malo, ampak bo pa možno :) Vedno bo vse odvisno od voznika...
Markofumi Objavljeno September 17, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 17, 2005 Am rad bi le kako strkovovno mnenje kateri motocikl je bolj zmoglijv?
SiR Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 Am rad bi le kako strkovovno mnenje kateri motocikl je bolj zmoglijv? ← Zmogljiva sta natanko tolk, kot piše. na neskončni ravnini bi verjetno zmagala hayabusa, na Grobniku R1, na lj. obvoznici bi bilo morda neodločeno... vse je odvisno od voznika, menjalnika, mašine, gum, avspuhov ... aja, na Kačjih ridah pa oba nažge kak KTM supermoto z 640 mašino ... Vedno bo vse odvisno od voznika... ← Čisto vse pa ne ... matr, Capiloris raztura ... nahitrejši krog proge :D
Gionni Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 (popravljeno) A je kdo gledo dans eurosport ob 15:00, ko je bla endurance tekma? Enga je na ciljni ravnini tk ubrisalo, ko ga je na zadnjo dvignalo :slap: Še nisem videl kaj takega. Popravljeno September 17, 2005. Popravil Gionni
DESMOSEIDICI Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 A je kdo gledo dans eurosport ob 15:00, ko je bla endurance tekma? Enga je na ciljni ravnini tk ubrisalo, ko ga je na zadnjo dvignalo :slap: Še nisem videl kaj takega. ← baje da je hotu pomahat nazaj ker je vodu pa je nekak zavrtu rocico idiot
SiR Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 matr, en odgovor narobe napišem (sem, namest v temo motoGP), pa se že debata tukaj razvija ... čeprav je tema primerjava hayabuze in er1
Pervy Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 hayabusa proti R1 je isto kot kak mercedes C AMG proti ferrariju. enako konjev pa čisto druga konstrukcija, močni tank proti močni okretni zveri. :grim
pogi Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 ko je že debata o tem se splača pogledat tale filmček: KLIK Končna kot je vidt je pri busi seveda očitno večja .) :)
loyo Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 Heja Bil sem na drag race-u (utrki ubrzavanja) v Koprivnici. Zmagala Hayabusa pred Suzukijem 2005. R1 mislim, da komej na cetrtem mestu. Vsi razen Hayabuse so imeli probleme in jih je v vecini primerov dvigovalo na zadnje kolo. Seveda tudi Hayabuso obcasno, vendar so v isti voznji drugi delali se vecje napake. No ena hajabusa pa je bila komej okrog 10tega mesta :) No, to je samo ena displina izmed moznih lp Loyo
loyo Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 Evo se nekaj slikic iz dogodka: V startu so bili vecinoma novi tisocaki hitrejsi, ampak samo do druge prestave, potem pa gotovo :) lp Loyo
primozh Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 Am rad bi le kako strkovovno mnenje kateri motocikl je bolj zmoglijv? ← ....brutalna je R1 precej bolj kot hayabusa..... mislim, da je dovolj zgovorn podatek razmerja Kg/KM tko, da.....................lahko konkurira le na avtocesti :D zgolj moje mnenje............
jax Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 Nisem vozu še nobenega od teh dveh... :blush: Ampka... Preden primerjate motorja samo po podatkih v prvem postu naj vas spomnem... Motorja nimata identičnega navora... :) Drugače pa še vedno zagovarjam mojo teorijo da je vse odvisno od voznika. Motorja sta zelo zmogljiva. Tudi busa najbrž ni nek WC v ovinkih :) Tako da je samo vprašanje koliko zmogljivosti motorja bo znal voznik izkoristiti... Na pistah seveda... Na cesti bo pa hitrejši tist k več upa... :fredy:
Ice Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 ´buse z 5" over zadnjimi vilicami ne bos stegnil na nobeni 1/4 mile dirki. :naughty: BTW: kaj dela ta tema v kategoriji sportni motociklizem?
nolimits Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 sam tko bom reku vse ql glede buse pa r1 kao kg/km ampak dost je pomembn še navor kar ga ma pa hayabusa precej več kot r1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se